Dosarele OZN din Marea Britanie au fost declasificate

Distribuie!

„Ministerul Apararii din Marea Britanie a declasificat cateva din dosarele OZN top-secret. Publicul va avea acces la peste 6.000 de pagini de rapoarte despre prisme zburatoare, triunghiuri albastre si substante alb-stralucitoare. OZN-uri, intr-un cuvant.

Dosarele sunt din perioada 1994 – 2000 si contin marturii ale politistilor, militarilor si functionari ai Guvernului.


Nick Pope, care a gestionat dosarele OZN ale Guvernului Britanic descrie rapoartele ca fiind „Dosare X autentice”. „Serialul Dosarele X a fost colosal de popular in perioada in care au fost intocmite aceste rapoarte”, a spus el. „Dar acestea sunt Dosare X autentice. Unele evenimente au fost explicate, altele nu, unele au fost nostime, iar altele au fost ciudate”, a spus Nick Pope.

Dar nu toate dosarele OZN vor fi facute publice. Pope a spus ca accesul liber la informatii nu permite totusi evidentierea unor dosare care contin date ce ar atenta la apararea si siguranta nationala. Sunt voci care afirma ca aceste restrictii exista pentru a ascunde adevarul despre extraterestri si OZN-uri. Pana la urma, aceste documente vor evidentia doua aspecte: cam cat de numeroase au fost relatarile despre vizitele posibilelor civilizatii extraterestre si cat de entuziasmati sunt unii oameni vizavi de fenomenul OZN.


Teoretic, dupa ce aceste informatii vor fi declasificate publicul va avea acces la tot felul de intamplari care sunt de domeniul SF-ului. Obiecte zburatoare de toate formele si marimile au fost surprinse survoland diverse locuri, printre care stadionul Chelsea sau casa fostului fostului secretar de stat Michael Howard, din Kent.

Nick Pope a spus ca 95% din relatarile din perioada respectiva sunt mai curand povesti, erori sau chiar iluzii ale unor persoane, insa exista un procent de 2-3% de relatari socante. Cum ar fi cea a unui barbat care a spus ca a suferit o tulburare psihica si o boala de piele dupa ce masina lui a fost prinsa intr-un „tub de lumina” in Wales.

top-secret-UFO-folder-thumb

Un alt raport contine detalii despre un triunghi albastru care plutea deasupra unei gradini din Birmingham. Omul care l-a descoperit a spus ca obiectul a lasat in urma o substanta alb-stralucitoare, iar el a colectat-o si a pastrat-o intr-un borcan.

Un electrician din West Lothian a zarit un OZN in forma de prisma plutind deasupra unui camp.”[1]

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/dosarele-ozn-din-marea-britanie-au-fost-declasificate.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...