Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iluminatii vad si ei ca protestele pe aceasta Planeta avanseaza galopant si incercarile lor de a le bloca sint fara de succes, motiv pentru care si-au pus “eminentele cenusii” la treaba cu scopul de a pune la punct tehnologii prin care sa-i combata pe protestatari, dupa cum scrie si site-ul lui Alex Jones, prisonplanet.com[1].

Riot Control Drone To Shoot Pepper Spray Bullets At Protesters drone1

O astfel de drona este dotata cu: spray lacrimogen pe baza de piper care sa fie pulverizat in grupurile de protestatari, bile cu vopsea folosite pentru a trage in protestatari, lasere orbitoare si difuzoare puternice, prin care vor fi emise tot felul de sunete paralizante, care provoaca panica. Sa nu uitam, ca exista frecvente audio, care provoaca paralizia, chiar moartea. Astfel de sunete sint cunoscute de samuraii japonezi drept “kiai”, iar acestea au 2-3 cicli pe secunda, facand astfel sa “inghete” sangele in vene.


Din cate se precizeaza in articolul de pe Prison Planet, o companie miniera, al carei nume n-a fost divulgat, a achizitionat 25 de astfel de drone. Site-ul companiei, descrie ca o astfel de drona poate trage pana la 20 de bile cu vopsea pe fiecare secunda si 80 de pulverizari lacrimogene. Motivul pentru care cei din Africa de Sud, s-au grabit sa fie primii care cumpara asa ceva, este din cauza faptului ca in Africa de Sud, au loc in prezent greve in masa ale muncitorilor, care au dus la violenta. In loc sa le dea banii, acestia investesc in drone !

Tim Noonan, purtatorul de cuvant al International Trade Union, declara ca:


“Aceasta este o tehnologie tulburatoare pentru noi si orice guvern rezonabil va opri dezvoltarea unei astfel de tehnologii impotriva oamenilor, acestia confundandu-se cu “inamici” de pe un camp de lupta”

Noel Sharkey, presedinte al Comitetului International, o companie care vorbeste despre controlul armelor, a descris aceasta tehnologie ca fiind folosita de un guvern “autoritarism pentru suprimarea unui protest”. Acesta a mai declarat ca aceste bile de plastic vor mutila si ucide oameni. El continua:

“Utilizarea unui spray pe baza de piper impotriva unei multimi de protestatari este o forma de tortura si nu ar trebui permisa. Avem nevoie urgent de o investigatie de catre comunitatea internationala, inainte de a fi folosite aceste drone”

Guy Martin, un editor al paginii Apararii Web (Defence Web) a descris drona ca:

“Un pas logic in dezvoltarea de vehicule aeriene fara pilot, acesta fiind un moment de cotitura. Prevand ca vom vedea un nou val de vehicule aeriene fara pilot in curs de dezvoltare, cu sarcini utile, dar fara arme cu bile de vopsea sau sageti.”[2]

Astfel de drone-arma au fost folosite din ce in ce mai mult in ultimii ani de catre armata SUA, provocand crime in masa in Orientul Mijlociu sau in alte zone, unde oamenii s-au opus “democratiei” lor.

SURSE

1. http://www.prisonplanet.com/riot-control-drone-to-shoot-pepper-spray-bullets-at-protesters.html

2. http://www.defenceweb.co.za/index.php?option=com_content&view=article&id=34659

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Misterioasa Zona 51, proiectul secret al SUA. Bob Lazar: "Am lucrat la o farfurie zburătoare și am văzut un extraterestru"
"Morții de Covid" fără autopsie - o frauda globală
Covid-19, Guvernul Mondial și Marea Trezire a oamenilor
Afganistan: Forţele americane sunt suspectate de crime de război de către Curtea Penală Internaţională
Serviciul secret american (NSA) si britanic (GCHQ) au atacat informatic mai multi producatori de programe antivirus din lume, printre care si Bitdefender !
MAE sirian: În depozitele teroriștilor au fost găsite arme chimice din SUA și Marea Britanie
Lumea Iluminaților
Multe experimente au confirmat reacțiile de stres ale ființelor umane expuse la radiația microundelor și la câmpuri magnetice și electrice de foarte joasă frecvență
Trump acuză rețelele de socializare ce cenzură: Reduc la tăcere milioane de oameni
Preşedinţia Consiliului UE propune un sistem de subvenţii/penalităţi: 60.000 de euro pentru fiecare imigrant primit şi identic pentru unul respins
Uniunea Europeană dorește să interzică naționalismul! Naționalismul se află într-o ascensiune uriașă în toată Europa împotriva globaliștilor! Liderul ALDE (Alianța liberalilor și democraților) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, doreste înființarea unui FBI european care să-i vâneze pe naționaliști pe motiv că subminează ordinea europeană!
6,5 trilioane de dolari au dispărut fără urmă din Departamentul american al Apărării (Pentagon) înainte de evenimentele de la 11 septembrie 2001
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...