Donald Trump: „Daca Saddam si Gaddafi s-ar afla inca la putere, lumea ar fi un loc mai bun!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Miliardarul american, Donald Trump este cunoscut pentru modul sau de manifestare in ceea ce-i priveste pe liderii „Lumii Libere”, deoarece este printre putinii lideri care nu ezita sa-i atace pe cei mai puternici, el fiind un individ foarte puternic, cu un stat financiar strasnic.

In lupta pentru Presedintia SUA, Donald Trump nu ezita in a spune oamenilor adevarul. In acest caz, Donald Trump a afirmat ca, „daca Saddam si Gaddafi s-ar afla inca la putere, lumea ar fi un loc mai bun”. Donald Trump este cunoscut ca adept al conspiratiilor, acesta declarandu-se impotriva vaccinurilor si a altor aspecte ce tin de conspiratii.


De asemenea, tot el l-a acuzat pe actualul presedinte al SUA, Barack Obama, de faptul ca, si-a falsificat certificatul de nastere pentru a putea ajunge presedinte. In actualul context de bombardarea a teroristilor de catre Rusia si de sustinere pentru presedintele legitim al Siriei, Bashar al-Assad, Donald Trump este printre putinii oameni care a sustinut campania rusa impotriva ISIS din Siria, ceilalti acuzand Rusia in fel si chip.

Donald Trump despre razboiul din Irak

Publicatia Active News prezinta declaratia sa pe larg:


„Donald Trump, miliardarul excentric care are șanse mari să candideze la președenția SUA din partea republicanilor a oferit o declarație șocantă, conform celor de la ABC News. Acesta a declarat că lumea ar fi un loc mai bun dacă dictatori precum Saddam Hussein şi Muammar Gaddafi s-ar afla încă la putere.

Trump își sprijină afirmațiile prin faptul că Irakul şi Libia ar fi fost mult mai stabile dacă dictatorii nu ar fi fost înlăturaţi de la conducere.

”Ar fi mai bine cu Saddam Hussein şi Gaddafi la putere? 100%! Categoric. Şi ce se întâmplă cu abuzurile în ceea ce priveşte drepturile omului? Şi ai impresia că astea nu se întâmplă oricum în aceste momente? E mai rău acum ca oricând. Oamenilor li se taie capetele, sunt înecaţi, situaţia e mult mai rea decât în regimurile lui Saddam Hussein sau Gaddafi”, a declarat Donald Trump.

Miliardarul a trimis și câteva săgeți înspre Hillary Clinton şi Barack Obama pe care îi acuză pentru situația dezastruoasă din Orientul Mijlociu.

”Uitaţi-vă ce s-a întâmplat. Libia este o catastrofă. Luaţi ambasadorii noştri ca exemplu. Libia este un dezastru. Irakul este de asemenea un dezastru. Siria, un dezastru.

De fapt, întregul Orient Mijlociu. Şi totul a explodat practic în jurul lui Hillary Clinton şi a lui Obama. Pur şi simplu a explodat”, a mai spus Trump.”[1]

In ceea ce priveste Saddam Hussein, noi informatii aparute, fiind declasificate, au aratat ca George W. Bush si Tony Blair, doi criminali de razboi, au avut o intelegere pentru a ataca Irakul in 2003, fara Rezolutie din partea ONU.

Tony Blair, recent, si-a cerut scuze pentru atacarea Irakului sustinand ca, „informatiile pe care le-am primit au fost eronate”. Pentru SUA-UE lucruri sunt simple, crimele de razboi se scuza, iar „Rusia cea agresiva este vina pentru toate”.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri/Donald-Trump-ii-socheaza-pe-americani-Daca-Saddam-si-Gaddafi-s-ar-afla-inca-la-putere-lumea-ar-fi-un-loc-mai-bun-126012

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Phil Schneider, asasinat în 1996 de guvernul SUA, după dezvăluirile sale despre Bazele Secrete ale Iluminaților, Noua Ordine Mondială, Guvernul Mondial, reptilieni și Micii Cenușii
Thule, Vril și Soarele Negru - Societăţile secrete ale celui de-al Treilea Reich
Covid-19, Marea Resetare a globaliștilor, Noua Normalitate și Guvernul Mondial
Ucraina va introduce sistemul de control biometric la punctele de frontieră începând cu 1 ianuarie 2018
Naționalismul Românesc, Agenda Globalistă și Guvernul Mondial
Fost agent CIA: Occidentul a plătit politicieni pentru a întreține ura și a declanșa războiul din Iugoslavia. Mesaj pentru Balcani: "Cei care au incitat la război, acum dețin companiile care vă exploatează resursele. Au făcut sclavi din voi"
În 2006, Slobodan Milosevic a fost asasinat în închisoare. În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Curtea Penală Internațională
Oligarhii rusi si americani comploteaza rasturnarea lui Putin si dezmembrarea Rusiei ! Informatia a fost dezvaluita de catre un parlamentar rus !
O comisie a adevărului despre lovitura Covid-19
Vladimir Putin pune in pericol Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial a Iluminatilor ! Fost Diplomat american: "Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala."
Coreea de Nord acuză SUA că au încercat să-l asasineze pe liderul de la Phenian, Kim Jong-un, la începutul acestui an
Apple confirmă dezvăluirile Wikileaks despre Iphone! Wikileaks a publicat peste 9.000 de documente, dovedind că telefoanele mobile inteligente și televizoarele smart, conectate la internet, pot fi folosite pentru a-i spiona pe cei care le utilizează!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...