Donald Trump către CNN: “Voi difuzați știri false”

Distribuie!by In cadrul unei conferinte de presa, Donald Trump a acuzat CNN (numit si “Clinton News Network” sau “CIA News Network”) de propagarea stirilor false (n.tr. fake news), avand in vedere asa-zisa “implicare a serviciilor secrete rusesti in alegerile prezidentiale din SUA”. “Postul de televiziune CNN a răspuns preşedintelui ales […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In cadrul unei conferinte de presa, Donald Trump a acuzat CNN (numit si “Clinton News Network” sau “CIA News Network”) de propagarea stirilor false (n.tr. fake news), avand in vedere asa-zisa “implicare a serviciilor secrete rusesti in alegerile prezidentiale din SUA”.

“Postul de televiziune CNN a răspuns preşedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, care a acuzat jurnaliştii că au publicat ştiri false că “decizia sa de a publica ştiri din surse verificate” despre documente neverificate ale serviciilor secrete cu privire la Trump, este “mult diferită de decizia Buzzfeed de a publica memo-uri nesusţinute”, transmite Reuters.


Declaraţia vine după ce preşedintele ales al SUA a numit postul de televiziune “ştiri false” şi a refuzat să asculte întrebarea reporterului CNN la prima sa conferinţă de presă, scrie agerpres.ro.

Buzzfeed a publicat marţi un articol despre documente neverificate şi “potenţial neverificabile” care conţineau informaţii despre legături ale consilierilor lui Trump cu spioni ruşi.


Documentele ar fi conţinut şi informaţii că serviciile ruseşti ar fi deţinut date compromiţătoare despre Trump.

Buzzfeed a refuzat să comenteze afirmaţiile lui Trump.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/cnn-raspunde-la-acuza-iile-lui-donald-trump_1173429.html
  2. Foto: thepoliticalinsider.com
  3. Video: Russia Today

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro