Donald Trump: “Saddam Hussein era foarte bun să ucidă teroriști”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul preşedinte irakian Saddam Hussein era “foarte bun să ucidă terorişti”, a afirmat, în cursul unui miting electoral, Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican în scrutinul prezidenţial din SUA, informează presa americană, potrivit romanialibera.ro.

“Saddam Hussein nu era un om bun. Dar cui îi pasă?!”, a declarat Donald Trump, potrivit agenţiei AP, în cursul unui miting electoral desfăşurat în statul american Ohio.


“Saddam Hussein era foarte bun să ucidă terorişti. Acum, Irakul a devenit Universitatea Harvard pentru terorism”, a spus Trump, care s-a remarcat, de-a lungul timpului, printr-o serie de comentarii controversate.

Candidatul republican susţine că s-a opus intervenţiei militare americane în Irak în anul 2003, declanşată de Administraţia George W. Bush.


Saddam Hussein a fost înlăturat de la putere în contextul intervenţiei americane şi a fost executat.

Donald Trump despre razboiul din Irak

Trump afirmă că a avertizat de atunci că o astfel de intervenţie militară va destabiliza Orientul Mijlociu, argumentând că ascensiunea reţelei teroriste Stat Islamic este o dovadă în acest sens.

Video

SURSE

  1. http://www.publika.md/donald-trump-face-declaratii-controversate-despre-fostul-presedinte-irakian-saddam-hussein-video_2563661.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Condoleezza Rice, consilierul american pentru securitate națională sub președintele George W. Bush, despre Razboiul din Irak din 2003: "Nu am mers în Irak pentru a instaura democrația, ci am fost în Irak pentru a-l răsturna pe Saddam Hussein... A fost o problemă de securitate"
Comisarul european pentru buget: „Pieţele financiare îi vor învăţa pe italieni cum să voteze“
În 2020, în România, doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19. Covid-19 o fraudă națională și globală
Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, este acuzat de corupție
Henry Kissinger și Noua Ordine Mondială
Vedetele Iluminatilor: Jay Z, Rihanna, Beyonce, Kanye West, Nas si multii altii, vanduti masoneriei ! Acestia contribuie la dezaxarea tineretului !
Dr. Martin Pall, despre tehnologia 5G: "Introducerea reţelelor 5G fără ca un singur test biologic să fi furnizat dovada siguranţei în ceea ce priveşte sănătatea fiinţelor umane, animalelor şi mediului este absolut nebunească"
Propaganda Iluminatilor pentru reducerea populatiei Planetei ! Citate ale celor mai importanti lideri ai Planetei care doresc cu ardoare reducerea omenirii !
Premierul Ungariei, acuza SUA de implicare in afacerile interne ale altor tari din Europa Centrala ! Viktor Orban, sustine ca SUA doreste cu orice pret un conflict cu Rusia !
Șase corporații gigantice controlează mass-media, iar americanii consumă 10 ore de "programare" pe zi
Elveția va monitoriza potențialele riscuri pentru sănătate generate de rețelele 5G
Hackerii au spart e-mailul lui George Soros și au făcut descoperiri uimitoare: "Sunt gata să-l chem pe șeful Trezoreriei din America!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...