După ce și-au dărâmat singuri Turnurile Gemene, SUA cer despăgubiri Iranului de 6 miliarde de dolari

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un tribunal american a decis ca Iranul sa plătească despăgubiri în valoare de peste 6 miliarde dolari victimelor atentatelor de la 11 septembrie din SUA.

Această hotărâre vine în ciuda faptului că majoritatea teroriştilor erau originari din Arabia Saudită, iar nicio legătură directă care să incrimineze Teheranul nu a fost găsită, relatează RT.com


Marţi, un judecător federal din New York a găsit Iranul, banca centrală a ţării şi Corpul de Gardă al Revoluţiei islamice responsabili de moartea a peste 1000 de persoane, în urma atacurile de la 11 septembrie 2001, din SUA.

Judecătorul districtual George Daniels a ordonat Iranului şi entităţilor aferente sale să achite despăgubiri de peste 6 miliarde dolari familiilor victimelor.


Această hotărâre pronunţată în lipsa urmăreşte se aplice compensaţii în valoare de 12.5 milioane de dolari per soţ/soţie, 8.5 milioane de dolari per părinte, 8.5 milioane de dolari per copil şi 4.25 milioane de dolari per frate/sora. Această sumă ar putea fi recuperată de Statele Unite prin deblocarea activelor iraniene îngheţate, în valoare de miliarde de dolari.”[1]

SURSE

  1. https://ortodoxinfo.ro/2018/05/03/dupa-ce-si-au-daramat-singuri-turnurile-gemene-sua-cer-despagubiri-iranului-de-6-miliarde-de-dolari/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...