Două presupuse baze din Antarctica descoperite de Google Earth

Distribuie!

Google Earth se face responsabil pentru descoperirea a două baze misterioase pe teritoriul Antarcticii. Imaginile au aprins imaginația specialiștilor, care au emis mai multe ipoteze cu privire la originea acestora.

Faimosul ufolog american, Scott Waring, este de părere că găurile imense, descoperite cu ajutorul programului Google Earth, sunt de fapt intrările unor baze secrete. Aceste baze nu au fost construite de către oameni, ci de către o specie extraterestră, care monitorizează Terra de mii de ani.


„Aceste imagini sunt de-a dreptul impresionante. Ele demonstrează că în Antarctica există o formă de viața necunoscută omului. Este posibil ca aceste găuri să fie intrările unor baze extraterestre”, scrie ufologul pe blogul său.

Mai mult de atât, în apropierea uneia dintre intrări a fost captată o imagine suspectă. Pare a fi o farfurie zburătoare prăbușită. Cel puțin așa indică conturul obiectul care se află acoperit parțial cu zăpadă.


Chiar dacă la prima vedere această ipoteză pare o fantasmagorie, interesant este faptul că Google a cenzurat această zonă suspectă. Oare de ce? Dacă întreaga poveste este doar o invenție de ce în prezent zona unde sunt cele două intrări în presupusele baze extraterestre nu mai este vizibilă în programul Google Earth?

Probabil că răspunsul este dincolo de înţelegerea noastră. Sau poate o a doua ipoteză oferă explicația acestui mister.

Trebuie doar să ne aducem aminte de faimoasa expediție a amiralului american Byrd și atunci lucrurile tind să prindă contur. Imediat după cel de-Al Doilea Război Mondial, guvernul american a ordonat o expediţie militară în Antarctica în căutarea lui Hitler.

Încă de atunci, au existat informații că Hitler nu s-a sinucis în buncărul său de sub Berlin și a fugit într-o bază secretă din Antarctica. Amiralul Byrd a fost însărcinat să-l găsească cu orice preț. Obiectivul nu a fost îndeplinit, dar amiralul american a consemnat în jurnalul său numeroase întâmplări impresionante.

baze antarctica

Una dintre acestea descria mai multe farfurii zburătoare care erau marcate cu semnul zvasticii. Byrd a considerat că era ale lui Hitler și a fost convins că baza în care se ascunde era în apropiere. Aceasta nu a fost niciodată descoperită, iar obiectivul misiunii nu a fost niciodată îndeplinit.

Informatii Departamentul Zero Romania

Faptul ca in Antactica sunt baze subterane, nu mai este un secret. Nazistii, chiar si in prezent, au in Antarctica o suprafata de 600.000 km patrati, cunoscuta sub numele de „Neuschwabenland”, acest teritoriu ramanand al nazistilor, chiar si dupa caderea Reich-ul in Europa. De fapt, sunt cateva zone in lume, printre care si Dignidad din Chile si Bariloche din Argentina, unde nazismul a ramas, steagul nazist putand flutura legal in continuare. Juristii internationali au observat, insa nu prea au ce sa faca. La Baza 211 din Antarctica, generalul Hans Kammler era cel care conducea operatiunile de acolo.

De asemenea, aceasta baza era una dintre putinele locuri de pe Planeta unde se proiectau celebrele farfurii zburatoare naziste – Haunebu si Vril. Dupa ce Aliatii au declansat Operatiunea „High Jump”, in 1946-1947, amiralul Richard Byrd a ajuns in Centrul Pamantului – Agartha. De asemenea, Byrd a fost invins de catre nazistii din Antarctica. In 1957-1958, Aliatii au mai declansat o operatiune numita „International Geophysical Year”, care era, de fapt, o operatiune paravan, al carei scop era atacarea si distrugerea bazei nazistilor, dar si construirea unor noi baze sub pretext „de cercetare”, fiind alertati de descoperirea facuta amiralului Byrd, dupa ce a ajuns in Agartha.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/doua-baze-ciudate-descoperite-antarctica-ce-este-cu-ele

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre Universitatea lui Soros din Ungaria: "Chiar dacă cineva este miliardar, el nu poate fi mai presus de lege în Ungaria"
Ambasadorul Chinei la Washington: SUA să înceteze cu ameninţările referitoare la criza nord-coreeană
SUA: Marea Inundaţie din Midwest (1993) a fost creată utilizând arme climatice
Rețeaua Sigint - o retea informațională deținută de NSA - orice computer poate fi supravegheat sau distrus, fie că este conectat la internet sau nu și orice activitate umană poate fi supravegheată, citindu-se gândurile oamenilor, iar mintea oamenilor putând fi controlată
Daily Mail: ”Urma românească” în istoria cu otrăvirea familiei Skripal?
Iluminații se folosesc de principiul hegelian problemă-reacție-soluție pentru a manipula oamenii
Dacă vei analiza cu luciditate situaţia actuală în lume şi, de asemenea, în România din perspectiva socială, economică şi politică, vei putea să constaţi cu uşurinţă cum acest haos este structurat în aşa fel, încât să asigure gradat instituirea Noii Ordini Mondiale
Vladimir Putin: SUA intenţionează să genereze un conflict militar cu Iranul
Încălzirea globală sau cea mai mare escrocherie din istorie
Dioxidul de carbon (CO2) este un nutrient miraculos care dă viață, cu care plantele prosperă și trăiesc. Creșterea dioxidului de carbon contribuie, de fapt, la „verdele” planetei. Fără CO2 în atmosferă, aproape toată viața de pe planetă s-ar prăbuși, în primul rând viața plantelor și implicit și viața umană
Baza 211 a naziștilor din Antarctica
Polonia către Comisia Europeană: "Nu vom ceda niciodată la un ultimatum"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...