Donald Trump ameninţă să „distrugă în totalitate“ Coreea de Nord! SUA dorește să aducă “democrația” în Coreea de Nord, așa cum au adus-o în Irak, Afganistan, fosta Iugoslavie, Vietnam…

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Donald Trump ameninţă să „distrugă în totalitate“ Coreea de Nord

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat la Adunarea Generală a ONU că dacă SUA vor fi „obligate să se apere şi (să-şi apere) aliaţii, nu vom avea altă variantă decât să distrugem în totalitate Coreea de Nord“, relatează New York Times.


În discursul său rostit în faţa Adunării Generale a ONU, Trump a denunţat Coreea de Nord şi pe liderul acesteia, Kim Jong-un, afirmând că „ameninţă întreaga lume cu pierderi inimaginabile de vieţi“, ca urmare a programului nuclear desfăşurat.

Donald Trump a subliniat că este împotriva interesului întregii lumi ca Phenianul, pe care l-a catalogat drept o „bandă de infractori“, să obţină rachete şi arme nucleare.


„Omul rachetă este într-o misiune sinucigaşă în ceea ce-l priveşte“, a spus liderul Casei Albe despre Kim Jong-un.

„Statele Unite sunt gata (…) şi în măsură“ să răspundă militar Phenianului, „dar sperăm că nu va fi necesar“, a adăugat preşedintele SUA, citat de AFP.

Trump a lansat, totodată, un avertisment la adresa ţărilor „care nu numai că ar face schimburi comerciale cu un astfel de regim, dar ar şi furniza arme şi sprijin financiar unei ţări care riscă să arunce lumea într-un conflict nuclear“.

Preşedintele Statelor Unite a apreciat că este trebuie să se facă mai mult pentru „a izola regimul lui Kim Jong-un până când acesta îşi va înceta comportamentul ostil“ şi va înţelege că singurul viitor este cel al „denuclearizării“ Peninsulei Coreene.”[1]

Faptul ca, Coreea de Nord este o dictatura, este clar pentru oricine. Faptul ca SUA doreste sa atace Coreea de Nord, asa ceva este inacceptabil. SUA dorește să aducă “democrația” în Coreea de Nord, așa cum au adus-o în Irak, Afganistan, fosta Iugoslavie, Vietnam…

Nu mai este nici o indoiala ca Donald Trump este omul globalistilor. Dupa cum spunea si Noam Chomsky, “America este principalul stat terorist, iar Europa este mult prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta”.

SURSE

  1. http://adevarul.ro/international/statele-unite/donald-trump-ameninta-distruga-totalitate-coreea-nord-1_59c12c825ab6550cb853f3f4/index.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...