Donald Trump este, de fapt, omul globaliștilor!

Distribuie!

Daca in perioada campaniei pentru alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump a pozat mereu intr-un „luptator antiglobalizare, anti-Noua Ordine Mondiala”, criticandu-i pe ceilalti presedinti ai SUA, care s-au implicat in diverse razboaie pe Planeta, iata ca, Donald Trump le calca pe urme.

Donald Trump a fost vazut ca multi oameni ca „un om al pacii”. In SUA se ajunsese la paroxism in ceea ce priveste conceptul neomarxist numit „corectitudine politica”. Aberatiile „corectitudinii politice” erau la tot pasul. Nu mai aveai voie sa te exprimi liber, caci erai infierat cu manie proletara de catre activistii neomarxisti ai lui George Soros.


Partidul Democrat este, de fapt, un Partid Comunist. Ideologia Partidului Democrat este de stanga (neomarxism). Hillary Clinton a fost finantata de catre globalistul George Soros. George Soros este un sustinator al ideilor neomarxiste si al Partidului Democrat.

Donald Trump a fost un sustinator al relatiilor dintre SUA si Rusia, in timp ce Hillary Clinton avea o pozitie vehementa anti-Rusia. Donald Trump a fost vazut drept „un salvator al Americii”, care era la un pas sa se transforme in comunism. In octombrie 2016, Donald Trump o acuza pe Hillary Clinton ca va declansa Al Treilea Razboi Mondial in Siria[1].


Imediat, dupa ce a devenit Presedintele SUA, activistii neocomunisti/neomarxisti/globalisti au organizat o serie de proteste impotriva lui Donald Trump.

La inceputul lunii aprilie 2017, ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a afirmat ca, „Înlăturarea preşedintelui sirian Bashar al-Assad nu mai este o prioritate”[2]. La cateva zile dupa aceasta afirmatie are loc un atac cu arme chimice. Globalistii SUA-UE il acuza pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, de comiterea acestui atac, fara a avea o proba in acest sens.

Atacul cu arme chimice din Siria din 4 aprilie 2017 a fost o operatiune „steag fals” cu scopul de a-l inlatura pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad. Astfel de operatiuni „steag fals” au condus de declansarea unor razboaie de-a lungul istoriei (exemple: Irak, Libia, Vietnam, fosta Iugoslavie etc.). Este acelasi scenariu pe care globalistii il pun aplicare.

Globalistii au aplicat si tactica de manipulare a opiniei publice cunoscuta sub numele de „Dialectica Hegeliana”. Dialectica Hegeliana este alcatuita din TEZA (PROBLEMA) – ANTITEZA (REACTIE) – SINTEZA (SOLUTIE). Creezi o PROBLEMA, apoi folosesti mass-media pentru a crea o reactie pe care o doresti, iar apoi vii si cu o solutie.

Nu toti oamenii sustin atacul SUA asupra Siriei. Chiar o parte dintre sustinatorii lui Donald Trump declara ca sunt socati de o asemenea decizie. Acum, SUA si teroristii ISIS sunt aliati impotriva lui Bashar al-Assad. Aceasta operatiune „steag fals” (atacul cu arme chimice) are loc tocmai cand Siria este la un pas sa-i invinga pe teroristii ISIS.

Mai multe pe larg aici -> https://www.dzr.org.ro/atacul-cu-arme-chimice-din-siria-o-operatiune-steag-fals-a-globalistilor-pentru-a-justifica-inlaturarea-presedintelui-sirian-bashar-al-assad/

Teroristii ISIS au fost creati si finantati de catre globalistii SUA-UE. Globalistii SUA-UE sunt cei care au declansat operatiunea „Primavara Araba” (2010-2011). Pe liderul Libiei, Muammar Gaddafi, l-au ucis, dar nu au reusit sa-l ucida si pe Bashar al-Assad, deoarece Rusia a ales sa se implice in Siria in lupta impotriva teroristilor ISIS si Al Qaeda de partea Siriei.

Implicarea Rusiei in Razboiul din Siria de partea Siriei a creat o stare de tensiune intre SUA si Rusia. Pe scurt: SUA vor sa-l elimine pe Bashar al-Assad cu ajutorul teroristilor ISIS si Al Qaeda, iar Rusia nu doreste.

La data de 7 aprilie 2017, SUA ataca cu rachete o baza din Siria, un loc unde cred ei ca se afla arme chimice.

SUA, atac cu rachete asupra Siriei. Donald Trump: Am ordonat bombardarea unor tinte militare de unde s-a lansat atacul chimic

Statele Unite au atacat vineri Siria, lansand zeci de rachete de croaziera asupra unei baze aeriene a regimului ca raspuns la un presupus atac chimic pe care Donald Trump l-a catalogat drept o „rusine pentru umanitate”.

Au fost lansate ”59 de rachete” de tip Tomahawk, a anuntat un oficial de la Casa Alba, precizand ca Washingtonul a vizat baza aeriana de la Shayrat, care este ”asociata programului” armelor chimice al Damascului si ”direct legata” de evenimentele ”oribile” de marti.

Presedintele Donald Trump a declarat ca aceste operatiuni sunt ”in interesul vital al securitatii nationale” a Statelor Unite.

CE STIM PANA ACUM

►Donald Trump a ordonat bombardarea unor tinte militare la baza din Siria de unde a fost lansat atacul chimic
► ”59 de rachete” de tip Tomahawk au fost lanmsate
► Televiziunea de stat siriana anunta „pierderi”, fara sa precizeze daca sunt materiale sau omenesti
► SUA au informat Rusia inainte de a lansa rachete de croaziera asupra bazei siriene, in care se afla rusi, anunta Pentagonul”[3]

In septembrie 2013, Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a afirmat ca, „Siria are arme chimice şi le va distruge”[4].

Bashar al Assad: Siria are arme chimice şi le va distruge. Militari ruşi, în sprijinul operaţiunii

Preşedintele sirian Bashar al-Assad a recunoscut, într-un interviu la televiziunea americană FoxNews difuzat miercuri seară, că ţara sa are arme chimice şi a asigurat că acest arsenal va fi distrus. La scurt timp, Rusia a anunţat că ar putea trimite militari în Siria, în sprijinul operaţiunii de distrugere a armelor chimice şi că, în curând, va înmâna ONU probele primite de la Damasc care susţin teza unei provocări lansate de rebeli.”[4]

Ce dovezi exista ca Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a folosit arme chimice? Nici una, sunt doar minciuni ale globalistilor SUA-UE. Sunt exact aceleasi minciuni pe care le-au folosit pentru a invada Irakul in 2003 cu scopul de a-l elimina pe Saddam Hussein. Sa nu uitam ca globalistii SUA-UE afirmau despre Saddam Hussein ca „detine arme chimice, biologice si de distrugere in masa”. Chiar si criminalul de razboi, George W. Bush, a recunoscut in cartea sa, „Momente de decizie”, ca nu au gasit asemenea arme in Irak.

Donald Trump este o alta amagire, o alta iluzie anti-Noua Ordine Mondiala. Atacul asupra Siriei dovedeste asta! Donald Trump este, de fapt, omul globalistilor.

SURSE

  1. http://www.b1.ro/stiri/externe/donald-trump-politica-lui-hillary-clinton-in-siria-va-aduce-al-treilea-razboi-mondial-166121.html
  2. http://www.mediafax.ro/externe/ambasadorul-sua-la-onu-inlaturarea-presedintelui-sirian-bashar-al-assad-nu-mai-este-o-prioritate-16216100
  3. http://stirileprotv.ro/stiri/international/sua-atac-asupra-siriei-din-ordinul-lui-trump-59-de-rachete-au-fost-lansate-asupra-unei-baze-aeriene-a-regimului-assad.html
  4. http://stiri.tvr.ro/bashar-al-assad-siria-are-arme-chimice-si-le-va-distruge-militari-rusi-in-sprijinul-operatiunii_35073.html
  5. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...