Donald Trump spune adevărul despre presa globaliștilor: “NYT, NBC, ABC, CBS, CNN sunt inamicul poporului american”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Presedintele american Donald Trump a lansat un nou atac la adresa presei, dupa conferinta de presa joi, foarte criticata. Liderul de la Casa Alba a numit, intr-un mesaj publicat pe Twitter, presa care transmite stiri false un “inamic al poporului american”, noteaza News.ro.

“Presa de STIRI FALSE (@nytimes, @NBCNews, @ABC, @CBS, @CNN) nu este dusmanul meu, este inamicul poporului american!”, a scris Trump pe reteaua de socializare.


“‘Una dintre cele mai eficiente conferinte de presa pe care le-am vazut vreodata!’, spune Rush Limbaugh (analist politic conservator – n.r.). Multi sunt de acord. Cu toate acestea, PRESA FALSA ii spune altfel! Lipsit de onestitate!”, a adaugat Trump, mai tarziu pe acceasi retea de socializare.

Postarile de pe Twitter vin dupa ce saptamana aceasta Trump a mai lansat un atac feroce asupra mass-media in timp ce isi apara realizarile din timpul primelor sale saptamani la Casa Alba. Presedintele american a aparut intr-o conferinta de presa care a durat 76 de minute, unde l-a spus reporterilor ca lipsa lor de onestitate a scapat de sub control.


El s-a referit la articole de presa care sugerau ca noua administratie americana ar avea o relatie apropiata cu Kremlinul.

“Din pacate, cea mai mare parte a presei de la Washington DC, New York si Los Angeles nu scrie pentru oameni, ci pentru interese particulare ale unui sistem defect”, a adaugat Trump.”[1]

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-international-21619004-trump-inca-atac-dezlantuit-adresa-presei-nyt-nbc-abc-cbs-cnn-sunt-inamicul-poporului-american.htm?nomobile=
  2. Foto: comicallyincorrect.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Atentatul terorist din Franta de la Charlie Hebdo: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi "Big Brother" !
Focul de la Catedrala Notre Dame a fost pus de o mână criminală? Ipoteza unui incendiu provocat de instalația electrică pare exclusă
Bazele subterane ale Iluminaților
Teroriștii planifică atacuri chimice în Siria pentru justificarea atacurilor SUA
Nu există în istorie clădiri cu structură de oţel care s-au prăbuşit din cauza focului
"Ajutoarele umanitare" acordate de SUA ţărilor din lumea a treia au la bază interese financiare
Peste 5.000 de invenții sunt lăsate să zacă în uitare și sunt ținute la secret la Oficiul de Brevete al SUA
Hiram Abiff, Maestrul Constructor al Templului lui Solomon, un personaj central în cadrul Francmasoneriei
Controlul minții – programarea prin hipnoză – Sindromul Personalităților Multiple – crearea de asasini și teroriști
CIA acuzată că susține grupările teroriste și le plătește salarii teroriștilor
1950: Prin cercetarea implicaţiilor psihologice în scopul controlului de informaţii sau controlului social, CIA desfăşoară ample şi susţinute programe de dezvoltare a cercetării comportamentului uman şi în special a controlului minţii, toate fiind motivate de faptul că şi ruşii, chinezii sau coreenii folosesc programe similare
Paris: La inițiativa extremei stângi, cuvintele „mamă” și „tată” eliminate din actele de stare civilă pentru a nu „discrimina” homosexualii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...