După ce a oprit vaccinarea obligatorie, Guvernul naționalist al Italiei demite întreaga conducere a Consiliului de Sănătate. Globaliștii vor vaccinarea obligatorie

Distribuie!by “Italia: Mișcarea 5 Stele, partid anti-vaccin, demite întreaga conducere a Consiliului de Sănătate, generând îngrijorări cu privire la posibilele numiri politice Giulia Grillo, ministrul italian al Sănătății, care este membră a partidului anti-vaccin Mişcarea 5 Stele, a demis luni întreaga conducere al Consiliului de Sănătate, cel mai important comitet […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Italia: Mișcarea 5 Stele, partid anti-vaccin, demite întreaga conducere a Consiliului de Sănătate, generând îngrijorări cu privire la posibilele numiri politice

Giulia Grillo, ministrul italian al Sănătății, care este membră a partidului anti-vaccin Mişcarea 5 Stele, a demis luni întreaga conducere al Consiliului de Sănătate, cel mai important comitet de experți în ștință al țării care oferă consiliere guvernului privind politicile sanitare, relatează The Guardian.
Giulia Grillo a spus că este ”timpul pentru oameni noi”.
”Suntem #guvernulschimbării și, așa cum am făcut deja prin numirile din alte organisme și comitete ale ministerului, am ales să deschid ușa pentru alte personalități merituoase”, a scris aceasta pe Facebook.
Decizia va însemna înlocuirea a 30 de membri din conducere, inclusiv a președintelui, Roberta Siliquini, șefa școlii de igienă și medicină preventivă la Universitatea din Torino care a fost numită în acest post în decembrie 2017 de către de fostul ministru al Sănătăţii, Beatrice Lorenzin.
Siliquini a spus pentru The Guardian că acțiunea este îngrijorătoare. ”Suntem îngrijorați cu privire la motivele pentru care au decis înlăturării oamenilor care au fost selectați datorită experienței și competențelor lor la cel mai înalt nivel”, a spus ea. ”Suntem îngrijorați de asemenea cu privire la persoanele care vor forma viitorul Consiliu și mai ales dacă numirile vor fi motivate politic”.
Alţi membri importanţi care vor fi înlocuiţi sunt geneticienii Giuseppe Novelli şi Bruno Dallapiccol şi patologul Napoleone Ferrara. Membrii sunt numiți la fiecare trei ani și este neobișnuit ca mandatele acestora să fie întrerupte atât de brusc.
Grillo nu a explicat motivul deciziei şi a precizat că unii dintre cei daţi afară ar putea fi numiţi din nou “dar nu liderii .. care trebuie să aibă încredere şi să fie în armonie cu ministrul aflat la putere”.
Senatorii de la Mișcarea 5 Stele (M5s, antisistem) și de la Liga Nordului (extrema dreaptă) au aprobat în august amânarea cu un an vaccinarea obligatorie pentru frecventarea școlilor.
Giulia Grillo contestă caracterul lor obligatoriu.”[1]

SURSE


  1. https://www.hotnews.ro/stiri-international-22849223-italia-miscarea-5-stele-partid-anti-vaccin-demite-intreaga-conducere-consiliului-sanatate-generand-ingrijorari-privire-posibilele-numiri-politice.htm
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cenzura totală pe internet se apropie. ”Cenzorul cel Bun” – Ofensiva Google, Facebook și Twitter față de ”teoriile conspirației”
Raportul Guvernului Italiei despre Operațiunea Gladio: "Aceste masacre, aceste explozii, aceste acțiuni militare au fost promovate, organizate sau susținute de persoane din interiorul instituțiilor de stat italiene precum și de persoane în legatură cu serviciile secrete americane"
Vladimir Putin se pronunță în favoarea unui stat palestinian suveran cu capitala la Ierusalimul de Est
Virgiliu Gheorghe: "Vizionarea TV este un factor important în generarea unei atitudini mentale pasive"
George Soros se teme de puterea uriașă a partidelor naționaliste: Uniunea Europeană se va destrăma ca Uniunea Sovietică
Inteligenta artificiala reprezinta un pericol pentru omenire ! Masinariile inteligente pot ajunge sa-i elimine pe oameni ! Tot mai multi oameni de stiinta considera ca, "inteligenta artificiala ar putea insemna sfarsitul omenirii" !
Politist german: "Nu ii putem aresta pe imigranti, pentru ca am fi acuzati de rasism!"
Visul European - dictatură, Stat Polițienesc, Big Brother și Noua Ordine Mondială
1 Mai - ziua Iluminaților, Beltane, ziua internațională a muncii, ziua comuniștilor și socialiștilor
Războiul din Vietnam - incidentul din Golful Tonkin a fost minciuna folosită de SUA prin care au declanșat războiul
Libertatea presei în declin în SUA
Posturi de televiziune din Turcia, anti-Erdogan, ocupate cu forta de catre politie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro