Donald Trump: “Saddam Hussein era foarte bun să ucidă teroriști”

Distribuie!by Fostul preşedinte irakian Saddam Hussein era “foarte bun să ucidă terorişti”, a afirmat, în cursul unui miting electoral, Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican în scrutinul prezidenţial din SUA, informează presa americană, potrivit romanialibera.ro. “Saddam Hussein nu era un om bun. Dar cui îi pasă?!”, a declarat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul preşedinte irakian Saddam Hussein era “foarte bun să ucidă terorişti”, a afirmat, în cursul unui miting electoral, Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican în scrutinul prezidenţial din SUA, informează presa americană, potrivit romanialibera.ro.

“Saddam Hussein nu era un om bun. Dar cui îi pasă?!”, a declarat Donald Trump, potrivit agenţiei AP, în cursul unui miting electoral desfăşurat în statul american Ohio.


“Saddam Hussein era foarte bun să ucidă terorişti. Acum, Irakul a devenit Universitatea Harvard pentru terorism”, a spus Trump, care s-a remarcat, de-a lungul timpului, printr-o serie de comentarii controversate.

Candidatul republican susţine că s-a opus intervenţiei militare americane în Irak în anul 2003, declanşată de Administraţia George W. Bush.


Saddam Hussein a fost înlăturat de la putere în contextul intervenţiei americane şi a fost executat.

Donald Trump despre razboiul din Irak

Trump afirmă că a avertizat de atunci că o astfel de intervenţie militară va destabiliza Orientul Mijlociu, argumentând că ascensiunea reţelei teroriste Stat Islamic este o dovadă în acest sens.

Video

SURSE

  1. http://www.publika.md/donald-trump-face-declaratii-controversate-despre-fostul-presedinte-irakian-saddam-hussein-video_2563661.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Site-ul oficial al Grupului Bilderberg a fost spart de către hackeri
Nașterea Marxismului Cultural. Cum a reușit „Școala de la Frankfurt” să transforme America
UE declanșează un război total împotriva Poloniei. UE dorește oprirea naționalismului în Polonia
Operațiunea Gladio: Atentatul de la Bologna, Italia (1980) a fost comis de către CIA, MI6 și NATO
Poarta Stelară din Irak - unul dintre motivele pentru care SUA au atacat Irakul
Cum ajung toate datele, mesajele, apelurile şi locurile unde ai mers, din smartphone-ul tău cu Android direct la guvernul din China! Scandal de securitate: Peste 700 de milioane de dispozitive au preinstalat un software care fură datele utilizatorilor, fără ca aceştia să ştie!
Macedonia - cheia destabilizării Balcanilor. SUA a dat semnalul!
Sondaj: Peste 50% dintre polonezi spun că preferă ca țara lor să iasă din UE decât să primească refugiați musulmani
Covid-19: Măștile nu sunt eficiente. Discursul oficial ignoră cazuri ca ale Suediei sau statului american Georgia, care nu au impus obligativitatea măștii și elimină noile dovezi științifice, dacă acesta nu susțin scopul politic dorit
Războiul psihologic şi programele finanţate prin „bugetul negru”
Iranul acuză: "Teroriştii din Siria sunt oamenii saudiţilor, ai americanilor şi ai turcilor!"
Virusologul francez, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Montagnier, a numit vaccinarea în masă în timpul pandemiei ca fiind „de neimaginat” și o eroare istorică, ducând la „crearea de noi tulpini” și provocarea de decese
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.