Dr. John Piesse – Vaccinurile sunt inevitabil nesigure

by “Ca medic şi ca autor al acestui articol, am intrat cumva în vârtejul controversei legate de întrebarea dacă este sau nu înţelept să vaccinăm. De peste 40 de ani am tot întâlnit cazuri de vătămări postvaccinale. Chiar în iunie 2017, am cunoscut o fetiță de 5 ani, fericită, sănătoasă, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ca medic şi ca autor al acestui articol, am intrat cumva în vârtejul controversei legate de întrebarea dacă este sau nu înţelept să vaccinăm.

De peste 40 de ani am tot întâlnit cazuri de vătămări postvaccinale. Chiar în iunie 2017, am cunoscut o fetiță de 5 ani, fericită, sănătoasă, ai cărei părinți au fost siliţi s-o bage într-un program de recuperare a vaccinurilor, pentru a fi acceptată la grădiniță. Din păcate fetiţa nu se va duce niciodată la grădiniță. Acum este în scaunul cu rotile, cu grave vătămări cerebrale. Viața ei a fost distrusă. Pe listă s-a adăugat apoi tatăl unui prieten, care a murit după vaccinul antigripal, iar săptămâna trecută un băiat de 4 ani, care a dezvoltat autism în urma calendarului de recuperare a vaccinurilor.
În 1988, în SUA a fost creat Programul Naţional de Dezdăunare a Vătămarilor Vaccinale (NVICP). Până acum, din acest program s-au plătit peste 3,5 miliarde de dolari celor vătămaţi de vaccinuri. NVICP a fost înființat pentru a proteja producătorii de vaccinuri de costurile dezastruoase ale litigiilor din partea persoanele vătămate de vaccinuri. S-a considerat preferabil să existe vaccinuri „inevitabil nesigure” decât să nu mai fie niciun vaccin. Din păcate, protecția oferită producătorilor de vaccinuri a redus de asemenea stimulentele pentru a dezvolta vaccinuri mai sigure în SUA.
Politicienii și medicii ne asigură că vaccinările sunt foarte sigure, deși mai puțin de 5% din reacțiile vaccinului sunt raportate. Majoritatea sunt bagatelizate ca fiind „doar o coincidență”.
Vaccinurile conțin ingrediente dăunătoare sănătății, nu în ultimul rând aluminiu – o neurotoxină cunoscută, implicată alături de mercur în vătămări cerebrale precum autismul, tulburările de dezvoltare, ADHD și dificultățile de învățare. Aluminiul activează de asemenea bolile autoimune. Se poate pretinde că vaccinurile ar fi „fără mercur” în cazul în care conținutul de mercur nu depăşeşte un prag considerat încă toxic. Majoritatea vaccinurilor antigripale conțin mercur – de asemenea o neurotoxină. În plus, „polisorbatul 80” din vaccinuri crește permeabilitatea barierei hematoencefalice și potențează riscurile acestor neurotoxine. Prezența cunoscută a virusurilor carcinogene în vaccinul MMR a fost muşamalizată. Vaccinurile conțin, de asemenea, formaldehidă, un cancerigen cunoscut.
Dovada siguranței vaccinului necesită studii clinice efectuate riguros, care să compare copiii vaccinați cu aceia cu adevărat nevaccinați, verificând rezultatele în starea de sănătate a fiecăruia. Există oare studii care confirmă faptul că vaccinații o duc mai bine decât cei nevaccinați? Nu. Nu există niciunul. Prin urmare, vaccinurile pediatrice nu sunt dovedite a fi sigure – un adevăr incomod pentru o profesie care se mândrește a fi științifică.
O analiză a indicat că ratele mortalității infantile la nivel național erau proporționale cu numărul de doze de vaccin administrate (Miller NZ 2011), adică exact opusul afirmației că „vaccinarea salvează vieți”.
Începând cu jumătatea anului 2015, părinții care nu voiau să-și vaccineze copiii au început să mă viziteze la cabinet, solicitând asistență pentru a obţine o excepţie de la vaccinare, pentru a scăpa de amenzile pe care legislația australiană „No Jab No Pay and No Jab No Play” le direcţionează către cei care nu vaccinează.
Până la sfârșitul anului 2016, analiza motivelor pentru care părinţi refuzau vaccinurile a indicat că 64% din 166 de părinți aveau persoane afectate de vaccinuri în propria lor familie. Studiul „Adversomics” confirmă factorii de susceptibilitate genomici şi polimorfici comuni pentru indivizii vătămaţi de vaccin și familiile lor. (Poland GA 2015).
40% dintre copiii nevaccinați aveau probleme de sănătate pre-existente, despre care părinții au considerat că ar mări riscurile ca în urma vaccinurilor copiii lor să fie vătămaţi. 60% din copiii nevaccinați erau foarte sănătoși, dar numai 6% dintre copiii vaccinați se bucurau de o sănătate bună. Nu au existat cazuri de autism într-un grup de 212 de copii nevaccinați, dar au fost 8 cazuri de autism într-un grup de 50 de copii vaccinați (16%) și 36% de cazuri de tulburări de spectru autist, față de 1,4% la cei nevaccinați.
Încă nu există studii pe scară largă care să compare vaccinații cu nevaccinații, efectuate în maniera necesară pentru a dovedi că vaccinurile provoacă sau nu provoacă autism.
Deci de unde vine părerea foarte răspândită că vaccinurile nu cauzează autism? Pe scurt: dintr-o cantitate copleşitoare de „știință fabricată”, de fraudă științifică, și ignorând dovezile care susțin cauzalitatea. Puțini medici și politicieni sunt conștienți de frauda științifică absolut capitală comisă de către Centrele de Control al Bolilor din SUA (CDC). Un studiu al vaccinului ROR la copiii afroamericani a arătat un nivel de autism de 2,5 ori mai mare la copiii cărora li se administrase vaccinul la vârsta de 12 luni, comparativ cu cei care primiseră vaccinul la 3 ani. CDC a refuzat să publice aceste rezultate, în schimb a manipulat datele pentru a muşamaliza legătura incontestabilă găsită. Datele frauduloase au fost apoi publicate (DeStefano F 2004) și promovate pe post de declarație finală asupra chestiunii vaccinuri-autism. Ulterior, linia oficială a fost că vaccinarea nu cauzează autism. 5.000 de copii afectați de vaccinuri, care făcuseră plângeri la Curtea de Vaccin pentru despăgubiri, au pierdut imediat procesele după această înșelăciune de studiu. Dar cercetătorul de la CDC, dr. William Thompson, a făcut publice datele reale, nemanipulate, care au fost publicate pentru scurt timp, până când presiunea de la CDC a forțat retragerea lor (Hooker B 2014).
Un studiu recent al elevilor care fac homeschooling a arătat o creștere de 6,6 ori a tulburărilor neurologice de dezvoltare din grupul vaccinat, față de cei nevaccinați. Tulburările de spectru autist erau de 4,7 ori mai răspândite la copiii vaccinați (Mawson AR 2017).
Ca atare, atâta timp cât doctorii și guvernele continuă să poarte ochelari de cal crezând că vaccinurile nu provoacă autism, nu se vor lua măsuri pentru a opri creșterea alarmantă a epidemiei de autism. O tragedie care nu trebuie să se întâmple dacă cerem o știință bună. Și vaccinuri sigure.
Sursa: aici-link
Dr. John Piesse este medicul australian acuzat de autoritati pentru “crima” de a sustine parintii care nu doresc sa vaccineze si de a-i ajuta cu exceptii medicale pentru acei copii cu risc de deces in urma vaccinarii. El este amenintat acum cu ridicarea dreptului de libera practica.”[1]

