Dumnezeu a fost descoperit! Iată dovada!

Distribuie!by “Biblia ne oferă multe dovezi despre existența lui Dumnezeu. Însuși Dumnezeu spune, Mă veți căuta și Mă veți găsi. Dacă mă veți căuta cu tot dinadinsul, Mă voi lăsa găsit. Complexitatea planetei noastre indică existența unui Creator care nu doar a creat Universul ci, îl menține în viață. Planeta […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Biblia ne oferă multe dovezi despre existența lui Dumnezeu. Însuși Dumnezeu spune, Mă veți căuta și Mă veți găsi. Dacă mă veți căuta cu tot dinadinsul, Mă voi lăsa găsit.

Complexitatea planetei noastre indică existența unui Creator care nu doar a creat Universul ci, îl menține în viață. Planeta noastră are dimensiuni perfecte.


La suprafața Pământului există un strat subțire de gaze, în cea mai mare parte azot și oxigen. Dacă Terra ar fi fost mai mică ar fi fost imposibil să aibă atmosferă. Din câte se știe, planeta noastră este singura care are o atmosferă alcătuită dintr-un amestec perfect de gaze care susține viața.

Terra se află la o distanță perfectă față de Soare. Dacă s-ar fi aflat la o distanță mai mare nu ar fi mai existat viață. Orice modificare a planetei față de Soare ar face imposibilă viața pe Terra.


Planeta este la o distanță perfectă, iar faptul că se învârte în jurul axei sale, face ca întreaga suprafață să fie încălzită și răcită.

Luna se află la distanța potrivită față de Pământ, astfel încât face ca apele oceanelor și ale mărilor să nu inunde uscatul.

În tot acest echilibru, a fost creat omul, înzestrat cu un creier care procesează un volum impresionant de informații, peste un milion de informații pe secundă. El filtrează cele mai importante informații și ne dă posibilitatea să ne concentrăm pe ceea ce este important.

Ochiul omenesc este o altă minune cu care am fost înzestrați. El poate deosebi peste 7 milioane de culori. Focalizează automat imaginea și poate urmări 1,5 milioane de mesaje simultan.

Cum au apărut creierul sau ochiul dintr-o materie lipsită de viață?

Oamenii de știință susțin ideea că Universul a apărut în urma unei explozii de energie și lumină. Big Bang-ul ar fi fost începutul. Și totuși, Universul nu a existat dintotdeauna. A avut un început. Ce i-a provocat apariția? Ce a fost înainte de Univers?

Universul este guvernat de legi stabile. Cum se face că avem o asemenea trăinicie și stabilitate?

Richard Feyman, laureat al premiului Nobel spunea că, nu știm de ce natura are un caracter matematic… Chiar faptul că există legi ale naturii este un soi de minune.

Ajungem la o altă minune a corpului uman, celula. Fiecare celulă conține un cod. Fiecare program este alcătuit din 1 și 0. Succesiunea de cifre spune programului ce să facă. Codul ADN din fiecare celulă este alcătuit din patru substanțe notate cu patru litere. Fiecare celulă conține trei miliarde de astfel de litere.

Există un Creator, un Dumnezeu, care a făcut toate aceste minuni? Cu siguranță există!

Acest mecanism perfect, Univers, Pământ, om nu putea fi creat și ținut într-un echilibru perfect, decât cu ajutorul unei forțe cosmice pe care o numim Dumnezeu.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/dumnezeu-a-fost-descoperit-iata-dovada
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Misterul subconştientului: Dacă noi vom programa subconştientul pentru ca fiinţa noastră să cunoască starea de fericire, subconştientul va angrena propriile sale resurse interioare, va declanşa mecanisme psiho-mentale subtile şi va genera, prin procese de rezonanţă ocultă subtilă, acorduri cu energia subtilă corespondentă stării de fericire
Legile gândirii înalte
Glanda pineală, punctul de conexiune între corp și suflet!
Află dacă persoanele din jurul tău îți fură energia pozitivă și cum să te protejezi de Vampirii Energetici!
Mantra-ele, „vehicule ale spiritului”, sunt un mijloc de a aduce la nivel conştient şi de a purifica imagini şi influenţe active, pozitive sau negative, existente în subconştient
Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta, stâlpul ortodoxiei din Ardeal
Conform fizicii cuantice, lumea există datorită minţii noastre, a câmpului pe care-l generăm şi a conştiinţei noastre. Universul este un câmp de conştiinţă ce se experimentează pe sine ca realitate fizică. Lumea este o creaţie a conştiinţei, gândurile noastre modelează lumea
Cum reprogramăm subconştientul?
Sufletul - măsura desăvârşirii umane. Care este menirea acestuia în viaţă?
Undele cerebrale și călătoria gândurilor noastre
Suferinţa şi ignoranţa se completează şi se alimentează reciproc. Ignoranţa face ca omul să trăiască parţial, fragmentat şi închistat într-un domeniu foarte limitat al existenţei
Tulpa, o entitate inteligentă creată cu puterea minții
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.