Dr. Masaru Emoto evidenţiază legătura dintre conştiinţă şi materie

Distribuie!

„Dr. Masaru Emoto este un celebru cercetător din Japonia care a demonstrat că intenţiile mentale pot afecta şi schimba structura fizică din jurul nostru.

Cercetările lui Masaru Emoto demonstrează că gândurile, cuvintele şi muzica afectează structura moleculară a apei. Cercetătorul japonez,unul dintre cei mai renumiţi, aduce dovezi concrete prin mijloace fotografice. El îngheaţă picături de apă, apoi le examinează la un microscop.


„În 1994 mi-a venit ideea de a îngheţa apa şi de a o observa la microscop. Prin această metodă, am fost convins că ar trebui să văd ceva de genul cristalelor de zăpadă. După două luni de observaţie şi eroare, această idee a dat roade. Frumoasele cristale hexagonale strălucitoare au fost create din lumea invizibilă. Eu şi personalul meu de la laborator am fost absorbiţi în ele şi am început să facem mai multe cercetări.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://epochtimes-romania.com/news/dr-masaru-emoto-evidentiaza-legatura-dintre-constiinta-si-materie–211592


Video

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/dr-masaru-emoto-evidentiaza-legatura-dintre-constiinta-si-materie–211592
  2. Foto: pinterest.com
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...