Donald Trump amenințat cu moartea de un fost analist NSA

by “Un fost analist şi ofiţer de contrainformaţii al Agenţiei Naţionale de Securitate a postat miercuri pe Twitter un mesaj de amenințare cu moartea transmis din partea unor „prieteni din agenţiile de securitate” ale Statelor Unite prin care aceștia declară că vor începe un război „nuclear” împotriva preşedintelui Donald Trump. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un fost analist şi ofiţer de contrainformaţii al Agenţiei Naţionale de Securitate a postat miercuri pe Twitter un mesaj de amenințare cu moartea transmis din partea unor „prieteni din agenţiile de securitate” ale Statelor Unite prin care aceștia declară că vor începe un război „nuclear” împotriva preşedintelui Donald Trump.

John Schindler, editorialist pe teme de securitate națională pentru The Observer și fost analist al Agenţiei Naţionale de Securitate, a publicat un articol duminică intitulat „Începe revolta spionilor împotriva lui Trump”. Potrivit lui Schindler, comunitatea informații se răzvrătește împotriva lui Donald Trump pentru că unii dintre oficialii administraţiei sale au presupuse legături cu Kremlinul. Situaţia este atât de gravă încât serviciile au început să reţină informații secrete ce ar trebui trimise către Casa Albă.


New York Times (NYT) a publicat marţi un material în care este acuzat managerul de campanie al lui Trump, magnatul Paul Manafort, pentru legături cu oficiali ai serviciilor secrete rusești. Legăturile de afaceri ale lui Manafort cu politicienii ucraineni nu au fost niciodată un secret, iar FBI-ul este foarte aproape de a-l acuza de un delict în acest sens.

Chiar și NYT afirmă că „nu este neobișnuit pentru oamenii de afaceri americani să ajungă în contact cu oficiali ai serviciilor secrete străine, uneori fără să vrea”. De asemenea, continuă publicaţia, „nu este clar dacă conversația are de-a face cu Trump”. Cu toate acestea, NYT scrie că „asistenții campaniei lui Trump au avut legături repetate cu serviciile din Rusia”.


După ce președintele Trump a denunțat furios materialul din New York Times şi a dat vina pe aparatul de informații pentru scurgeri ilegale, Schindler a lansat atacuri de la un nivel cu totul nou. Miercuri, el a fost întrebat pe Twitter ce crede că se întâmplă chiar acum în interiorul Agenţiei Naţionale de Securitate după ieşirile lui Donad Trump din ultima perioadă.

Schindler a răspuns că un prieten din comunitatea de informaţii i-a trimis un mesaj în care promite că preşedintele Trump va muri în închisoare. „Se trece la faza nucleară (distructivă, care pe care, n.r.). Războiul din CI (Comunitatea de Informaţii, n.r.) se joacă la alte niveluri. Tocmai am primit un mesaj de la un prieten din CI care începe cu textul: „El (Trump, n.r.) va muri în închisoare””, a postat Schindler pe Twitter.”[1]

SURSE

  1. http://misatv.ro/trump-amenintat-cu-moartea-de-un-fost-analist-nsa/
  2. Foto: Twitter/John Schindler
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Tot mai aproape de un Big Brother mondial: Canada introduce o aplicație sinistră de control total prevazută cu puncte pentru "bună purtare"
Obama amenință Rusia, după așa-zisa "implicare" a Rusiei în alegerea lui Donald Trump: "Unele represalii vor fi explicite și publice"
Ahmed Jaber: "Primavara Arabă a fost, de fapt, Primăvara Occidentală"
Învăţaţi să descifraţi semnalele şi ordinele masonice secrete transmise prin presă!
Stăpânii Statelor Unite
Armata SUA acuzata ca a furat tone de aur in timpul Razboiului din Irak
Propaganda Iluminatilor pentru reducerea populatiei Planetei ! Citate ale celor mai importanti lideri ai Planetei care doresc cu ardoare reducerea omenirii !
Un grup de hackeri susține că NSA a spionat comunicarea bancară internațională infiltrându-se în SWIFT; compania neagă
Vladimir Putin îl susține pe Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, și a condamnat imixtiunile din exterior care au provocat criza politică. SUA au orchestrat lovitura de stat din Venezuela, pentru a le aduce "democrația liberală"
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Ungaria și-a plătit anticipat datoriile, a dat afară FMI, a pus la respect băncile și are și bani de investiții
Putin doreste ca Rusia de devina cel mai mare exportator de produse alimentare ecologice din lume, in lupta impotriva Organismelor Modificate Genetic promovate de SUA-UE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro