Doua lesbiene au organizat parada homosexuala a copiilor in Norvegia ! Daca nu spunem acum STOP, lucrurile vor scapa de sub control ! Marsavul plan al Iluminatilor de a distruge familiile !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lucrurile o iau pe aratura deja, ca tot le plac unora ca Remus Cernea, intrat in parlament ca si deputat, ce traieste pe banii nostri si ne vorbeste noua despre “toleranta”. Domnule Cernea, se pare ca dumneata n-ai vazut ca in Marea Britanie si Franta s-au interzis folosirea expresiilor ancestralee “mama” si “tata”, iar pe pasapoartele britanicilor scrie “parinte 1″ si “parinte 2″, de parca ar fi niste roboti. Acum il intreb eu pe Cernea si pe cei ca el sau adepti ai sloganurilor sale: UNDE MAI ESTE TOLERANTA PENTRU HETEROSEXUALI ?

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-marea-britanie-si-franta-expresiile-mama-si-tata-interzise.


In vestul Frantei, elevii au fost „invitati” sa poarte la scoala fuste pentru a fi „toleranti” fata de alti descreierati. Cei care refuza sa se supuna acestui stil mizer de indobitocire deobicei sint priviti ciudat si luati in colimator.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-vestul-frantei-elevii-au-fost-invitati-sa-poarte-fuste-in-cadrul-unei-campanii-pro-homosexualitate-si-lesbianism.


Site-ul de stiri livejournal.com[1] ne prezinta o stire absolut socanta despre cum s-a inceput propaganda pentru spalarea creierului la copii, ce evident nu pot discerne pericolul acestor persoane bolnave psihic. In Norvegia in iulie 2012, a avut loc un „Gay Pide”, pentru incercarea de a-i face pe copii sa fie de acord cu acesti bolnavi. Planul lor functioneaza in principiu bine caci au un stil special de a manipula masele, pana li se inFUNDa toata minciuna zugravita in roz sub steagul curcubeului.

В Норвегии прошел детский гей-парад

В Норвегии прошел детский гей-парад

В Норвегии прошел детский гей-парад

Dovezile ca miciunile lor incep sa iasa la suprafata le-am prezentat mai sus, unde vedem ca in Marea Britanie si Franta, expresiile „mama” si „tata”, practic sint scoase in afara legii, pentru a nu discrimina niste persoane cu, repet, probleme patologice grave. In Norvegia, mai exact in orasul Bergen, s-a desfasurat proiectul „Gay Kids” (copii homosexuali). In Norvegia, casatoria intre persoane de acelasi sex a fost adoptata de la 1 ianuarie 2009, dupa aprobarea proiectului de lege de catre Parlament (plin si ala de homosexuali, ma refer la cei care au acceptat).  Remus Cernea ar vrea si el sa fie totul asa de rapid ca in Norvegia !

SURSE

1. http://una-ragazza-o.livejournal.com/496928.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

„Minunata lume nouă” a terorii – Devine ilegal să fii persoană fără adăpost în America. Oamenii străzii sunt amendați și condamnați la închisoare iar cei care încearcă să îi hrănească sunt pedepsiți aspru
Bill Gates, vaccinurile și Noua Ordine Mondială
Vitit Muntarbhorn, un activist LGBT și marxist, este "expert" la ONU și are o agendă de impunere a Marxismului Cultural în toată lumea
George Soros face o infuzie de 18 miliarde de dolari în Fundația pentru o Societate Deschisă, cu prezență în 40 de țări. În România, FSD a fuzionat cu Fundația Serendinno, condusă de Mircea Vasilescu
Peste 5.000 de invenții sunt lăsate să zacă în uitare și sunt ținute la secret la Oficiul de Brevete al SUA
Clubul de la Roma și Noua Ordine Mondială
Hiram Abiff, Maestrul Constructor al Templului lui Solomon, un personaj central în cadrul Francmasoneriei
Adevărul despre Fact Checkers: Fact Checkers (cei care "verifică informațiile") nu verifică informațiile de la marile agenții de presă sau informațiile guvernamentale. Organizațiile care "verifică informațiile" nu sunt nici independente, nici obiective, ci sunt create de către globaliști și au misiunea de a dezinforma oamenii și de a susține globalismul (Noua Ordine Mondială)
Analist "Fox News" concediat, dupa ce l-a facut las pe Obama, in contextul legii "Controlului Armelor" din SUA
Noua Ordine Mondială: În anul 2015, ONU a lansat Agenda 2030 pentru crearea socialismului global
"War Made Easy" este un film documentar care dezvăluie metodele folosite pentru a porni și susține un război
Tot mai multe țări vor să iasă din UE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...