Dr Emiliana Costiug, medic pediatru, secretar general AREPMF: „Curentul anti-vaccinare s-a născut din neîncredere și manipulare”! Aceasta este o minciună! Curentul anti-vaccinare este susținut de dovezi: Instațele americane acordă despăgubiri de milioane de dolari părinților ai căror copii au fost vătămați de vaccinuri!

by “Dr Emiliana Costiug, medic pediatru, secretar general AREPMF: „Curentul anti-vaccinare s-a născut din neîncredere și manipulare” | CAMPANIA VACCIN PENTRU VIAŢĂ În cadrul campaniei pro-vaccinare, susținută de Evenimentul zilei, Dr Emiliana Costiug, medic pediatru și Secretar General al Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, a explicat, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dr Emiliana Costiug, medic pediatru, secretar general AREPMF: „Curentul anti-vaccinare s-a născut din neîncredere și manipulare” | CAMPANIA VACCIN PENTRU VIAŢĂ

În cadrul campaniei pro-vaccinare, susținută de Evenimentul zilei, Dr Emiliana Costiug, medic pediatru și Secretar General al Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, a explicat, pentru cititorii noștri, de ce este esențial să ne vaccinăm copilașii.

De ce este important să ne vaccinăm copiii? Care au fost, în timp, efectele utilizării vaccinurilor? Emiliana Costiug, medic pediatru în Cluj-Napoca și Secretar General al Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), ne-a declarat: „Istoria ne-a demonstrat, de-a lungul timpului, efectele benefice ale vaccinurilor.

Generații întregi au fost vaccinate și, deci, protejate, iar epidemiile devastatoare au dispărut – microbii se izbeau de imunitatea dezvoltată prin vaccin și nu aveau nici o șansă de a infecta copiii și adulții sau de a trasmite boala prin intermediul oamenilor bolnavi. Pentru că nu mai existau bolnavi! Riscul de a contacta o boală infecțioasă prevenibilă prin vaccinare era extrem de redus – aveam o imunitate de grup consolidată.

Așa am ajuns să nu mai vedem copii paralizați, afectați de poliomielită, să nu mai auzim de cazuri de tetanos, să nu mai avem cazuri de difterie sau de encefalite rujeoloase. Variola a fost complet eradicată de pe fața pământului cu ajutorul programelor de vaccinare în masă”.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/emiliana-costiug-curentul.html

 

Activistii anti-vaccinare nu sunt doar “niste oameni inculti”, asa cum ii prezinta anumiti medici si jurnalisti. Din categoria activistilor anti-vaccinare fac parte medici, oameni de stiinta, juristi.


Activistii pro-vaccinare ignora cu nonsalanta cazurile de copii vatamati dupa ce au fost vaccinati, desi instantele americane acorda despagubiri de milioane de dolari. Activistii pro-vaccinare ignora dovezile cu privire la pericolul aluminiului si a mercurului din vaccinuri, minimalizand efectele toxice ale acestora.

Cati dintre medicii care sustin vaccinarea obligatorie sunt dispusi sa semneze ca garanteaza 100% vaccinul pe care il administreaza? In cazul in care un copil este vatamat de vaccinuri, nimeni nu va raspunde. Ati vazut cazurile scandaloase din spitalele romanesti, modul arogant si tupest al unor medici de a se comporta cu pacientii.


In opinia noastra, in cazul in care un copil este vatamat de vaccinuri, atunci medicul care i-a facut vaccinul, cei care au votat legea vaccinarii obligatorii, dar si producatorii de vaccinuri sa raspunda penal! Parintii nu trebuie sa renunte si sa organizeze actiuni de protest impotriva acestei legi specifica regimurilor totalitare.

SURSE

  1. http://evz.ro/emiliana-costiug-curentul.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Mihai Tudose i-a solicitat ministrului sănătății să stabilească împreună cu presa un procedeu prin care românii să fie convinși să-și vaccineze copiii
Dr. Stefan Lanka – Unde sunt dovezile pentru existenţa virusurilor patogene?
Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, declară că vaccinarea este unul dintre obiectivele României la președinția UE: "Trebuie să menţinem cuvântul obligativitate"
Raed Arafat, mesaj pro-vaccinare: Vă rog și vă îndemn să vă documentați bine înainte de a condamna copilul dumneavoastră și alți copii cu el la moarte sau la mutilare pe viață! Raed Arafat, te asigurăm că suntem foarte bine documentați atunci când ne opunem vaccinării!
Noi date despre chimioterapie - Apelul unui medic către colegii de breaslă: "Doctorii să nu o mai prescrie. Tumorile se extind, efectele sunt catastrofale"
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, susține vaccinarea obligatorie: "Cred că în acest moment Legea vaccinării trebuie să fie o prioritate pentru noi. Cred că nu am făcut campanii suficient de agresive pentru a putea convinge părinţii cât de benefică este vaccinarea"
Încă o fetiţă a murit în braţele mamei, la câteva ore după un vaccin!
Dr. Rareș Simu, medic specialist în imunologie clinică și alergologie: "Unul dintre motivele scăderii imunității îl reprezintă vaccinările multiple"
Vaccinuri pentru copii aproape expirate! Medicii de familie din Argeș sunt extrem de nemulțumiți de decizia Ministerului Sănătății de a trimite în teritoriu, în toiul verii, vaccinuri care expiră peste treizeci de zile!
Legea vaccinării obligatorii - pași spre un nou totalitarism
Vaccinarea nu are voie să devină obligatorie
Spune "nu" vaccinării cu forța. Nu confundați "vaccinarea" cu "vaccinarea cu forța". Nu confundați "dreptul de a vă vaccina copilul" cu "a vi se lua și vaccina copilul cu forța". Nu confundați alegerea și consimțământul liber cu siluirea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro