Donald Trump: “Daca Saddam si Gaddafi s-ar afla inca la putere, lumea ar fi un loc mai bun!”

by Miliardarul american, Donald Trump este cunoscut pentru modul sau de manifestare in ceea ce-i priveste pe liderii “Lumii Libere”, deoarece este printre putinii lideri care nu ezita sa-i atace pe cei mai puternici, el fiind un individ foarte puternic, cu un stat financiar strasnic. In lupta pentru Presedintia SUA, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Miliardarul american, Donald Trump este cunoscut pentru modul sau de manifestare in ceea ce-i priveste pe liderii “Lumii Libere”, deoarece este printre putinii lideri care nu ezita sa-i atace pe cei mai puternici, el fiind un individ foarte puternic, cu un stat financiar strasnic.

In lupta pentru Presedintia SUA, Donald Trump nu ezita in a spune oamenilor adevarul. In acest caz, Donald Trump a afirmat ca, “daca Saddam si Gaddafi s-ar afla inca la putere, lumea ar fi un loc mai bun”. Donald Trump este cunoscut ca adept al conspiratiilor, acesta declarandu-se impotriva vaccinurilor si a altor aspecte ce tin de conspiratii.


De asemenea, tot el l-a acuzat pe actualul presedinte al SUA, Barack Obama, de faptul ca, si-a falsificat certificatul de nastere pentru a putea ajunge presedinte. In actualul context de bombardarea a teroristilor de catre Rusia si de sustinere pentru presedintele legitim al Siriei, Bashar al-Assad, Donald Trump este printre putinii oameni care a sustinut campania rusa impotriva ISIS din Siria, ceilalti acuzand Rusia in fel si chip.

Donald Trump despre razboiul din Irak

Publicatia Active News prezinta declaratia sa pe larg:


“Donald Trump, miliardarul excentric care are șanse mari să candideze la președenția SUA din partea republicanilor a oferit o declarație șocantă, conform celor de la ABC News. Acesta a declarat că lumea ar fi un loc mai bun dacă dictatori precum Saddam Hussein şi Muammar Gaddafi s-ar afla încă la putere.

Trump își sprijină afirmațiile prin faptul că Irakul şi Libia ar fi fost mult mai stabile dacă dictatorii nu ar fi fost înlăturaţi de la conducere.

”Ar fi mai bine cu Saddam Hussein şi Gaddafi la putere? 100%! Categoric. Şi ce se întâmplă cu abuzurile în ceea ce priveşte drepturile omului? Şi ai impresia că astea nu se întâmplă oricum în aceste momente? E mai rău acum ca oricând. Oamenilor li se taie capetele, sunt înecaţi, situaţia e mult mai rea decât în regimurile lui Saddam Hussein sau Gaddafi”, a declarat Donald Trump.

Miliardarul a trimis și câteva săgeți înspre Hillary Clinton şi Barack Obama pe care îi acuză pentru situația dezastruoasă din Orientul Mijlociu.

”Uitaţi-vă ce s-a întâmplat. Libia este o catastrofă. Luaţi ambasadorii noştri ca exemplu. Libia este un dezastru. Irakul este de asemenea un dezastru. Siria, un dezastru.

De fapt, întregul Orient Mijlociu. Şi totul a explodat practic în jurul lui Hillary Clinton şi a lui Obama. Pur şi simplu a explodat”, a mai spus Trump.”[1]

In ceea ce priveste Saddam Hussein, noi informatii aparute, fiind declasificate, au aratat ca George W. Bush si Tony Blair, doi criminali de razboi, au avut o intelegere pentru a ataca Irakul in 2003, fara Rezolutie din partea ONU.

Tony Blair, recent, si-a cerut scuze pentru atacarea Irakului sustinand ca, “informatiile pe care le-am primit au fost eronate”. Pentru SUA-UE lucruri sunt simple, crimele de razboi se scuza, iar “Rusia cea agresiva este vina pentru toate”.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri/Donald-Trump-ii-socheaza-pe-americani-Daca-Saddam-si-Gaddafi-s-ar-afla-inca-la-putere-lumea-ar-fi-un-loc-mai-bun-126012

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Rezoluţiile Primului Congres Internaţional Antimasonic
Ungaria sancționată de către UE, după ce a dorit să interzică Fundația pentru o Societate Deschisă "George Soros" și toate ONG-urile lui George Soros
Istoria s-a repetat: George Soros s-a îmbogățit iar din prăbușirea pieței financiare britanice
Neomarxiștii (#Rezist, Antifa și alte grupări ale stângii radicale) din toată lumea sărbătoresc 100 de ani de la Marea Revoluție Bolșevică din Rusia (7 noiembrie 1917)
Operațiuni criminale sub Steag Fals sunt recunoscute ulterior de către guverne
Au Donald Trump şi economiile mondiale şansa supraviețuirii? Există o singură soluţie: Eliminarea Rezervei Federale şi a băncilor naţionale! Guvernele naţionale pot şi chiar trebuie să-şi tipărească bani în funcţie de echilibrul economic al societăţii!
Fostul consilier al președintelui Reagan, Pat Buchanan, denunță blocada impusă Yemen-ului de către Arabia Saudită cu ajutor american: Suntem gata să stăm și acceptăm că mii, zeci de mii de civili, vor muri de foame și de boli?
Fostul presedinte egiptean, Mohamed Morsi, dat jos de CIA si condamnat la moarte ! Implicatiile SUA sunt cat se poate de clare !
Guvernul american construieste drone sub forma de tantari, gandaci, pasari si alte forme ! Unele au rolul de a spiona, iar altele de a ucide !
Hackerii au spart adresa de e-mail a sefului CIA si a sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS) !
Donald Trump: "O relație bună cu Rusia e un lucru bun. Doar proștii cred că este un lucru rău"
Suedia duce în țările musulmane o campanie de atragere a imigranților, cu prezentarea detaliată a avantajelor sociale. Egalitatea între sexe este omisă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro