Doua centre de comanda NATO in Romania – 5.000 de militari americani, forta de interventie rapida in Europa ! Asta pentru statele care nu se supun “democratiei” SUA si UE !

Distribuie!by Intr-o Romanie unde Suveranitatea Nationala scade pe zi ce trece, aceasta fiind cedata catre “democratia” UE, mai exact Bruxelles, unde se afla centrul de control al Europei, romanii, ca si alte popoare, vor fi transformati, intr-un timp relativ scurt, in niste papusi vii, in viziunea acestor tirani-globalisti, al caror […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-o Romanie unde Suveranitatea Nationala scade pe zi ce trece, aceasta fiind cedata catre “democratia” UE, mai exact Bruxelles, unde se afla centrul de control al Europei, romanii, ca si alte popoare, vor fi transformati, intr-un timp relativ scurt, in niste papusi vii, in viziunea acestor tirani-globalisti, al caror tel fundamental a ramas acela de a crea o Noua Ordine Mondiala, cu un singur Guvern Mondial, cu o populatie dispersata de 500 milioane de locuitori si cu o Armata Globala, care se vrea a fi NATO.

nato crime

nato-legal-terrorism.preview

Asta-i viitorul de cosmar al omenirii, daca oamenii nu se trezesc mai repede. De pe site-ul Reporter Neptun TV aflam mai multe despre intentia imperialista a NATO:


“Două centre de comandă și control ale NATO vor fi înființate în România, acestea urmând să devină operaționale în 2016, iar aici vor activa militari români, dar și din alte state membre, au decis, joi, miniștrii Apărării din statele membre ale Alianței.

La reuniunea miniștrilor Apărării de la Bruxelles s-a decis constituirea imediată pe teritoriile aliaților din est – România, Polonia, Bulgaria, Estonia, Letonia și Lituania – a unor Unități pentru Integrarea Forțelor NATO, acestea fiind structuri multinaționale de comandă și control ale Alianței Nord-Atlantice, care vor ”asigura o prezență vizibilă și continuă a NATO pe teritoriul aliaților estici“.

Pe lângă acest centru, România va găzdui un Comandament Multinațional de Divizie Sud-Est care va funcționa ca un centru de comandă-control în situația dislocării de forțe pe flancul estic al NATO.

”După primirea în NATO din 2004, măsurile care s-au aprobat astăzi pentru România sunt foarte importante, putem să le spunem chiar istorice, vizavi de reasigurarea pe flancul estic al NATO și UE. Aceste structuri multinaționale NATO de comandă și control reprezintă materializarea deciziei adoptate la summitul din 2014, privind asigurarea unei prezențe vizibile și persistente a NATO pe teritoriul țărilor aliate. Aceste unități vor avea un rol cheie pentru legătura dintre forțele naționale și cele NATO, asigurând elementul de comandă și control în situații în care noua forță de reacție a Alianței, cea cu nivel ridicat de operativitate, va fi dislocată”, a declarat azi, la Bruxelles, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa.

El a precizat că în cadrul discuțiilor ministeriale s-a stabilit și aplicarea măsurilor necesare pentru operaționalizarea Forței Întrunite cu Nivel de Reacție Foarte Ridicat – ”Vârful de lance” – prezentată joi de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Aceasta va fi constituită dintr-o brigadă de forțe terestre, având în compunere până la cinci batalioane de manevră, cu o viteză de reacție de la două la trei zile în cazul unui conflict.

Pentru anul 2015 se va testa o soluție interimară a programului, cu contribuții din partea Germaniei, Olandei și Norvegiei.

Cele două centre din România vor fi implementate pe parcursul anului 2015 și vor fi puse la dispoziția Alianței Nord-Atlantice începând cu anul 2016. Aici vor lucra atât personal român cât și militari din statele membre NATO.

Printre statele membre vehiculate că vor trimite militari în România se numără Marea Britanie, SUA, Canada, Bulgaria, Turcia sau Polonia.

Marea Britanie va juca un rol de conducere în Forța de reacție rapidă a NATO din Europa Centrală și de Est, urmând să trimită trupe în comandamentele regionale din România și Polonia, a anunțat ministrul britanic al Apărării, Michael Fallon, citat de BBC News online.

Marea Britanie va trimite 1.000 de militari și patru avioane de vânătoare de tip Typhoon pentru noua Forță de reacție rapidă, a precizat Fallon.

“Credibilitatea NATO în contextul actualelor riscuri de securitate depinde de rolul jucat de fiecare țară. Cuvintele dure trebuie susținute prin acțiuni ferme”, a subliniat Fallon.

Miniștrii Apărării ai statelor membre NATO s-au reunit la Bruxelles pentru a discuta detaliile creării Forței comune de reacție foarte rapidă (denumită și “Vârf de lance”).”[1]

Daca cumva mai aveti dubii despre Armata Globala, NATO si despre crimele provocate de acesti tirani, impotriva umanitatii, studiati pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/organizatia-natiunilor-unite-si-nato-cele-doua-structuri-care-doresc-cedarea-suveranitatii-fiecarui-stat-si-controlul-sau-in-vederea-instaurarii-noii-ordinii-mondiale.

SURSE


1. http://www.reporterntv.ro/stire/centru-de-comanda-nato-in-romania-5-000-de-militari-americani-forta-rapida-de-interventie-in-europa

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro