Dr. Ala Shaheen, şeful Departamentului de Arheologie al Universităţii din Cairo, a relatat faptul că nu este exclus ca piramidele au fost construite de extratereștri: “Nu pot confirma sau nega acest lucru, dar, în interiorul piramidei se află ceva ce nu aparţine lumii noastre”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Piramida lui Keops, numită şi “Marea Piramidă de la Giza”, este una din Cele Șapte Minuni ale Lumii Antice, însă construcția ei și a celorlalte piramide din Egipt rămâne învăluită de mister, teoriile privind ridicarea lor mergând chiar până la ideea că ar fi fost construite de extratereștri.

Deşi este cea mai veche minune, această piramidă egipteană, care servea drept mormânt pentru faraonul Keops, este singura minune a lumii antice care s-a păstrat până în prezent. Construită în jurul anului 2.560 i.Hr., ea a fost timp de peste patru secole cea mai înaltă construcţie din lume.


Estimările lui Donald Redford, profesor de studii clasice, sugerează că pentru a construi Marea Piramidă de la Giza au muncit între 20 000 şi 30 000 de persoane, iar construcția ar fi durat peste două decenii. Spre comparație, o bază de piramidă din Mexic a fost construită în 150 de ani. Egiptologii insistă însă că Piramida lui Keops a fost ridicată doar în 20 de ani.

Jean Pierre Martin, arhitectul viaductului Millau din Franța, mărturisește că ridicarea piramidelor din Egipt rămâne un mister și pentru el și că el nu ar putea să realizeze un astfel de edificiu nici acum.


Dr. Ala Shaheen, şeful departamentului de arheologie al Universităţii din Cairo, a relatat faptul că nu este exclus ca piramidele au fost construite de extratereștri. Fiind întrebat într-un interviu dacă aceste piramide ar putea conţine tehnologii extraterestre Dr. Shaheen a declarat doar atât: “Nu pot confirma sau nega acest lucru, dar, în interiorul piramidei se află ceva ce nu aparţine lumii noastre”.

Deşi aparent piramida are patru lături, de fapt ea are opt lături. O fotografie făcută în 1929 arată o „latura” a piramidei împărţită în două, aşa cum apare ea în bătaia soarelui. Prin urmare, Marea Piramidă are opt lături şi nu patru, dar acest efect de împărţire nu este vizibil cu ochiul liber.”[1]

Sub Marea Piramida din Egipt, la 260 m adancime, se afla o camera de forma unui cub cu latura de 6 metri. Aceasta Camera a Inregistrarilor se afla pur si simplu plantata sub pamant, fara a avea vreo legatura cu Marea Piramida, desi de la Marea Piramida a fost sapat un tunel antic, care trebuia sa ajunga la aceasta inacapere, insa masuratorile topometrice au indicat faptul ca acel tunel este gresit sapat si nu ar fi ajuns acolo.

pyramides_6

Imediat dupa descoperirea Salii Proiectiilor din Muntii Bucegi, in august 2003, unul dintre cele trei tuneluri subpamantene duc exact catre aceasta incapere. In perioada septembrie 2003 – iulie 2004, o echipa de elita romano-americana au avut misiunea de a cercetate toate aceste tuneluri, printre care si acesta si au ajuns si in interiorul acestei Camere a Inregistrarilor, care, de fapt, este o uriasa Biblioteca Universala, unde se afla mii de tablite care contin inregistrate informatii sub forma de holograme din istoria omenirii si a universului.

Pe langa acestea, in Camera se afla si o masina antica de calatorit in timp, un cristal rubiniu special, dar si o platforma antigravitationala. Chiar si tunelul respectiv ce face legatura dintre Camera Inregistrarilor si Sala Proiectiilor din Muntii Bucegi este unul ciudat, in sensul ca acest tunel nu este sapat efectiv prin pamant, ci este o creatie virtuala, care apare si dispare la comanda data de pe panoul de la intrare in el, din Sala Proiectiilor.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/camera-inregistrarilor-o-biblioteca-universala-aflata-sub-marea-piramida-din-egipt/

SURSE

  1. http://www.evz.ro/cei-mai-mari-arhitecti-si-ingineri-ai-lumii-recunosc-ca-nu-au-habar-cum-au-facut-egiptenii-piramidele.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...