Donald Trump: „Daca Saddam si Gaddafi s-ar afla inca la putere, lumea ar fi un loc mai bun!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Miliardarul american, Donald Trump este cunoscut pentru modul sau de manifestare in ceea ce-i priveste pe liderii „Lumii Libere”, deoarece este printre putinii lideri care nu ezita sa-i atace pe cei mai puternici, el fiind un individ foarte puternic, cu un stat financiar strasnic.

In lupta pentru Presedintia SUA, Donald Trump nu ezita in a spune oamenilor adevarul. In acest caz, Donald Trump a afirmat ca, „daca Saddam si Gaddafi s-ar afla inca la putere, lumea ar fi un loc mai bun”. Donald Trump este cunoscut ca adept al conspiratiilor, acesta declarandu-se impotriva vaccinurilor si a altor aspecte ce tin de conspiratii.


De asemenea, tot el l-a acuzat pe actualul presedinte al SUA, Barack Obama, de faptul ca, si-a falsificat certificatul de nastere pentru a putea ajunge presedinte. In actualul context de bombardarea a teroristilor de catre Rusia si de sustinere pentru presedintele legitim al Siriei, Bashar al-Assad, Donald Trump este printre putinii oameni care a sustinut campania rusa impotriva ISIS din Siria, ceilalti acuzand Rusia in fel si chip.

Donald Trump despre razboiul din Irak

Publicatia Active News prezinta declaratia sa pe larg:


„Donald Trump, miliardarul excentric care are șanse mari să candideze la președenția SUA din partea republicanilor a oferit o declarație șocantă, conform celor de la ABC News. Acesta a declarat că lumea ar fi un loc mai bun dacă dictatori precum Saddam Hussein şi Muammar Gaddafi s-ar afla încă la putere.

Trump își sprijină afirmațiile prin faptul că Irakul şi Libia ar fi fost mult mai stabile dacă dictatorii nu ar fi fost înlăturaţi de la conducere.

”Ar fi mai bine cu Saddam Hussein şi Gaddafi la putere? 100%! Categoric. Şi ce se întâmplă cu abuzurile în ceea ce priveşte drepturile omului? Şi ai impresia că astea nu se întâmplă oricum în aceste momente? E mai rău acum ca oricând. Oamenilor li se taie capetele, sunt înecaţi, situaţia e mult mai rea decât în regimurile lui Saddam Hussein sau Gaddafi”, a declarat Donald Trump.

Miliardarul a trimis și câteva săgeți înspre Hillary Clinton şi Barack Obama pe care îi acuză pentru situația dezastruoasă din Orientul Mijlociu.

”Uitaţi-vă ce s-a întâmplat. Libia este o catastrofă. Luaţi ambasadorii noştri ca exemplu. Libia este un dezastru. Irakul este de asemenea un dezastru. Siria, un dezastru.

De fapt, întregul Orient Mijlociu. Şi totul a explodat practic în jurul lui Hillary Clinton şi a lui Obama. Pur şi simplu a explodat”, a mai spus Trump.”[1]

In ceea ce priveste Saddam Hussein, noi informatii aparute, fiind declasificate, au aratat ca George W. Bush si Tony Blair, doi criminali de razboi, au avut o intelegere pentru a ataca Irakul in 2003, fara Rezolutie din partea ONU.

Tony Blair, recent, si-a cerut scuze pentru atacarea Irakului sustinand ca, „informatiile pe care le-am primit au fost eronate”. Pentru SUA-UE lucruri sunt simple, crimele de razboi se scuza, iar „Rusia cea agresiva este vina pentru toate”.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri/Donald-Trump-ii-socheaza-pe-americani-Daca-Saddam-si-Gaddafi-s-ar-afla-inca-la-putere-lumea-ar-fi-un-loc-mai-bun-126012

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Discursul nationalist al lui Gaddafi impotriva Noii Ordini Mondiale ! Inainte de invazia NATO, libienii se bucurau de cel mai inalt standard de viata !
Armele nucleare nedeclarate ale Israelului, important factor de destabilizare al Orientului Mijlociu
Un raport al CIA din anul 2005, în care erau anticipate posibilele amenințări din anii 2020-2025, oferă o descriere amănunțită și detaliată a unei pandemii foarte asemănătoarea cu aceea care pune astăzi presiune pe întreaga planetă
Masacrul din Las Vegas – operațiune steag fals și totodată sacrificiu uman într-un platou înconjurat de simboluri oculte (piramidă, obelisc)
Epidemiile şi războaiele, metode criminale de control al populaţiei
Franța: Activiștii de stânga și imigranții ilegali au invadat Catedrala Saint-Denis, care adăpostește mormintele regilor francezi
Dictatura Verde – Planurile Comisiei Europene pentru taxarea emisiilor de carbon și dubla tranziție verde și digitală
Cum distrug progresiștii Occidentul prin "Cultura Victimizării"? Minoritățile sunt învățate că nu pot fi trase la răspundere pentru nimic
CIA, implicată în atacul asupra ambasadei Coreei de Nord din Madrid
Bolivia l-a expulzat pe ambasadorul Statelor Unite, Philip Goldberg, acuzându-l pe acesta că alimentează tulburările civile, care ameninţă preşedinţia primul indian indigen ales, Evo Morales, dar periclitează însăşi unitatea naţiunii boliviene
Iluminații din Bavaria și Adam Weishaupt
Curtea Regală a Dragonului - una dintre cele mai puternice organizații secrete de pe Pământ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...