Doua lesbiene au organizat parada homosexuala a copiilor in Norvegia ! Daca nu spunem acum STOP, lucrurile vor scapa de sub control ! Marsavul plan al Iluminatilor de a distruge familiile !

by Lucrurile o iau pe aratura deja, ca tot le plac unora ca Remus Cernea, intrat in parlament ca si deputat, ce traieste pe banii nostri si ne vorbeste noua despre “toleranta”. Domnule Cernea, se pare ca dumneata n-ai vazut ca in Marea Britanie si Franta s-au interzis folosirea expresiilor […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lucrurile o iau pe aratura deja, ca tot le plac unora ca Remus Cernea, intrat in parlament ca si deputat, ce traieste pe banii nostri si ne vorbeste noua despre “toleranta”. Domnule Cernea, se pare ca dumneata n-ai vazut ca in Marea Britanie si Franta s-au interzis folosirea expresiilor ancestralee “mama” si “tata”, iar pe pasapoartele britanicilor scrie “parinte 1″ si “parinte 2″, de parca ar fi niste roboti. Acum il intreb eu pe Cernea si pe cei ca el sau adepti ai sloganurilor sale: UNDE MAI ESTE TOLERANTA PENTRU HETEROSEXUALI ?

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-marea-britanie-si-franta-expresiile-mama-si-tata-interzise.


In vestul Frantei, elevii au fost “invitati” sa poarte la scoala fuste pentru a fi “toleranti” fata de alti descreierati. Cei care refuza sa se supuna acestui stil mizer de indobitocire deobicei sint priviti ciudat si luati in colimator.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-vestul-frantei-elevii-au-fost-invitati-sa-poarte-fuste-in-cadrul-unei-campanii-pro-homosexualitate-si-lesbianism.


Site-ul de stiri livejournal.com[1] ne prezinta o stire absolut socanta despre cum s-a inceput propaganda pentru spalarea creierului la copii, ce evident nu pot discerne pericolul acestor persoane bolnave psihic. In Norvegia in iulie 2012, a avut loc un “Gay Pide”, pentru incercarea de a-i face pe copii sa fie de acord cu acesti bolnavi. Planul lor functioneaza in principiu bine caci au un stil special de a manipula masele, pana li se inFUNDa toata minciuna zugravita in roz sub steagul curcubeului.

В Норвегии прошел детский гей-парад

В Норвегии прошел детский гей-парад

В Норвегии прошел детский гей-парад

Dovezile ca miciunile lor incep sa iasa la suprafata le-am prezentat mai sus, unde vedem ca in Marea Britanie si Franta, expresiile “mama” si “tata”, practic sint scoase in afara legii, pentru a nu discrimina niste persoane cu, repet, probleme patologice grave. In Norvegia, mai exact in orasul Bergen, s-a desfasurat proiectul “Gay Kids” (copii homosexuali). In Norvegia, casatoria intre persoane de acelasi sex a fost adoptata de la 1 ianuarie 2009, dupa aprobarea proiectului de lege de catre Parlament (plin si ala de homosexuali, ma refer la cei care au acceptat).  Remus Cernea ar vrea si el sa fie totul asa de rapid ca in Norvegia !

SURSE

1. http://una-ragazza-o.livejournal.com/496928.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Beny Steinmetz, unul dintre miliardarii evrei din spatele afacerii Roșia Montană, a fost arestat
În 1953, CIA (Agenţia Centrală de Informaţii) a conceput programul secret MK-Ultra, care a beneficiat de un buget de aproape 10 milioane de dolari
Se naște o nouă coaliție proPutin: Țările în care prietenii președintelui rus se apropie de putere! Dominația Globală a Iluminaților scade pe zi ce trece!
Cel mai ascultat jurnalist de radio din SUA: "Suntem în pragul celui de-al doilea Război Civil. Nimic din ceea ce se întâmplă nu este întâmplător și se întâmplă cu ajutorul mass-mediei și susținerea stângii globaliste"
Comandant al grupării teroriste Al-Nusra din Siria: "Americanii sunt de partea noastră!"
Ambasadorul lui Obama în Siria recunoaște: "Planul americanilor de a-l răsturna de la putere pe Assad a eșuat. Am crezut că dezintegrarea Siriei era inevitabilă, dar acest scenariu nu mai poate fi pus în practică"
Libertatea presei în declin în SUA
Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!
Comunismul American - Neomarxism - Poliția Gândirii - Corectitudinea Politică - Școala de la Frankfurt
Facebook a blocat "din greşeală" scandalul e-mailurilor Convenţiei Democrate din SUA
George Soros se teme de puterea uriașă a partidelor naționaliste: Uniunea Europeană se va destrăma ca Uniunea Sovietică
Codex Alimentarius, Henry Kissinger, "Memorandumul 200" și "Criza Alimentară" - planul Iluminaților de a reduce populația Planetei cu 90%
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro