Dosare secrete americane! Avocatul american care a călătorit în timp în cadrul Proiectului Pegasus

Distribuie!

Unul dintre cele mai controversate proiecte americane este numit Proiectul Pegasus. Odată dezvăluit, a implicat numeroase semne de întrebare cu privire la teleportare și la călătoria în timp.

În 2004, avocatul din american, Andrew D. Basiago a făcut numeroase declarații cu privire la Proiectul Pegasus. Avocatul a șocat întreaga opinie publică, atunci când a dezvăluit cum în copilăria sa a fost cooptat în acest proiect ciudat.


SCOPUL PROIECTULUI PEGASUS

Între anii 1968 și 1972, Basiago a fost introdus în acest proiect și a participat la numeroase experimente, care au constat în călătorii în timp, teleportare sau chiar vizualizarea universurilor paralele.

”Cu mulţi ani în urmă am fost unul dintre participntii în proiectul DARPA (institutul de cercetări militare al UŞ. GV) numit “Pegasus” care în esenţă era unul de explorare al timpului şi spaţiului de către USA. Asta se întâmplă pe la sfârşitul anilor ’60 începutul anilor ’70. Am început investigarea acestui proiect de 10 ani, în încercarea de a dovedi ce s-a întâmplat cu mine şi ca să comunic experienţele mele şi altora. Anul viitor voi publica o carte în acest sens.”, susținea avocatul.


În acea vreme programul „Pegasus” cuprindea peste 140 de copii şi 60 de adulţi. Toţi au călătorit în timp şi au văzut diferite evenimente importante care s-au întâmplat de-a lungul timpului.  De exemplu, Basiago a asistat la scena în care preşedintele american Abraham Lincoln fusese împuşcat.

APARATUL CARE DEZVĂLUIA SECRETELE LUMII

Basiago susține că agenția specializată, care a dezvoltat acest proiect, a pus bazele unui aparat bizar. Acesta fusese construit după schițele lui Nikola Tesla.

”Este construit după caietele cu schiţe ale lui Nikola Tesla recuperate de armată în Ianuarie 1943. Au fost două echipe care le doreau, una a armatei şi alta din doi agenţi FBI. Departamentul de Război au ajuns acolo primii. Într-o cameră din incinta ei era un aparat format din două părţi complementare cam de 2,5m înălţime şi distanţate cam 3m una faţă de cealaltă. Când aparatul a fost pus în funcţiune, acesta a generat o cortină de energie ca şi cum cădea între cele două armaturi ale aparatului, nu mult diferită de pânzele de apă din sculpturile acvatice din parcuri. Apoi tata mi-a spus că o să ne ţinem de mână şi când o să numere la 3 o să sărim prin aceasta cortină de energie radianta de lumină şi o să ne găsim într-un fel de tunel care se mişcă înainte.

Apoi la un moment dat tunelul se va închide şi ne vom afla în altă parte pe suprafaţa Pământului. Aşa am făcut şi în câteva secunde am ajuns pe o pantă a unui deal de lângă Capitoliul din statul New Mexico. În timp ce mă aflam în tunel vedeam că un efect luminiscent evenimentele trecând cu iuţeala şi aşa am fost teleportaţi 3200 Km în cealaltă parte a ţării! Asta a fost intrarea mea în proiectul Pegassus, iar în următorii 5 ani, Santa Fe a fost folosit ca un fel de punct de destinaţie pentru toate celelalte laboratoare de teleportare din ţară.”, declara avocatul american într-un interviu.

CĂLĂTORIA ÎN TIMP

El a afirmat, de asemenea, că la începutul anilor 1970, prin Proiectul Pegasus din DARPA, utilizând tehnologia de călătorie în timp, au identificat viitorii președinți Jimmy Carter și Bill Clinton. Dl. Basiago l-a întâlnit (apoi) pe viitorul președinte Barack Obama în Los Angeles, California în 1982 în timp ce participa la UCLA.

Obama, fiind apoi student la Universitatea Columbia, şi-a vizitat foștii colegi de clasă la Occidental College din Los Angeles. O declarație a fost făcută de către aliatul lui Obama în mișcarea anti-apartheid, care a arătat că domnul Obama, atunci având doar 20 de ani, știa deja că el va fi într-o zi președinte.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/dosare-secrete-americane-avocatul-american-care-a-calatorit-in-timp-in-cadrul-proiectului-pegasus
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...