• Fără categorie

Donald Trump: „Publicul află cât de necinstită este presa Fake News. O minciună atât de dezgustătoare. Rușine!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Președintele american Donald Trump a apreciat că declarațiile pe care le-a făcut după violențele de la Charlottesville, în cursul cărora, sâmbătă, a fost ucisă o tânără, au fost „deformate” de presă, relatează AFP.

„Publicul află (și mai mult) cât de necinstită este presa Fake News. Ei au deformat ceea ce am spus despre ură, sectarism, etc. Rușine!”, a scris președintele pe Twitter la prima oră.
Președintele Trump a provocat o neliniște profundă în Statele Unite, inclusiv în tabăra sa republicană, afirmând că există vină de „ambele părți” în aceste violențe în timpul cărora un simpatizant al teoriilor cu privire la supremația albilor a ucis o tânără care manifesta împreună cu antirasiști, intrând în mulțime cu mașina.
De asemenea, Trump l-a atact joi pe senatorul Lindsey Graham – un lider conservator care obișnuiește să-l critice în mod deschis pe președinte și care l-a criticat dur din cauza poziției pe care a adoptat-o după aceste incidente în Virginia (est).
„Lindsey Graham în căutare de publicitate a spus în mod fals că eu am spus că există o echivalență morală între KKK, neonaziști și (adepții) supremației albilor și oameni ca (Heather) Heyer”, femeia în vârstă de 32 de ani lovită mortal sâmbătă, a subliniat Trump. „O minciună atât de dezgustătoare”, a adăugat el.
„El nu poate pur și simplu să-și uite fiascoul electoral”, a continuat președintele, părând să se refere la candidatura lui Lindsey Graham în alegerile republicane primare în vederea alegerilor prezidențiale, în 2016.
Senatorul din South Carolina a declarat că Trump a ”făcut un pas înapoi” marți, ”sugerând din nou că există o echivalență morală între neonaziștii (adepți ai) supremației albilor și membrii KKK care au participat la manifestația de la Charlottesville” și oameni ca Heyer.”[1]

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/Donald-Trump-%E2%80%9EPublicul-afla-cat-de-necinstita-este-presa-Fake-News.-O-minciuna-atat-de-dezgustatoare.-Rusine-145472
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...