Donald Trump despre Putin: “A fost un lider pentru ruși mai mult decât a fost Obama pentru americani”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a spus că Vladimir Putin „a fost un lider [pentru ruși] mai mult decât a fost președintele nostru”, referindu-se la actualul șef de la Casa Albă, Barack Obama, informează BBC.

Afirmațiile au fost făcute în cadrul unei întâlniri în care ambii candidați la șefia Americii au fost discutat cu veterani ai Armatei Statelor Unite.
Chestionat pe tema remarcilor sale pozitive despre Vladimir Putin, Donald Trump a răspuns: „Are un procent de aprobare de 82% în țara sa. Cred că atunci când spune despre mine că sunt strălucitor, trebuie să-i întorc complimentul”. Omul de afaceri a apreciat că Putin „are un control bun asupra țării sale”.
Vladimir Putin impotriva Iluminatilor
Celălalt candidat, democrata Hillary Clinton, s-a remarcat prin faptul că a petrecut majoritatea dezbaterii apărându-și poziția în scandalul folosirii emailului privat. Un fost ofițer de marină chiar i-a reproșat că dacă el ar fi fost în locul său, atunci cu siguranță ar fi fost arestat.”[1]

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/Donald-Trump-despre-Putin-A-fost-un-lider-pentru-rusi-mai-mult-decat-a-fost-Obama-pentru-americani-136305
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...