Dr. Martin Pall, despre tehnologia 5G: „Introducerea reţelelor 5G fără ca un singur test biologic să fi furnizat dovada siguranţei în ceea ce priveşte sănătatea fiinţelor umane, animalelor şi mediului este absolut nebunească”

Distribuie!

„Dr. Martin Pall de la Universitatea Statului Washington, vorbind la o masă rotundă organizată de NIH şi CDC, a afirmat: “Introducerea reţelelor 5G fără ca un singur test biologic să fi furnizat dovada siguranţei în ceea ce priveşte sănătatea fiinţelor umane, animalelor şi mediului este absolut nebunească”.

Această acţiune este echivalentă cu a pune la dispoziţia publicului noi medicamente fără a efectua un singur test privind siguranţa şi eficacitatea acestora.


Lipsa standardelor de protecţie a populaţiei nu constituie însă un impediment pentru actorii care promovează “progresul” cu orice preţ uman.

Pentru a înrăutăţi situaţia, telecomunicaţiile 5G necesită instalarea a zeci de milioane de noi antene “cu celule mici”. Vorbim despre o antenă la fiecare 3 până la 12 case în zone rezidențiale și la fiecare bloc din zonele centrale, iar cel mai îngrijorător este că nu ştim cum ne va afecta sănătatea.”[1]


SURSE

  1. https://www.catchy.ro/tehnologia-5g-profituri-imense-pentru-industrie-cancere-si-boli-cardiovasculare-pentru-cetateni/146925
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...