Dr Emiliana Costiug, medic pediatru, secretar general AREPMF: „Curentul anti-vaccinare s-a născut din neîncredere și manipulare”! Aceasta este o minciună! Curentul anti-vaccinare este susținut de dovezi: Instațele americane acordă despăgubiri de milioane de dolari părinților ai căror copii au fost vătămați de vaccinuri!

by “Dr Emiliana Costiug, medic pediatru, secretar general AREPMF: „Curentul anti-vaccinare s-a născut din neîncredere și manipulare” | CAMPANIA VACCIN PENTRU VIAŢĂ În cadrul campaniei pro-vaccinare, susținută de Evenimentul zilei, Dr Emiliana Costiug, medic pediatru și Secretar General al Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, a explicat, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Dr Emiliana Costiug, medic pediatru, secretar general AREPMF: „Curentul anti-vaccinare s-a născut din neîncredere și manipulare” | CAMPANIA VACCIN PENTRU VIAŢĂ

În cadrul campaniei pro-vaccinare, susținută de Evenimentul zilei, Dr Emiliana Costiug, medic pediatru și Secretar General al Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, a explicat, pentru cititorii noștri, de ce este esențial să ne vaccinăm copilașii.

De ce este important să ne vaccinăm copiii? Care au fost, în timp, efectele utilizării vaccinurilor? Emiliana Costiug, medic pediatru în Cluj-Napoca și Secretar General al Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), ne-a declarat: „Istoria ne-a demonstrat, de-a lungul timpului, efectele benefice ale vaccinurilor.

Generații întregi au fost vaccinate și, deci, protejate, iar epidemiile devastatoare au dispărut – microbii se izbeau de imunitatea dezvoltată prin vaccin și nu aveau nici o șansă de a infecta copiii și adulții sau de a trasmite boala prin intermediul oamenilor bolnavi. Pentru că nu mai existau bolnavi! Riscul de a contacta o boală infecțioasă prevenibilă prin vaccinare era extrem de redus – aveam o imunitate de grup consolidată.

Așa am ajuns să nu mai vedem copii paralizați, afectați de poliomielită, să nu mai auzim de cazuri de tetanos, să nu mai avem cazuri de difterie sau de encefalite rujeoloase. Variola a fost complet eradicată de pe fața pământului cu ajutorul programelor de vaccinare în masă”.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/emiliana-costiug-curentul.html

 

Activistii anti-vaccinare nu sunt doar “niste oameni inculti”, asa cum ii prezinta anumiti medici si jurnalisti. Din categoria activistilor anti-vaccinare fac parte medici, oameni de stiinta, juristi.


Activistii pro-vaccinare ignora cu nonsalanta cazurile de copii vatamati dupa ce au fost vaccinati, desi instantele americane acorda despagubiri de milioane de dolari. Activistii pro-vaccinare ignora dovezile cu privire la pericolul aluminiului si a mercurului din vaccinuri, minimalizand efectele toxice ale acestora.

Cati dintre medicii care sustin vaccinarea obligatorie sunt dispusi sa semneze ca garanteaza 100% vaccinul pe care il administreaza? In cazul in care un copil este vatamat de vaccinuri, nimeni nu va raspunde. Ati vazut cazurile scandaloase din spitalele romanesti, modul arogant si tupest al unor medici de a se comporta cu pacientii.


In opinia noastra, in cazul in care un copil este vatamat de vaccinuri, atunci medicul care i-a facut vaccinul, cei care au votat legea vaccinarii obligatorii, dar si producatorii de vaccinuri sa raspunda penal! Parintii nu trebuie sa renunte si sa organizeze actiuni de protest impotriva acestei legi specifica regimurilor totalitare.

SURSE

  1. http://evz.ro/emiliana-costiug-curentul.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Punct de vedere al Academiei Române asupra legii vaccinării. După ce felicită Guvernul pentru inițiativă, Academia critică proiectul pentru că insistă prea mult pe consilierea părinților
Deputatul USR Matei Dobrovie: „Nu este normal ca medicii să nu prezinte și riscurile vaccinării și să nu existe niște mijloace de responsabilizare clară legate de componența medicamentelor, vaccinurilor”
Doar 50 de parlamentari s-au vaccinat
Conf. univ. dr. Costel Stanciu, APC: "Proiectul legii vaccinării a fost croit prost! Nu poți să vii în dezbatere publică cu un text care nu reglementează câte vaccinuri vor fi obligatorii. Astfel putem avea surprize, să fie obligatorii 10, 15 vaccinuri!"
Cluj-Napoca, 9 septembrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii
Medici români cu conştiinţă şi coloană vertebrală
Autoritățile române consideră periculos un mesaj public cu textul „Citește prospectele de la vaccinuri”. Va fi demarată o anchetă. Agenția Mediafax merge și mai departe: îndemnul este „anti-vaccinare”!
Dr. Adrian Cacovean: "Medicul recomandă vaccinul, nu Guvernul. Parafa mea medicală nu este la îndemâna nebunilor!"
Mărturia cutremurătoare a unui tată din Timișoara care și-a vaccinat fetița cu ROR: „Întâi a fost febra. 39 de grade. Apoi nu a mai scos un cuvânt. Până la patru ani”
Președintele PNL, Ludovic Orban: "Am hotărât poziția PNL în Biroul Politic Executiv, aceea că noi susținem vaccinarea obligatorie"
Klaus Iohannis: "Sunt de părere că vaccinarea trebuie să fie obligatorie"
Părinții care sunt împotriva vaccinării au protestat în Piața Victoriei!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro