Drumul din Sovata (județul Mureș) unde mașinile merg la deal cu motorul oprit

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Fenomen straniu sau iluzie optica? Este dilema unui barbat din Sovata, care a descoperit o portiune de drum forestier unde masina pe care o conduce sfideaza legea gravitatiei.

Fenomenul s-a petrecut la 1.620 de metri altitudine, unde autoturismul urca o panta cu motorul oprit.


Omul lucreaza la primaria din Sovata si raspunde de starea drumurilor din zona. Intr-una dintre inspectiile de rutina, a descoperit si acest straniu fenomen: o masina grea de peste o tona urca panta cu spatele, desi are motorul oprit. Soferul a cerut si parerea specialistilor, mai ales ca astfel de fenomene similare s-au mai inregistrat in trecut si in judetele Bihor si Maramures.

Specialistii spun ca nu e un fenomen supranatural. Fizicianul Cristina Somesan vine cu trei variante: o iluzie optica, goluri de aer sau campul electromagnetic din zona sa influenteze deplasarea autovehiculului.”[1]


SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/exclusiv-online/paranormal/drum-unde-masinile-urca-la-deal-cu-motorul-oprit-descoperit-in-sovata.html
  2. Foto: stirileprotv.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...