Donald Trump: Dacă ar fi după John Bolton, ne-am război cu toată lumea în același timp

Distribuie!by “Declarație incendiară a lui Donald Trump despre consilierul său pe securitate John Bolton, un susținător al războiului cu Iranul BRUXELLES, 23 iunie – Sputnik, Daniela Porovăț. Donald Trump a confirmat despre consilierul său pe securitate națională că acesta vrea să implice SUA în conflicte internaționale multiple. Dar președintele SUA […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Declarație incendiară a lui Donald Trump despre consilierul său pe securitate John Bolton, un susținător al războiului cu Iranul

BRUXELLES, 23 iunie – Sputnik, Daniela Porovăț. Donald Trump a confirmat despre consilierul său pe securitate națională că acesta vrea să implice SUA în conflicte internaționale multiple. Dar președintele SUA insistă că el are ultimul cuvânt dacă rachetele americane vor lovi Iranul, spune RT în ediția electronică.


Într-un interviu acordat duminică, reporterul l-a întrebat pe Trump dacă ”a fost împins spre o acțiune militară împotriva Iranului” de către consilierii săi, referindu-se probabil la propunerile agresive ale consilierului pe securitate națională John Bolton.

”Am două grupuri de persoane. Am porumbei și am vulturi”, a replicat Trump. ”John Bolton este în mod clar un vultur. Dacă ar fi după el, s-ar lua de toată lumea dintr-o dată, ok?”, a mai spus președintele SUA.


Apoi, Trump a liniștit îngrijorările privind influența lui Bolton care a mai lucrat la Casa Albă și în timpul administrațiilor Ronald Reagan și George W. Bush:

”Acest lucru nu contează pentru că eu vreau (să aud) ambele părți”, a precizat Trump.

Președintele și-a apărat și trecutul său de apărător al păcii, ca de exemplu atunci când s-a pronunțat împotriva invaziei din Irak din 2003, sau decizia sa de a anula lovitura împotriva Iranului care reprezenta un răspuns la doborârea dronei americane, deoarece nu ar fi fost o reacție ”proporționată” și ar fi avut ca rezultat ”150 de morți”.

Între timp, Bolton a fost duminică în Ierusalim de unde a avertizat Teheranul ”să nu confunde prudența și discreția Statelor Unite cu slăbiciunea”, solicitând audienței să rămână conectată pentru evoluțiile ulterioare.

După numirea sa anul trecut în funcție, Bolton și-a folosit postul pentru a milita în favoarea unei schimbări de regim în Iran și Venezuela și este considerat arhitectul încercărilor sprijinite de americani de a-l răsturna pe președintele Nicolas Maduro.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20190624/26554651/Trump-Daca-ar-fi-dupa-John-Bolton-ne-am-razboi-cu-toata-lumea-in-acelasi-timp.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cum ne lăsăm adeseori păcăliţi şi manipulaţi
Jurnalistul german Udo Ulfkotte dezvaluie cum presa SUA-UE manipuleaza si dezinformeaza oamenii ! "Am fost jurnalist timp de 25 de ani si am fost educat sa mint, sa trădez si sa nu spun adevarul publicului !"
Preşedintele Siriei, Bashar Al-Assad, acuză SUA de uciderea a milioane de civili: "Americanii nu au nici un drept să vorbească despre drepturile omului"
Thierry de Montbrial, lider al Bilderberg, la București: „Rusia este o putere militară, dar nu mai este o super-putere. Dacă situația actuală privind refugiații va continua, întreaga Europă de Vest va fi condusă de guverne populiste”. Iluminatii urăsc Rusia și naționalismul deoarece se opun Noii Ordini Mondiale
"Skull and Bones" ("Craniu si Oase") - organizatia satanista a Iluminatilor
Britanicii sunt bombardați propagandistic intern și extern pentru a nu vota ieșirea din UE
Se clatină Big Pharma! Opt companii farmaceutice, acuzate de primarul New York-ului că au provocat o epidemie în orașul american: „A venit vremea să plătească pentru ce au făcut!”
George W. Bush, discurs în fața ONU, 10 noiembrie 2001: "Haideți să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației cu privire la atacurile de la 11 septembrie 2001"
O activistă LGBT mărturisește: "Legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex este doar o diversiune. Noi vrem ca familia să nu mai existe."
Secolul american Rockefeller
Madame Blavatsky - cea mai mare ocultistă a lumii
Feudalism, Capitalism și Noua Ordine Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro