Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 s-a redeschis: Cozma, Iliescu si Petre Roman nu vor dormi linistiti ! E timpul sa se faca dreptate pentru victime !

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Anul 2015 a venit in forta lovind astfel in tot felul de persoane, cat se poate de sinistre, care au beneficiat de o mega-imunitate, de-a lungul anilor. Daca persoane ca Elena Udrea, Alina Bica, Cocos, Tender, Florian Coldea (SRI) etc. ajung sa fie “dezbracati” de secrete in fata opiniei publice, iar multi dintre ei, chiar in spatele gratiilor, este timpul ca si cei mai batrani, atat la propriu, cat si la figurat (Iliescu, Cozma si Petre Roman) sa plateasca.

ion-iliescu_zps4c4d43e7

Desigur, foarte vocalul personaj, Miron Cozma, a platit deja, insa pentru acele acte de cruzime, niciodata nu este destul. De asemeni, nu trebuiesc uitati si mai ales protejati criminalii din varful piramidei FSN: Ion Iliescu si Petre Roman !


Mai multe citez de pe site-ul Active News:

“Parchetul General a anunţat, joi, că este redeschis dosarul privind circumstanțele în care s-au produs evenimentele cunoscute sub denumirea generică „Mineriada 13-15 iunie 1990″.

„În cauza ce formează obiectul dosarului penal nr. 47/ P/ 2014, privind circumstanțele în care, în cadrul evenimentelor produse în municipiul București, în perioada 13-15 iunie 1990, s-a produs decesul sau rănirea prin împușcare a mai multor persoane, prin referatul din data de 22.01.2015, procurorii din cadrul Secției parchetelor militare au propus infirmarea parțială a rezoluției nr. 175/ P/ 2008 din 17.06.2009 a PÎCCJ — Secția de urmărire penală și criminalistică, și redeschiderea urmăririi penale în această cauză, precum și infirmarea rezoluțiilor nr. 7335/ 3341/ II/ 2/ 2009 din 25.08.2009 și 7301/ 3419/ II/ 2/ 2009 din 03.09.2009 ale procurorului șef al Secției de urmărire penală și criminalistică”, se arată într-un comunicat al PÎCCJ transmis joi Agerpres.

Dacă nu ar fi beneficiat de protecţia preşedinţilor de până acum, Sârbu ar fi fost arestat şi închis pentru complicitate la CRIMĂ în dosarul Mineriadei 1990!

De asemenea, comunicatul oficial mai precizează dosarul penal nr. 175/ P/ 2008 al Secției de urmărire penală și criminalistică are ca obiect cercetarea evenimentelor produse, în perioada 13-15 iunie 1990, evenimente cunoscute sub denumirea generică ”Mineriada 13-15 iunie 1990”.

„Urmează ca redeschiderea urmăririi penale în cauză să fie supusă, conform legii, confirmării judecătorului de cameră preliminară competent din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție”, mai informează Parchetul General.
În acest context, Miron Cozma a declarat pentru B1 TV că este timpul ca vinovații pentru crimele din iunie 1990 trebuie să plătească.

”E o vorbă care spune că niciodată nu e târziu. Criminalii din iunie 1990 sper ca în sfârșit să răspundă. Și mă refer la doi conducători de la acea vreme, Ion Iliescu și Petre Roman. Petre Roman a fost cel care a dispus ca în data de 13 să se intervină. Mineriada nu a avut loc pe 13 iunie. Acest lucru a vrut Ion Iliescu când a omorât doi oameni în Piața Universității, un om la televiziune și unul la poliție, toți împușcați. Minerii au venit pe data de 14 și acest lucru e confirmat prin acte la procuratura generală a României.

Pe data de 14 la ora 07:00 a venit primul tren cu mineri. E foarte clar că cei care au condus sub masca minerilor acele evenimente brutale trebuie să răspundă: criminalul Ion Iliescu și criminalul Petre Roman cu toți subordonații lor. De-a lungul vremii am prezentat și probe. Nu erau mineri, era un grup condus de Nicolae Cămărășescu, securist în subordinea lui Ion Vocaivov și a lui Virgil Măgureanu și a ministrului adjunct la acea vreme Cornel Burlec. Minerii nu au ajuns pe 13 iunie așa cum preconiza Petre Roman și Ion Iliescu”, a declarat Cozma.”[1]

P.S. Chiar CEDO a declarat ca “astfel de fapte nu se prescriu niciodata”!


SURSE

1. http://activenews.ro/breaking-news-dosarul-mineriadei-din-13-15-iunie-1990-este-redechis_1884236.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

S-a și găsit legătura violențelor din SUA dintre albi și negri cu legionarii din România și cu Părintele Justin Pârvu
Monica Macovei sustine ca membrii Congresului american au fost socati ca nu au fost consultati inainte de propunerea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI ! Inca o dovada ca SUA controleaza totul in Romania !
Mesajul Președintelui României la ONU. Foarte atent la nevoile migranților, Klaus Iohannis a vorbit despre paradigma „fricilor identitare” și a „paradigmei noi vs ei, care nu trebuie lăsată fără răspuns”. NIMIC despre românii din Ucraina. Klaus Iohannis susține Agenda 2030 care este Noua Ordine Mondială!
Procesul împotriva construirii mega moscheii în București! Guvernul României este aproape de a câștiga procesul!
Gabriel Resources cere daune de miliarde de $. Ruinarea României. Reacţii
SUA și UE vor face tot posibilul pentru a împiedica naționaliștii să ajungă la conducerea României
Generalul Emil Străinu: "România este poligon de testare pentru armamentul geoclimatic"
România a fost vândută la hectar! Oficial: 40% din terenurile agricole sunt în posesia străinilor!
Angajaţii din serviciile secrete sunt de şase ori mai mulţi ca pe timpul Securității lui Ceaușescu
Vechi arme ale ONG-urilor împotriva guvernelor
#Rezistenții, Klaus Iohannis, SUA și UE fac scut în jurul "penalei" Laura Codruța Kovesi
Maestrul masonilor din Romania, Viorel Danacu, recunoaste indirect ca Bilderberg conduce lumea ! Acesta mai vorbeste si despre faptul ca masoneria a influentat, candva, alegerile si ca e plina de oameni corupti, cercetati penal !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro