Donald Trump nu crede în așa-zisa „implicare a Rusiei în alegerile din SUA”

Distribuie!

„Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, şi-a exprimat încă o dată sâmbătă îndoiala cu privire la acuzaţiile serviciilor de informaţii privind o eventuală ingerinţă a Rusiei în alegerile prezidenţiale americane, ceea ce a determinat Casa Albă să adopte sancţiuni împotriva Moscovei, relatează AFP.

‘Vreau doar să fie siguri de aceasta, deoarece este o acuzaţie mai degrabă gravă şi doresc să fie siguri’, a declarat Donald Trump ziariştilor la reşedinţa sa din Mar-a-Lago, în Florida, scrie agerpres.ro.


El a menţionat că serviciile de informaţii americane s-au înşelat atunci când au afirmat că Irakul deţinea arme de distrugere în masă – motivul care a condus la intervenţia americană din 2003 – calificând această intervenţie drept un ‘dezastru deoarece a fost greşită’.

Donald Trump a afirmat de altfel că este ‘nedrept’ faptul că SUA acuză Rusia de piraterie dacă au o oarecare îndoială asupra acestui lucru.


‘Ştiu multe lucruri privind pirateria. Pirateria este un lucru foarte dificil de dovedit. Aşa că ar putea fi altcineva. Ştiu, de asemenea, lucruri pe care alţi oameni nu le ştiu, aşa că nu pot fi siguri de ceea ce se întâmplă’, a spus el.

Donald Trump a fost de asemenea întrebat de ziarişti în legătură cu poziţia pe care o va adopta în materie de securitate cibernetică după preluarea mandatului la Casa Albă, la 20 ianuarie.”[1]

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/donald-trump-i-i-pune-toata-america-in-cap-atac-i-la-serviciile-secrete_1171712.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Elveția: Cei care îi critică pe homosexuali riscă 3 ani de închisoare
Suntem în plin război mondial. Un război de cotropire ideologică
Dioxidul de carbon (CO2) este un nutrient miraculos care dă viață, cu care plantele prosperă și trăiesc. Creșterea dioxidului de carbon contribuie, de fapt, la „verdele” planetei. Fără CO2 în atmosferă, aproape toată viața de pe planetă s-ar prăbuși, în primul rând viața plantelor și implicit și viața umană
11 stații meteo de coastă din Antarctica arată zero încălzire în ultimele decenii
CIA oprește sprijinul acordat rebelilor sirieni! SUA au creat și finanțat organizația terorista ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Proiectul Iceworm: În anii '60, armata SUA s-a angajat într-o misiune secretă de a construi o bază de lansatoare de rachete sub gheața din Groenlanda. Obiectivul era ca aceste rachete să poată lovi ținte de pe teritoriul Uniunii Sovietice
Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale - Mesele Rotunde
Structurile de putere ridiculizează experiențele oculte, ezoterice si alte fenomene paranormale, pentru a deține în exclusivitate controlul asupra acestor domenii, cu scopul de a controla oamenii
Familia Rockefeller și Noua Ordine Mondială
Vladimir Ilici Lenin - revoluționar comunist și francmason
Crimele de război comise de Statele Unite pe care Coreea de Nord nu le poate uita
Lista morților suspecte ale persoanelor care au deranjat-o pe Hillary Clinton

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...