Donald Trump despre relația SUA-Rusia: “O relație bună cu Rusia e un lucru bun. Doar proștii cred că este un lucru rău”

by “Președintele Dolnald Trump a continuat să ia apărarea Rusiei, în ciuda acuzațiilor serviciilor secrete americane privind implicarea rușilor în campania de influențare a rezultatului scrutinului prezidențial din SUA. Donald Trump a scris pe Twitter, la începutul lunii ianuarie, că o relație bună cu Rusia este un lucru bun, nu […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Președintele Dolnald Trump a continuat să ia apărarea Rusiei, în ciuda acuzațiilor serviciilor secrete americane privind implicarea rușilor în campania de influențare a rezultatului scrutinului prezidențial din SUA.

Donald Trump a scris pe Twitter, la începutul lunii ianuarie, că o relație bună cu Rusia este un lucru bun, nu un lucru rău, și că oricine nu este de acord cu aceasta este „prost”.


„O relație bună cu Rusia este un lucru bun, nu un lucru rău. Numai proștii sau nebunii ar putea crede că este ceva rău. Avem destule probleme în toată lumea, fără încă una în plus. Când voi fi președinte, Rusia ne va respecta mult mai mult decât acum și ambele țări, probabil, vor lucra împreună pentru a rezolva multe din problemele atât de presante din toată lumea”, este mesajul ce a fost transmis de Donald Trump, pe Twitter.

Russian President President Vladimir Putin holds up a glass during a toast at a luncheon hosted by United Nations Secretary-General Ban Ki-moon, Monday, Sept. 28, 2015, at United Nations headquarters. (AP Photo/Andrew Harnik)

Serviciile secrete din SUA susțin că președintele Vladimir Putin ar fi ordonat campania de influențare a rezultatului scrutinului prezidențial din SUA în scopul discreditării democratei Hillary Clinton și facilitării victoriei lui Donald Trump și în ambiția de a submina sistemul liberal-democratic occidental.”[1]


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=11149
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

UE înseamnă exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, "corectitudine politică", lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială
Revolutia din Islanda - o revolutie autentica ce nu a fost transmisa in mass-media masonica! Toate revolutiile (lovituri de stat) ce se transmit propagandistic in presa sint create artificial de catre asasinii economici!
Inteligența artificială, un pericol pentru omenire
Armament NATO în depozitele ISIS din Siria
Cancerul - cea mai eficientă metodă de reducere a populației Pământului
Credeați că Uniunea Europeană este o entitate democratică? Martin Schultz spulberă acest mit: "Nu e în filosofia UE ca oamenii să-și decidă soarta"
Atentatul de la Nisa - o operațiune "Steag Fals": Cerere stranie a poliției judiciare franceze, care solicită Primăriei din Nisa să șteargă complet înregistrările a 6 camere de supraveghere, care au surprins atentatul din 14 iulie
Thailanda instigă Facebook la cenzură. Cere blocarea paginilor care critică monarhia
Americanii declară război Noii Ordini Mondiale și își cer înapoi drepturile și libertățile
Soros și migranții musulmani: Planul în 7 puncte și 30 miliarde euro
Oficialii rusi, ceceni, sirieni si iranieni sustin ca ISIS au fost creati de CIA, MI6 si MOSSAD ! Acestia spun adevarul asa cum este !
Președintele Camerei Comunelor din Marea Britanie: „Drepturile gay surclasează libertatea religioasă”! Aceasta este dictatura minorităților LGBT!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro