Doua lesbiene au organizat parada homosexuala a copiilor in Norvegia ! Daca nu spunem acum STOP, lucrurile vor scapa de sub control ! Marsavul plan al Iluminatilor de a distruge familiile !

by Lucrurile o iau pe aratura deja, ca tot le plac unora ca Remus Cernea, intrat in parlament ca si deputat, ce traieste pe banii nostri si ne vorbeste noua despre “toleranta”. Domnule Cernea, se pare ca dumneata n-ai vazut ca in Marea Britanie si Franta s-au interzis folosirea expresiilor […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lucrurile o iau pe aratura deja, ca tot le plac unora ca Remus Cernea, intrat in parlament ca si deputat, ce traieste pe banii nostri si ne vorbeste noua despre “toleranta”. Domnule Cernea, se pare ca dumneata n-ai vazut ca in Marea Britanie si Franta s-au interzis folosirea expresiilor ancestralee “mama” si “tata”, iar pe pasapoartele britanicilor scrie “parinte 1″ si “parinte 2″, de parca ar fi niste roboti. Acum il intreb eu pe Cernea si pe cei ca el sau adepti ai sloganurilor sale: UNDE MAI ESTE TOLERANTA PENTRU HETEROSEXUALI ?

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-marea-britanie-si-franta-expresiile-mama-si-tata-interzise.


In vestul Frantei, elevii au fost “invitati” sa poarte la scoala fuste pentru a fi “toleranti” fata de alti descreierati. Cei care refuza sa se supuna acestui stil mizer de indobitocire deobicei sint priviti ciudat si luati in colimator.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-vestul-frantei-elevii-au-fost-invitati-sa-poarte-fuste-in-cadrul-unei-campanii-pro-homosexualitate-si-lesbianism.


Site-ul de stiri livejournal.com[1] ne prezinta o stire absolut socanta despre cum s-a inceput propaganda pentru spalarea creierului la copii, ce evident nu pot discerne pericolul acestor persoane bolnave psihic. In Norvegia in iulie 2012, a avut loc un “Gay Pide”, pentru incercarea de a-i face pe copii sa fie de acord cu acesti bolnavi. Planul lor functioneaza in principiu bine caci au un stil special de a manipula masele, pana li se inFUNDa toata minciuna zugravita in roz sub steagul curcubeului.

В Норвегии прошел детский гей-парад

В Норвегии прошел детский гей-парад

В Норвегии прошел детский гей-парад

Dovezile ca miciunile lor incep sa iasa la suprafata le-am prezentat mai sus, unde vedem ca in Marea Britanie si Franta, expresiile “mama” si “tata”, practic sint scoase in afara legii, pentru a nu discrimina niste persoane cu, repet, probleme patologice grave. In Norvegia, mai exact in orasul Bergen, s-a desfasurat proiectul “Gay Kids” (copii homosexuali). In Norvegia, casatoria intre persoane de acelasi sex a fost adoptata de la 1 ianuarie 2009, dupa aprobarea proiectului de lege de catre Parlament (plin si ala de homosexuali, ma refer la cei care au acceptat).  Remus Cernea ar vrea si el sa fie totul asa de rapid ca in Norvegia !

SURSE

1. http://una-ragazza-o.livejournal.com/496928.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cine este cel mai puternic: Papa sau Regina Angliei?
Lovitură pentru Noua Ordine Mondială: Donald Trump a anunțat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice
Casа Albă: "Sancțiunile împotriva Rusiei au fost adoptate cu încălcări procedurale"
Operaţiunea Paperclip a dus în SUA 1600 de oameni de ştiinţă nazişti
Un istoric american sustine ca SUA a creat gruparea terorista ISIS pentru destabilizarea Orientului Mijlociu ! Dar si pentru a ne impune legile Big Brother !
"Democraţia Capitalistă" - cea mai mare minciună a secolului XX
SUA trebuie să-și instaleze o prezență militară permanentă în Balcani, consideră grupul de reflecție Atlantic Council! SUA și UE vor să dețină controlul total asupra țărilor din Europa!
Ungaria pregătește un EXIT din UE: consultare populară anti-Bruxelles
"Experimentul Philadelphia" din Marea Neagră, cu participare românească
O companie din Suedia a inlocuit ecusoanele angajatilor cu microcipuri implantate sub piele ! Corporatistii au fost transformati in marfuri !
Fost ofiter al NATO sustine ca NATO a devenit o organizatie criminala ce cucereste natiuni "neascultatoare" ! Istoria demonstreaza cu dovezi temeinice aceste afirmatii !
Cenzura internetului: Comisia Europeană presează platformele online să ia măsuri împotriva "știrilor false"! În același timp, Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, împreună cu globaliștii UE, participă la dezvelirea statuii lui Karl Marx! Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro