Două cazuri stranii de dedublare astrală

Distribuie!

„În vara anului 1942, mai mulţi piloţi ai Forţelor Aeriene Regale din Marea Britanie, decolau zilnic pentru a apăra Malta. La un moment dat, un ofiţer tânăr, a fost atacat de mai multe avioane germane, aparatul său de zbor fiind grav avariat. “Eram sigur că voi muri – avea să povesteasca ulterior – şi mă resemnasem. Deodată, s-a întâmplat ceva ieşit din comun.

Eram în afara avionului, privind la propriul meu trup care încă se mai afla în avion. Eram legat de el printr-un cordon argintiu perfect vizibil. Am simţit brusc o atracţie puternică, o nevoie imperioasă să intru înapoi în trupul meu din carlingă. M-am trezit din nou în propriul corp fizic, privind speriat în jur.


Inamicii disparuseră. Am constatat că am control asupra avionului meu, deşi era grav avariat, iar, peste câteva minute, am executat cu succes o aterizare forţată.” Povestea este, fară indoială, unică şi fascinantă însă mulţi oameni, victime ale unor accidente sau ale altor întâmplări nefericite au trăit astfel de experienţe misterioase.

Putem vorbi despre un fenomen global?


Un alt caz, la fel de ciudat, este cel a lui Mary Smith. Într-o seară, aceasta s-a dus la culcare mai devreme, întrucât avusese o zi grea la fermă. A adormit de două ore când, deodată, s-a trezit tresărind. Soţul ei stătea în picioare, la capătul patului, iar faţa şi îmbrăcămintea lui erau pline de sânge. L-a întrebat ce s-a întâmplat. El i-a raspuns că a avut un accident, dar să nu îşi facă probleme. Doamna Smith a sărit atunci din pat, aprinzând lumina, dar năluca nu mai era acolo. Părându-i-se că întregul eveniment a fost doar un vis, s-a dus să stingă lumina, privind spre ceas. Era ora 10:30 PM. La miezul nopţii, s-a trezit din nou. Cineva urca scările. Era soţul ei. A intrat şi a rămas în picioare la capătul patului – cu faţa şi îmbrăcămintea pline de sânge. I-a spus aceleaşi cuvinte pe care i le-a adresat în vis.

Ce s-a întâmplat? Robert a fost atacat de doi fraţi de la o ferma invecinată, care îi purtau de multă vreme duşmănie. Atacul a avut loc la ora 10:30 PM.

Traian Tandin încheie studiul aceastei întâmplări, punând în evidenţă o serie de întrebări serioase: “Întâmplarea este considerată “halucinaţie”. Nu există însă o explicatie. A visat doamna Smith? Dacă da, atunci cum a putut să viseze cu exactitate evenimentele viitoare? A reuşit Robert Smith ca, în timpul luptei cu atacatorii, să se proiecteze în spaţiu ca să îi apară soţiei sale?”

Deşi este asemănător cu primul caz, de aceasta dată proiecţia a avut loc în visul unei alte persoane. Este posibil ca soţii Smith să fi avut o legatură atât de puternică încât în momentul în care unul ar fi avut o problemă, celălalt să simtă fizic acest lucru? Aceste legături sunt specifice gemenilor, mai exact cazurilor de coincidenţe stranii care implică fraţi gemeni care nu s-au mai vazut de mulţi ani.”[1]

SURSE

  1. http://www.esentainfinitului.ro/doua-cazuri-stranii-de-dedublare-astrala/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...