Dovezi că extratereștrii au vizitat Pământul

Distribuie!

„DOVEZI CĂ EXTRATEREȘTRII AU VIZITAT PĂMÂNTUL

Cu cât descoperirile arheologice sunt mai interesante, cu atât mai mult se așterne asupra lor o discreție greu de înțeles. Istoria omenirii trebuie să rămână neschimbată.


Orice modificare, oricare descoperire care contravin teoriilor clasice, nu sunt compatibile cu ceea ce noi , oamenii, trebuie să ştim despre ce am fost, suntem și vom fi.

De curând, lângă Volvogard, Rusia, a fost descoperit într-o mină, un obiect cu formă sferică, cu un diametru de patru metri, a cărui vechime a fost estimată la 10000 de ani. Obiectul este realizat din tungusten, wolfarm, metal care în prezent, este utilizat în industria aernautică. Cercetătorii ruși consideră că obiectul descoperit este de natură extraterestră.


Sputnik France a publicat un articol despre trei obiecte de origine extraterestră descoperite în România, în anul 1973, În articol se spune că cele trei artefacte au o vechime de peste 250000, au origine extraterestră și demonstrează că extratereștrii au vizitat actualul teritoriu al României.

Obiectele descoperite au în compoziția lor aluminiu, metal care a fost descoperit de omenire acum 200 de ani.

Descoperirea celor trei artefacte a fost coroborată cu un document întocmit de FBI, în anul 1947, care descria prezența aluminiului în artefacte descoperite în SUA. Artefacte asemănătoare au fost recoltate de pe Lună în cadrul misiunii Apollo 11.

La început, aceste probe au fost considerate ca fiind nereale. Mai târziu, lumea științifică s-a lămurit, atunci când au fost descoperite implanturi în corpul uman care modificau funcțiile biologice.

Implanturile conțineau cloropatită, o substanță întâlnită în compoziția meteoriților. Implanturile au o formă bine definită, de regulă sub formă de triunghi, și funcționează ca un receptor-emițător.

Primul implant de origine extraterestră a fost descoperit în corpul uman în anul 1966. Ceea ce rămâne un mister este faptul că implanturile nu au avut o reacție inflamatorie în corpul uman și acesta nu a respins implantul. Mai mult, nu au fost descoperite cicatrici în jurul implantului.
De regulă, implanturile sunt realizate din aluminiu, fier, calciu și bariu, iar implantul are proprietăți magnetice.

Conform profesorului american Lear, implanturile au fost realizate, în majoritate, pe partea stângă a corpului uman. Se presupune că acest lucru are legătură cu inima.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/dovezi-ca-extraterestrii-au-vizitat-pamantul
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...