Donald Trump: “Daca Saddam si Gaddafi s-ar afla inca la putere, lumea ar fi un loc mai bun!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Miliardarul american, Donald Trump este cunoscut pentru modul sau de manifestare in ceea ce-i priveste pe liderii “Lumii Libere”, deoarece este printre putinii lideri care nu ezita sa-i atace pe cei mai puternici, el fiind un individ foarte puternic, cu un stat financiar strasnic.

In lupta pentru Presedintia SUA, Donald Trump nu ezita in a spune oamenilor adevarul. In acest caz, Donald Trump a afirmat ca, “daca Saddam si Gaddafi s-ar afla inca la putere, lumea ar fi un loc mai bun”. Donald Trump este cunoscut ca adept al conspiratiilor, acesta declarandu-se impotriva vaccinurilor si a altor aspecte ce tin de conspiratii.


De asemenea, tot el l-a acuzat pe actualul presedinte al SUA, Barack Obama, de faptul ca, si-a falsificat certificatul de nastere pentru a putea ajunge presedinte. In actualul context de bombardarea a teroristilor de catre Rusia si de sustinere pentru presedintele legitim al Siriei, Bashar al-Assad, Donald Trump este printre putinii oameni care a sustinut campania rusa impotriva ISIS din Siria, ceilalti acuzand Rusia in fel si chip.

Donald Trump despre razboiul din Irak

Publicatia Active News prezinta declaratia sa pe larg:


“Donald Trump, miliardarul excentric care are șanse mari să candideze la președenția SUA din partea republicanilor a oferit o declarație șocantă, conform celor de la ABC News. Acesta a declarat că lumea ar fi un loc mai bun dacă dictatori precum Saddam Hussein şi Muammar Gaddafi s-ar afla încă la putere.

Trump își sprijină afirmațiile prin faptul că Irakul şi Libia ar fi fost mult mai stabile dacă dictatorii nu ar fi fost înlăturaţi de la conducere.

”Ar fi mai bine cu Saddam Hussein şi Gaddafi la putere? 100%! Categoric. Şi ce se întâmplă cu abuzurile în ceea ce priveşte drepturile omului? Şi ai impresia că astea nu se întâmplă oricum în aceste momente? E mai rău acum ca oricând. Oamenilor li se taie capetele, sunt înecaţi, situaţia e mult mai rea decât în regimurile lui Saddam Hussein sau Gaddafi”, a declarat Donald Trump.

Miliardarul a trimis și câteva săgeți înspre Hillary Clinton şi Barack Obama pe care îi acuză pentru situația dezastruoasă din Orientul Mijlociu.

”Uitaţi-vă ce s-a întâmplat. Libia este o catastrofă. Luaţi ambasadorii noştri ca exemplu. Libia este un dezastru. Irakul este de asemenea un dezastru. Siria, un dezastru.

De fapt, întregul Orient Mijlociu. Şi totul a explodat practic în jurul lui Hillary Clinton şi a lui Obama. Pur şi simplu a explodat”, a mai spus Trump.”[1]

In ceea ce priveste Saddam Hussein, noi informatii aparute, fiind declasificate, au aratat ca George W. Bush si Tony Blair, doi criminali de razboi, au avut o intelegere pentru a ataca Irakul in 2003, fara Rezolutie din partea ONU.

Tony Blair, recent, si-a cerut scuze pentru atacarea Irakului sustinand ca, “informatiile pe care le-am primit au fost eronate”. Pentru SUA-UE lucruri sunt simple, crimele de razboi se scuza, iar “Rusia cea agresiva este vina pentru toate”.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri/Donald-Trump-ii-socheaza-pe-americani-Daca-Saddam-si-Gaddafi-s-ar-afla-inca-la-putere-lumea-ar-fi-un-loc-mai-bun-126012

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
O zeitate misterioasă romană îi nedumereşte pe experţi

Iată cum energiile negative îți afectează viața

Frica și lipsa credinței în Dumnezeu

Inventatori romani care au schimbat lumea in care traim datorita inteligentei sclipitoare ! Topul celor 10 inventatori, dar si a altor romani care au bulversat o lume intreaga !

De la marxism-leninism la neomarxism, marxismul cultural și corectitudinea politică

Închide