SURSE


  1. http://feli-popescu.blogspot.ro/2017/09/dr-john-piesse-vaccinurile-sunt.html
  2. Foto: feli-popescu.blogspot.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Italia: Instanța a respins ancheta despre siguranța vaccinurilor. Senatorul Bartolomeo Pepe Tirania: depășește regimul din Coreea de Nord. Industria Vaccinurilor este o mafie
Medici din Argeş: “Vaccinul anti-hepatită Euvax B Pediatric, cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!”
Un doctor, biochimist și expert în imunologie avertizează: "Vaccinurile pot avea efecte dezastruoase asupra organismului"! Aflați de ce...
Viitorul vaccinării obligatorii, cu forța, a populației: mai întâi copiii voștri, apoi voi!
"Fără vaccin, nu vă plătim alocațiile!" – cum constrâng şi chiar şantajează autoritățile australiene părinții pentru a-i forța să își vaccineze copiii
Încă un medic holistic împușcat mortal în Colorado deoarece își desfășura activitatea în afara influenței Big Pharma
Sute de persoane au protestat în capitala Irlandei împotriva vaccinului HPV
Dispusă să-și piardă locul de muncă, o infirmieră din Italia s-a prefăcut că vaccinează 550 de copii. Ce a speriat-o la acele vaccinuri?
Oficialii francezi confirma moartea a doi bebelusi provocata de vaccinurile Rotarix si RotaTeq ! Vaccinurile Rotarix (laboratoarele GlaxoSmithKline) si RotaTeq (Sanofi Pasteur MSD), sunt prezente si in Romania, fiind prescrise incepand cu varsta de sase saptamani !
Reacții adverse la vaccinul împotriva virusului papiloma uman (HPV) - Studiu efectuat de cercetători de la o renumită universitate din Canada
SUA: Adam B. Schiff, cel care a trimis o scrisoare către Facebook și Google în care le cere să cenzureze informațiile antivaccinare, a fost unul dintre susținătorii Războiului din Irak din 2003
30 de studii ştiinţifice pertinente și edificatoare care dovedesc cu prisosință că vaccinările provoacă autism
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro