Doua lesbiene au organizat parada homosexuala a copiilor in Norvegia ! Daca nu spunem acum STOP, lucrurile vor scapa de sub control ! Marsavul plan al Iluminatilor de a distruge familiile !

by Lucrurile o iau pe aratura deja, ca tot le plac unora ca Remus Cernea, intrat in parlament ca si deputat, ce traieste pe banii nostri si ne vorbeste noua despre “toleranta”. Domnule Cernea, se pare ca dumneata n-ai vazut ca in Marea Britanie si Franta s-au interzis folosirea expresiilor […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lucrurile o iau pe aratura deja, ca tot le plac unora ca Remus Cernea, intrat in parlament ca si deputat, ce traieste pe banii nostri si ne vorbeste noua despre “toleranta”. Domnule Cernea, se pare ca dumneata n-ai vazut ca in Marea Britanie si Franta s-au interzis folosirea expresiilor ancestralee “mama” si “tata”, iar pe pasapoartele britanicilor scrie “parinte 1″ si “parinte 2″, de parca ar fi niste roboti. Acum il intreb eu pe Cernea si pe cei ca el sau adepti ai sloganurilor sale: UNDE MAI ESTE TOLERANTA PENTRU HETEROSEXUALI ?

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-marea-britanie-si-franta-expresiile-mama-si-tata-interzise.


In vestul Frantei, elevii au fost “invitati” sa poarte la scoala fuste pentru a fi “toleranti” fata de alti descreierati. Cei care refuza sa se supuna acestui stil mizer de indobitocire deobicei sint priviti ciudat si luati in colimator.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/in-vestul-frantei-elevii-au-fost-invitati-sa-poarte-fuste-in-cadrul-unei-campanii-pro-homosexualitate-si-lesbianism.


Site-ul de stiri livejournal.com[1] ne prezinta o stire absolut socanta despre cum s-a inceput propaganda pentru spalarea creierului la copii, ce evident nu pot discerne pericolul acestor persoane bolnave psihic. In Norvegia in iulie 2012, a avut loc un “Gay Pide”, pentru incercarea de a-i face pe copii sa fie de acord cu acesti bolnavi. Planul lor functioneaza in principiu bine caci au un stil special de a manipula masele, pana li se inFUNDa toata minciuna zugravita in roz sub steagul curcubeului.

В Норвегии прошел детский гей-парад

В Норвегии прошел детский гей-парад

В Норвегии прошел детский гей-парад

Dovezile ca miciunile lor incep sa iasa la suprafata le-am prezentat mai sus, unde vedem ca in Marea Britanie si Franta, expresiile “mama” si “tata”, practic sint scoase in afara legii, pentru a nu discrimina niste persoane cu, repet, probleme patologice grave. In Norvegia, mai exact in orasul Bergen, s-a desfasurat proiectul “Gay Kids” (copii homosexuali). In Norvegia, casatoria intre persoane de acelasi sex a fost adoptata de la 1 ianuarie 2009, dupa aprobarea proiectului de lege de catre Parlament (plin si ala de homosexuali, ma refer la cei care au acceptat).  Remus Cernea ar vrea si el sa fie totul asa de rapid ca in Norvegia !

SURSE

1. http://una-ragazza-o.livejournal.com/496928.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Zeci de angajați ai Facebook contestă cultura liberală „intolerantă”
Iluminatii se intalnesc in summit-ul G7 in Haga pentru a pregati cat mai bine Noua Ordine Mondiala! Rusia a fost scoasa din cadrul Globalizarii G8 dupa ce Putin a blocat lovitura de stat provocata de SUA si UE din Ucraina!
Operațiune “Steag Fals”: Atentatul de la WTC din 1993 – orchestrat de către FBI pentru a lua libertățile oamenilor. Dezvăluirile lui Ted Gunderson, fost șef al FBI în Los Angeles
Windows 10 - un Sistem de Operare bazat pe spionarea utilizatorilor dus catre perfectiune ! Protejati-va de programele spion cu ajutorul antivirusilor avansati in combaterea programelor de spionaj (Spyware) !
Mesaj din Israel: "Europenii trebuie să se ridice împotriva Rețelei Soros și să-și apere tradițiile și valorile naționale de planurile subversive ale megalomaniacului"
SUA și Coreea de Nord se provoacă reciproc!
CIA a încercat să-l asasineze pe Fidel Castro de 638 de ori
Naziștii - Conspirația Ocultă
Președintele Islandei, Olafur Ragnar Grimsson: "Guvernul a despovărat din punct de vedere fiscal populația și a băgat la închisoare bancherii, contrar modului de acțiune din restul Europei și din SUA"
Șase corporații gigantice controlează mass-media mondială
Adevăr istoric: SUA au creat și finanțat terorismul islamist! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
Victorie pentru Julian Assange. Suedia a renunțat la acuzațiile de viol formulate împotriva sa. Fondatorul Wikileaks: "Nu voi uita și nu voi ierta că am fost calomniat timp de 7 ani"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro