Dosarul Kennedy: De ce SUA intenționau să cumpere avioane sovietice?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dosarul recent făcut public despre asasinarea fostului președinte american J. F. Kennedy include un document ce dezvăluie planurile secrete ale guvernului SUA de a cumpăra sau de a construi avioane sovietice în scopul de a pune în mișcare atacuri false asupra Washingtonului și aliaților.


BUCUREȘTI, 21 noi — Sputnik. Washingtonul se pregătea să-și lanseze pretextul necesar pentru a lansa un război împotriva Moscovei și aliaților săi, scrie Sputnik International.

Potrivit documentului parțial declasificat, o întâlnire din 22 martie 1962 la care a participat un comitet special din administrația Kennedy, însărcinat cu răsturnarea guvernului cubanez, a inclus o discuție cu privire la diferitele posibilități de obținere a unor avioane sovietice.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/International/20171121/15705762/dosarul-sua-inatentiona-cumpere-avioane-sovietice-motiv.html

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20171121/15705762/dosarul-sua-inatentiona-cumpere-avioane-sovietice-motiv.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ce se află în spatele arestării fondatorului WikiLeaks, Julian Assange?
Media, sistemul educaţional, băncile şi Wall Street-ul sunt principalii artizani ai dezastrului capitalist pe care îl trăim şi ne afectează existenţa
Hashim Thaci - ascensiunea unui terorist în Kosovo cu sprijinul globaliștilor SUA-UE-NATO
Consul al Frantei in Turcia, filmat in timp ce vindea barci imigrantilor care vin pe cale maritima spre Europa ! Incep sa se lamureasca lucrurile cu privire la cine finanteaza venirea imigrantilor in Europa !
Marine Le Pen, condiție pentru a participa la o emisiune TV: Afară cu steagul UE din platou! ”Eu vreau să fiu președintele Republicii Franceze, nu al Comisiei Europene. Consider că UE a făcut destul de mult rău țării noastre”
Suedia, una dintre cele mai liberale și neomarxiste țări din UE, este aproape de a elimina banii cash! Suedia se pregătește pentru Noua Ordine Mondială!
Ministerul Învățământului din Franța dorește să combată "Teoriile Conspirației"
Amiralul Richard Byrd, omul care a petrecut o lună în interiorul Pământului
Masonii folosesc cunoașterea astrologică pentru a-și atinge scopurile
Zece mituri despre homosexualitate cu care sunt manipulati oamenii de catre activistii LGBT
Se clatină Big Pharma! Opt companii farmaceutice, acuzate de primarul New York-ului că au provocat o epidemie în orașul american: „A venit vremea să plătească pentru ce au făcut!”
În spatele războiului din Kosovo s-au aflat interese economice şi politice importante
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro