Dovezi ale prezenței altor civilizații pe Pământ

Distribuie!

„Fundamentarea ipotezei paleoastronautice

Ipoteza prezentei reprezentantilor unei civilizatii nepamantene pe Terra se bazeaza pe cercetarea enigmelor istoriei si anume a monumentelor materiale inexplicabile, a traditiilor popoarelor (mai ales a vechilor popoare), a miturilor astrale, precum si a inscrisurilor descoperite, cum ar fi calendarele criptice (rituale) ale civilizatiilor protoistorice, mitologiile si simbolurile.


Teoria existentei unui contact intre doua civilizatii cosmice este sustinuta de cercetarile stiintifice din domeniul arheologiei, a fenomenelor geologice dar si din domeniul psihologiei, parapsihologiei, a istoriei si protoistoriei. De asemenea desvoltarea stiintelor: biologie, cibernetica, IT, fizica nucleara si cuantica precum si tehnologiilor moderne din ce in ce mai performante folosite in cercetari, au permis fundamentarea acestei teorii.

Exista numerosi sustinatori ai tezei vizitelor facute de extraterestrii dar sunt si traditionalisti, conservatori si conventionalisti care neaga aceste ipoteze.


Materialul ce a stat la baza ipotezelor si argumentelor privind posibilitatea prezentei extraterestrilor pe Pamant este cuprins in cartile aratate la bibliografia articolului in care se face referire la 258 de titluri de lucrari si opere, inclusiv ale ganditorilor si scriitorilor antici.

Inceputurile civilizatiei umane.

Prima organizare a civilizatiei protoistorice omenesti ar fi inceput acum cca 34.500 de ani. Aceasta rezulta din calculul facut de preotul egiptean Manethon din sec.III i.e.n. privind existenta primei dinastii divine.

Calendarele egiptean, asirian, indian si maya pornesc numaratoarea de la epoca marilor evenimente catastrofale din sistemul nostru solar cunoscute sub numele generic de p o t o p. Toate calculele acestor calendare au un inceput ce se situeaza intre anii 11.542 i.e.n. (calendarele egiptean si asirian) si 11.653 i.e.n. (calendarele indian si maya). Aceasta extraordinara suprapunere in timp a civilizatiilor dezvoltate la mari departari una de alta, fara a avea posibilitatea sa se influenteze reciproc, fundamenteaza ipoteza existentei unor cunostinte ce depasesc nivelul de atunci al oricarei societati. O parte a cercetatorilor si specialistilor in domeniu apreciaza ca aceste cunostinte le-au fost date de extraterestri.

Pana la aparitia lui Homo Sapiens – om inteligent, dotat cu creativitate, cu spirit artistic, cu etica si morala – nu se poate vorbi de o organizare sociala a oamenilor; cu atat mai putin despre morala, gandire, viata spirituala.

Organizarea sociala, cunostintele, intelectul, morala, religia, spiritul oamenilor au evoluat in ritm din ce in ce mai accelerat in decursul celor 45,000 – 40,000 de ani cand a aparut Homo Sapiens , pe masura cresterii experientei, dar mai ales a inventivitatii si inteligentei oamenilor care au creat posibilitati tehnice de marirea gradului de civilizatie. O ipoteza verosimila este si aceea care sustine ca de-a lungul istoriei omenirii am fost ajutati de entitati mult mai dotate ca oamenii timpurilor respective, ceea ce inseamna ca am fost vizitati pe Pamant de fiinte rationale care s-ar putea sa faca parte dintr-o specie din care face parte si omul, insa aflate pe o treapta de evolutie mult superioara celei in care a ajuns omenirea.

Argumente privind prezenta extraterestrilor (ET)

in sprijinul acestei ipoteze sunt dovezi – apreciate ca sunt evidente de unii specialisti in materie – ale existentei extraterestrilor ca si a prezentei lor pe Pamant. in principal se iau in considerare marile enigme ale civilizatiei umane care, pentru sintetizarea argumentelor, au fost sistematizate (grupate) in:

Dovezi materiale

* piramidele, vechi de 4500 ani atat din Egipt cat si din Mexic precum si Sfinxul care a fost construit in anul 10.500 i. Hr. Din unele studii din ce in ce mai aprofundate ale monumentelor de la Giseh (Egipt) – piramidele si Sfinxul, rezulta ca acestea au fost proiectate si construite folosindu-se cunostinte si tehnici mult superioare stadiului vremii respective (orientarea, dimensiunile, imbinarile blocurilor de piatra, transportul si ridicarea colosilor de piatra, forma piramidala care determina fiintelor si obiectelor aflate in piramide profunde transformari structurale si asa mai departe). Apreciindu-se ca piramidele sunt mesaje lasate de E.T., aceste mesaje precum si scopurile pentru care au fost ridicate nu se cunosc nici acum.

Astfel, piramida lui Keops a fost orientata pe axele geografice cu o perfecta exactitate; are o inaltime de 146,6 metri, lungimea bazei de 230,30 metri (peste 5,3 ha suprafata) cu o inclinare a peretilor laterali de 51 de grade si 51 de minute. inaltimea piramidei multiplicata de un milion de ori reprezinta distanta de la Pamant la Soare. Este constituita din 2.500.000 de blocuri de piatra de peste 2,5 tone fiecare adica are 6.250.000 tone. Blocurile de piatra sunt perfect slefuite, contactul intre ele se realizeaza pe intreaga suprafata fara a fi necesara folosirea de liant.

* constructiile uriase de tip „baza spatiala” din desertul peruan, lucrari gigantice, de tip piste de aterizare / decolare, semnale vizibile de la foarte mare distanta, unele ce pot fi deslusite numai daca sunt privite de la mare inaltime.

* terasa de la Baalbek ( muntii Antiliban) cu dimensiuni de 134 m x 113 m alcatuita din blocuri de piatra de 25 x 4,6 x 4,6 m cu greutatea medie de 0,75 tone si cu greutatea maxima de 2000 tone;

* desenele in care apar vehiculele spatiale nepamantene (Ellora – India), pe vase stravechi de bronz (provincia chineza Yuaman si din San Salvador, in descrierile din Ramayana – India, in picturile icoanelor din Biserica lui Bucur, biserica Sfantul Spiridon din Bucuresti si Biserica Domneasca din Targoviste, in manastiri din Iugoslavia, in picturile din Catedrala Gotica din Cuenca (Spania), in tablouri ale pictorilor celebri cum sunt: Filipo Lippi din secolul XV, pictorul venetian Carlo Crivelli din secolul XV, pictorul flamand Bert De Gelder din sec. XVIII, aflat sub indrumarea artistica a lui Rembrandt.

* desenele rupestre din pesterile de la Tassili (Sahara) , din grota Altamira (Spania) a caror vechime este de 20,000 de ani, picturi murale dintr-o pestera din muntii Kimberley – Australia cu o vechime estimata la 10,000 – 30,000 de ani, picturile din pesterile din Uzbekistan si din muntii Pirinei; toate reprezinta obiecte zburatoare si figuri paleoastronautice;

* Desenele si basorelieful de pe lespedea funerara din piramida de la Palenque (Mexic) in care sunt infatisate rachete.

* marile statui din Insula Pastelui (insula vulcanica situata la 3000 de km de coastele statului Chile, cu o populatie de maximum 3000 de suflete) ; unele statui cantaresc 50 de tone si au mai mult de 20 m inaltime. Reprezentarile uriase (statuile) numite Moai nu au fost niciodata sculptate acolo, ci transportate dupa realizarea lor; trasaturile capetelor nu seamana cu nici o rasa de pe Pamant. Probabil ca aceasta insula a fost, candva, unul din locurile inalte ale lumii si, poate, un punct de contact cu alte civilizatii nepamantene; altfel: de ce acolo, de ce statui uriase, cum altfel s-au sculptat si transportat ? ( istoricul Francis Mazière)

* Figurile colosale de la Cambridge (Anglia) care se considera a fi dispuse ca un marcaj special de semnalizare aero care nu se pot vedea plastic decat de la foarte mare inaltime;

* Coloana Ashoka din complexul Qutub Minar din Delhi, India, aflata in curtea templului mare din Delhi (India), veche de 4000 ani, facuta un bloc de fier masiv. Pana in prezent coloana nu prezinta nici o urma de alterare sau ruginire, ramanand tot timpul inoxidabila ;

* Poarta Soarelui monolitul de 9 tone si inalt de 3 metri de langa Tiahuanaco (Orasul Mortilor) – langa lacul Titicaca – din Peru al carui frontispiciu poarta, in basorelief, inscriptii hieroglifice, care, dupa ce a fost descifrate au relevat un calendar foarte complex care provenea dintr-o epoca mult anterioara epocii tertiare si care corespunde cu ciclurile planetei Venus.

* Drumurile incase de pe platoul peruvian Nazga din Peru situat pe un inalt pisc andin, care nu duc nicaieri, sfarsindu-se toate, brusc, pe buza prapastiei ; acestea capata forme uluitoare privite de la mare altitudine si s-a concluzionat de cercetatori ca exista un raport direct intre traseele lor si traiectoriile diferitilor astri sau ca indica precis pozitia unor constelatii.

* Capetele din jungla mexicana foarte fin sculptate in bazalt, de 3 metri inaltime, fiecare de 20 tone, transportate pe o distanta de peste 100 km, intr-o epoca in care olmecii (popor din protoistorie) nu cunosteau nici roata, nici leaganul de transport, nici utilizarea metalelor (drept unelte); in prezent, cu unelte de otel, bazaltul se lucreaza foarte greu. Un astfel de cap poarta o stranie casca rotunda, aplatizata ce seamana cu o casca pneumatica din zilele noastre.

Anomalii geologice si meteorologice.

Au existat pe Terra mari anomalii geologice care, pana in prezent nu au putut fi explicate, elucidate prin / de teoriile clasice cunoscute, cu toate stradaniile oamenilor de stiinta. Aceste fenomene geologice neexplicate, presarate in timp si spatiu de-a lungul evolutiei planetei Pamant, sunt consemnate a fi petrecute incepand din perioada protoistorica in marile carti ale omenirii (Biblie, Coran, Ramayana etc.) cat si in istoriografia moderna si contemporana care consemneaza inclusiv anomaliile petrecute in contemporaneitate. Astfel:

* Exista in regiunea Tungusk – Rusia, de-a lungul fluviului Ienisei un teritoriu cu o raza de cca. 100 km in care padurea (taigaua) a fost devastata, iar vegetatia a fost arsa pe o raza de 48 km. La data de 30 iunie 1908 locuitorii au vazut un glob imens de foc si imediat au auzit o explozie a carei unda de soc a fost inregistrata pana si de seismografele din Anglia; s-a constatat o caldura de 1000 grade C care a fost determinata si la 60 km distanta precum si o trepidatie corespunzatoare unui cutremur de pamant inregistrata la o distanta de 960 km iar norii radioactivi au fost observati la Londra. Pana de curand s-a acreditat ipoteza unui meteorit, insa nu s-a descoperit nici un crater, nici o urma de corp venit din spatiu extraterestru.

Locuitorii au murit ulterior de boli necunoscute in epoca, prezentand aceleasi simptome cu cei expusi mai tarziu radiatiilor atomice. Locuitorii au declarat ca au vazut pe cer o ciuperca uriasa; explozia din teritoriul Tungusk a echivalat cu 300 mil. tone combustibil.

S-a emis ipoteza ca o nava spatiala de pe alta planeta a aterizat / s-a distrus in taigaua rusa.

* in Noul Quebec din Canada, s-a descoperit in anul 1950 un crater cu o raza de 108 m si de 1215 m adancime – denumit Pamantul lui Cain – fara a se depista urme de meteoriti. Pe malul lacului format in acest crater , s-a constatat o anomalie magnetica, datorata unei materii straine, nepamantene. Craterul are dimensiunile celui din Siberia (Tungusk), ceea ce alimenteaza ipoteza unui accident spatial, a exploziei unei nave extra terestre.

* in desertul Gobi (Rusia) si in desertul din vestul S.U.A. peisajul dezolant lasa loc ipotezei unui cataclism nuclear. Padurea pietrificata (aflata in Parcul National din Arizona – S.U.A.) are arbori enormi deveniti piatra, trunchiuri in culori vii asemenea pietrelor pretioase care nu lasa nici o indoiala asupra unui imens cataclism petrecut cu 100 de milioane de ani inaintea erei noastre; nu se poate explica acest fenomen geologic. Manuscrisele mexicane consemneaza „un foc venit din cer care smulge ochii, carnea si intestinele”. Explozie nucleara!?

Concluzii ale unor analize si realitati.

La aceste categorii de dovezi, se adauga si concluziile unor analize minutioase ale unor fapte si realitati concrete care atesta ipoteze paleoastronautice. Sunt avute in vedere:

– artefacte misterioase si care stiinta de astazi nu le poate explica;
– trepanatii craniene;
– prelucrari metalice miraculoase;
– freze de mare precizie;
– cunostinte astronomice, matematice si terapeutice ce uimesc prin exactitate si calitate, compatibile numai cu nivelul stiintei noastre moderne;
– folosirea unor energii neconventionale neimaginate in prezent;
– transportul si asamblarea in opere unice de cantitati imense de piatra;

toate acestea petrecute si folosite cu zeci de mii de ani in urma, sunt tot atatea argumente pentru cei ce sustin existenta pe pamant a extraterestrilor, despre o imixtiune straina, despre un aport extern de inteligenta.

Monumente de literatura, arta, geografie si teologie – cu autori ca Platon (descrie Atlantida), Lucanus ( are afirmatii exacte, precise referitoare la clima si la coordonatele antarctice), Dante (scrie despre unele constelatii ale emisferei australe), Swift (a determinat numarul, orbitele, dimensiunile si vitezele satelitilor planetei Marte) si altii care au facut aceste afirmatii exacte despre niste adevaruri descoperite mult mai tarziu.

Un element comun scrierilor si legendelor scrise si orale il constituie descrierea unor catastrofe planetare, catastrofe ce pot fi naturale – ciocnirea pamantului de catre asteroizi, comete, alte corpuri ceresti, dar si provocate de vizitatorii Pamantului din motive ramase necunoscute.

in Pakistan se gasesc ruine ale unor orase mari si complexe care se atribuie a fi fost ale Imperiului Rama, care s-a dezvoltat acum aproximativ 17.000 de ani; acest imperiu a existat cu cateva mii de ani dupa presupusul inceput al civilizatiei atlante. Se presupune ca s-a Un episod din poemul national indian Mahabhara este invocat drept dovada a presupunerii ca a existat un razboi intre Civilizatia Atlanta si Imperiul Rama in care s-au folosit arme nucleare. in acest poem se descrie „un urias mesager al mortii care a transformat in cenusa intreaga rasa”; „un singur proiectil avand puterea intregului univers”, „dupa cateva ore toata hrana era infectata”. La Mohenjondaro, unul din orasele Rishi ale Imperiului Rama, excavatiile arheologiice au scos la iveala schelete care zaceau pe strazi ca si cum un dezastru apocaliptic s-ar fi abatut peste oras, schelete radioactive, cele mai radioactive resturi umane de la tragedia de la Hirosima.

Surse paraistorice cum sunt:

-Simbolurile;

– Calendarele criptice (rituale) egiptean, asirian, indian si mayas; calendarele se refera la marile catastrofe din sistemul nostru solar – cunoscute sub numele generic de potop. Se adauga ca dovezi spirituale: Vechiul Testament, Biblia, Talmudul, vechile scrieri budiste, incase, aztece, sumeriene, chineze etc. care au aceiasi idee comuna de inceputuri ale credintei stirpei lor.

-Mitologiile greaca si romana, legendele, miturile consemnate in scrierile anticilor, in Vechiul Testament, Biblie (consemnate ca Apocalipse), Coran, Talmud, Mahabharata si Ramayana (epopei sanscrite – India – din sec. IV i. Ch.), vechile scrieri budiste, incase, aztece, sumeriene (locuitori cu o civilizatie deosebit de avansata pentru acea perioada ai teritoriului sumer aflat in tinutul Mesopotamiei in mileniul IV – III i. Ch.), chineze, au aceiasi idee comuna referitoare la inceputurile existentei stramosilor lor.

in toate sursele paraistorice precum si in mitologii, legende si mituri se fac referiri directe si fara posibilitate de interpretari la fiinte sosite pe calea aerului, din cer, rapiri de pamanteni in alte lumi pentru examinare si eventual initierea oamenilor, considerati mai dotati, cu unele cunostinte ce depaseau cu mult nivelul de cunoastere la acea vreme, vehicule spatiale nepamantene, altele asemenea. Aterizarile si decolarile acestor vehicule spatiale sunt descrise, cu evidenta saracie de cuvinte si expresii proprie unei civilizatii putin evoluate, dar evident ca fiind foarte asemanatoare cu aterizarile si decolarile actualelor navetelor spatiale moderne.

in toate miturile si legendele lumii se vorbeste despre „giganti”, „zeii albi” care au venit de pe alte planete ca sa-i civilizeze pe pamanteni. Astfel, un istoric francez pe nume Francis Meziere, a studiat traditiile locuitorilor Insulei Pastelui referitoare indeosebi la colosalele statui. Indigenii au spus ca secretele existentei acestor statui – cele mai vechi din perioada arhaica – au fost pierdute si nu mai exista Mana. Mana este o forta vitala, magica, ascunsa, pe care initiatii stiau pe timpuri sa o controleze. Cei ce au sculptat Moai (reprezentarile uriase din Insula Pastelui) dispuneau de tehnici secrete care le permiteau, prin intermediul unei energii vibratoare, a „manei” sa miste si sa sculpteze statuile. Aceste lucrari au fost aduse prin aer, „zeii albi” dirijand deplasarea cu ajutorul unui baston care trimitea o lumina rosie foarte puternica. Insula Pastelui, ca toate insulele Polineziei constituiau un continent locuit de ari, oameni foarte inalti si puternici rezultati din fecundarea femeilor localnice de catre „zeii albi”.

Existenta uriasilor, gigantilor s-a demonstrat si prin descoperirea, in Franta, unui schelet a unui om ce traise in secolul I, ce era inalt de 25 picioare ( 7.62 m ! ), precum si prin existenta in mai multe locuri din lume a monumentelor ciclopeene cum ar fi: obiecte de piatra (folosite, nu ustensile simbolice) gasite in Moravia a caror dimensiune depasea 3-4 m si care cantareau peste 15 kg fiecare; la Tiahuanaco, in Peru, s-a descoperit un oras intreg construit pe masura unor oameni a caror statura normala era de aproximativ 3-4 m.

Existenta si aparitia spontana a unor civilizatii

– Aparitia spontana a civilizatiilor sumeriana si egipteana, „civilizatii fara copilarie” cu un nivel istoric superior; Se explica prin aceea ca extraterestrii au incercat sa dea informatii gazdelor pamantene ( know-how ) care nu aveau posibilitatea sa le perceapa, din care cauza le-au transmis prin mituri, simboluri, profetii, calendare, epopei, scrieri inclusiv Vechiul Testament, mitologii inclusiv cea maori, profetii si alte asemenea – orale si in scris.

– S-au dezvoltat doua sau mai multe civilizatii de tip protoistoric, care, in multe sensuri au fost superioare civilizatiilor de mai tarziu, lucru ce nu poate fi explicat decat prin interventia unei civilizatii extraterestre superioare care nu s-a mai manifestat ulterior, lasand populatia bastinase sa evolueze natural, normal. in mai toate miturile staruie amintirea unei stravechi ere a uriasilor, (titani, giganti) care se rascoala impotriva zeilor dar nu-i pot birui.

– Civilizatia / cultura Masma (numita asa dupa numele unei vai si al unui oras legendar locuite de huanci), cu o vechime de cel putin zece milenii, probabil unitara pe pamant, intrucat i se atribuie sculpturi in stanci uriase atat pe platoul peruvian Marcahuasi, in aliniamentele de la Stonehenge (Anglia), in simulacrele statuare din Franta (Fontainebleau), in personajele sculptate de la Somerset, in stancile modelate de pe raul Nam-U (Laos) sau in monumentele megalitice stranii din Carpatii meridionali.

– Exista si o alta civilizatie /cultura de tip atlant, (tot uriasi), dezvoltata pe teritoriul Atlandidei, posibil o insula – patrie a belsugului si fericirii (Edenul?), scufundata urmare unor evenimente catastrofale, cautata si ne gasita pana in prezent. Despre Atlantida se scrie de catre Platonsi Solon, precum si in miturile druizilor din Galia si Irlanda, in texte egiptene gasite in mormantul lui Ramses III, in scrierea sumeriana „Poemul lui Ghilgames”.

– Exista vechi legende mexicane care vorbesc de civilizatia hyperboreenilor dezvoltata undeva in tinuturile arctice unde, datorita unei alte inclinatii a axei pamantesti, era o zona cu vegetatie luxurianta tropicala.”[1]

SURSE

  1. https://www.esoterism.ro/ro/dov.php
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...