Două presupuse baze din Antarctica descoperite de Google Earth

by Google Earth se face responsabil pentru descoperirea a două baze misterioase pe teritoriul Antarcticii. Imaginile au aprins imaginația specialiștilor, care au emis mai multe ipoteze cu privire la originea acestora. Faimosul ufolog american, Scott Waring, este de părere că găurile imense, descoperite cu ajutorul programului Google Earth, sunt de […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Google Earth se face responsabil pentru descoperirea a două baze misterioase pe teritoriul Antarcticii. Imaginile au aprins imaginația specialiștilor, care au emis mai multe ipoteze cu privire la originea acestora.

Faimosul ufolog american, Scott Waring, este de părere că găurile imense, descoperite cu ajutorul programului Google Earth, sunt de fapt intrările unor baze secrete. Aceste baze nu au fost construite de către oameni, ci de către o specie extraterestră, care monitorizează Terra de mii de ani.


„Aceste imagini sunt de-a dreptul impresionante. Ele demonstrează că în Antarctica există o formă de viața necunoscută omului. Este posibil ca aceste găuri să fie intrările unor baze extraterestre”, scrie ufologul pe blogul său.

Mai mult de atât, în apropierea uneia dintre intrări a fost captată o imagine suspectă. Pare a fi o farfurie zburătoare prăbușită. Cel puțin așa indică conturul obiectul care se află acoperit parțial cu zăpadă.


Chiar dacă la prima vedere această ipoteză pare o fantasmagorie, interesant este faptul că Google a cenzurat această zonă suspectă. Oare de ce? Dacă întreaga poveste este doar o invenție de ce în prezent zona unde sunt cele două intrări în presupusele baze extraterestre nu mai este vizibilă în programul Google Earth?

Probabil că răspunsul este dincolo de înţelegerea noastră. Sau poate o a doua ipoteză oferă explicația acestui mister.

Trebuie doar să ne aducem aminte de faimoasa expediție a amiralului american Byrd și atunci lucrurile tind să prindă contur. Imediat după cel de-Al Doilea Război Mondial, guvernul american a ordonat o expediţie militară în Antarctica în căutarea lui Hitler.

Încă de atunci, au existat informații că Hitler nu s-a sinucis în buncărul său de sub Berlin și a fugit într-o bază secretă din Antarctica. Amiralul Byrd a fost însărcinat să-l găsească cu orice preț. Obiectivul nu a fost îndeplinit, dar amiralul american a consemnat în jurnalul său numeroase întâmplări impresionante.

baze antarctica

Una dintre acestea descria mai multe farfurii zburătoare care erau marcate cu semnul zvasticii. Byrd a considerat că era ale lui Hitler și a fost convins că baza în care se ascunde era în apropiere. Aceasta nu a fost niciodată descoperită, iar obiectivul misiunii nu a fost niciodată îndeplinit.

Informatii Departamentul Zero Romania

Faptul ca in Antactica sunt baze subterane, nu mai este un secret. Nazistii, chiar si in prezent, au in Antarctica o suprafata de 600.000 km patrati, cunoscuta sub numele de “Neuschwabenland”, acest teritoriu ramanand al nazistilor, chiar si dupa caderea Reich-ul in Europa. De fapt, sunt cateva zone in lume, printre care si Dignidad din Chile si Bariloche din Argentina, unde nazismul a ramas, steagul nazist putand flutura legal in continuare. Juristii internationali au observat, insa nu prea au ce sa faca. La Baza 211 din Antarctica, generalul Hans Kammler era cel care conducea operatiunile de acolo.

De asemenea, aceasta baza era una dintre putinele locuri de pe Planeta unde se proiectau celebrele farfurii zburatoare naziste – Haunebu si Vril. Dupa ce Aliatii au declansat Operatiunea “High Jump”, in 1946-1947, amiralul Richard Byrd a ajuns in Centrul Pamantului – Agartha. De asemenea, Byrd a fost invins de catre nazistii din Antarctica. In 1957-1958, Aliatii au mai declansat o operatiune numita “International Geophysical Year”, care era, de fapt, o operatiune paravan, al carei scop era atacarea si distrugerea bazei nazistilor, dar si construirea unor noi baze sub pretext “de cercetare”, fiind alertati de descoperirea facuta amiralului Byrd, dupa ce a ajuns in Agartha.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/doua-baze-ciudate-descoperite-antarctica-ce-este-cu-ele

Citiți și...

Lojile masonice din Anglia implicate in crima organizata si coruptia uriasa din cadrul politiei si justitiei! Chiar si presa oficiala confirma aceste lucruri intr-un scandal fara precedent in Marea Britanie! Printul Edward, Mare Maestrul al Marii Loji Unite din Anglia refuza sa comenteze!
Inteligenta artificiala reprezinta un pericol pentru omenire ! Masinariile inteligente pot ajunge sa-i elimine pe oameni ! Tot mai multi oameni de stiinta considera ca, "inteligenta artificiala ar putea insemna sfarsitul omenirii" !
Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
Un avocat francez a depus plângere la Curtea Penală Internațională împotriva Israelului pe care îl acuză de ”crime de război”
"Discriminarea", "Intoleranța" și "Toleranța Represivă" - concepte marxiste ale "Școlii de la Frankfurt"
666 – Numărul Fiarei! Implementarea „semnului fiarei” în viaţa de zi cu zi a oamenilor, face parte dintr-un plan diabolic al sectei satanice planetare, francmasoneria!
NASA a oprit o transmisie LIVE de pe Stația Spațială Internațională exact în momentul în care în imagine apărea un OZN
Planul Kalergi - "Idealismul Practic": "Omul viitorului va fi o corcitură". Genocidul popoarelor europene în vederea creării Pan-Europa
Facebook a oprit „robotul“ care şi-a creat un limbaj propriu. Cum s-a ajuns la asta? Inteligența artificială este un pericol pentru omenire!
Doi lideri separatişti catalani au fost reţinuţi de Înalta Curte de la Madrid
SUA: Colegiul Sfintei Cruci pornește cruciada împotriva simbolurilor creștine pentru a nu încuraja „islamofobia”
"Progresiștii" duc omenirea către colaps
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro