Dries Van Agt, fost premier olandez: “Prim-ministrul israelian Netanyahu trebuie trimis în judecată pentru crime de război”

by “Fostul premier olandez Dries Van Agt a declarat că prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu este un criminal de război și ar trebui trimis în judecată pentru asta în timpul vizitei pe care acesta o are programată chiar în Olanda. În declarația sa, Van Agt a invocat prevederi ale Statutului de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Fostul premier olandez Dries Van Agt a declarat că prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu este un criminal de război și ar trebui trimis în judecată pentru asta în timpul vizitei pe care acesta o are programată chiar în Olanda.

În declarația sa, Van Agt a invocat prevederi ale Statutului de la Roma al Curţii Penale Internaţionale, potrivit cărora ocuparea şi extinderea aşezărilor pe un teritoriu ocupat constituie o “crimă de război”.

“Aşa că de ce ar trebui să primim pe cineva care continuă să facă aceste lucruri, am fi putut să-l trimitem direct în faţa Curţii Penale Internaţionale, ar fi fost mai bine aşa”, a declarat fostul oficial olandez, într-un interviu pentru postul public de televiziune NPO 1, citat de Haaretz.

Dries Van Agt, premier al Olandei în perioada 1977-1982, este un susţinător fervent al palestinienilor. În 2012, acesta a declarat că evreii ar trebui mai degrabă să aibă un stat al lor în Germania decât în locaţia actuală.”[1]

SURSE


  1. http://www.b1.ro/stiri/externe/fost-premier-olandez-prim-ministrul-israelian-netanyahu-trebuie-trimis-in-judecata-pentru-crime-de-razboi-161196.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Comisia Europeana a format un grup de experți pentru combaterea știrilor false și a dezinformării, din care face parte și o româncă! Uniunea Europeană dorește să instaureze cenzura!
Tentativă de asasinat asupra preşedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro. Reacţia soldaţilor. SUA se află în spatele acestei tentative?
Ultimele caracteristici ale dispozitivelor? Ele vă pot spiona aproape în permanență fiecare mişcare!
Islanda refuza sa intre in UE, asta dupa revolutia pasnica din octombrie 2008 ! "Noi am trecut deja prin criza in care sinteti voi acum, dar voi nu ati invatat nimic ! Acestia in octombrie 2008 au bagat la puscarie toti bancherii corupti !
Viruşii - noii soldaţi ai SUA
WikiLeaks a publicat aproximativ 20.000 de mesaje interne din Partidului Democrat
Facebook se transforma in curand intr-un sistem de spionare ambientala ! O aplicatie periculoasa pentru telefoanele smartphone creata de Facebook !
Obama amenință Rusia, după așa-zisa "implicare" a Rusiei în alegerea lui Donald Trump: "Unele represalii vor fi explicite și publice"
Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a publicat dovezi ale crimelor de război comise de SUA
Donald Trump a trădat naționalismul și s-a aliat cu globaliștii
ITALIA. Legea "Ius Soli" la Senat: toți cei născuți din milioanele de migranți veniți în ultimii ani în Italia devin automat cetățeni italieni. 51% din italieni au declarat că "ius soli" face parte din încercarea continuă de a înlocui etnic poporul italian
Scandalul mondial "Panama Papers" este o diversiune pentru a distrage atenția oamenilor ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro