După moartea omului, corpul său noesic rămâne ca o entitate ce continuă să existe în spaţiu, putând să acţioneze asupra altor oameni în anumite condiţii

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Câmpul noesic

Cele două nu fac o structură chimică, ci una biologică, în continuă dezvoltare. Această biostructură ordonează funcţiile materiei vii şi se destramă o dată cu moartea. Biochimismul din molecule coexistă cu biostructura, furnizând substratul energetic de transformare a moleculelor din combinaţiile chimice în materie biostructurată.


Bioplasma generează emisii care, în ansamblu, formează structura materială a câmpului biologic, cu ajutorul căreia organismul viu poate acţiona de la distanţă asupra altor organisme vii, influenţându-le comportamentul. Evoluţia componentei bioenergetice a materiei creează o formă superioară de organizare a materiei biologice vii, ce poartă numele de noesic. Aici se regăsesc procesele superioare ale gândirii abstracte.

Noesicul generează o altă formă de organizare a materiei vii, materia structurată enisic, ajungându-se în continuare pe trepte de dezvoltare până la nivelul supraenisic. Enisicul şi supraenisicul există în alte condiţii ale Universului, diferite de cele pământene. Câmpul noesic al unei persoane poate influenţa de la distanţă o altă persoană sau vietate, chiar şi obiectele.


Expun aici o teorie mai greoaie, dar care explică fenomenele psi, procesele care stau la baza desfăşurării lor. Astfel, putem spune că omul este conceput din trei corpuri: unul fizic (material), altul bioenergetic – care-l îmbracă pe cel fizic, denumit biosic – şi cel de-al treilea corp, cel noesic, care este de fapt cel spiritual.

Aceste corpuri produc câmpuri specifice, fiecare pe treapta lui de organizare. În corpul fizic se manifestă câmpurile gravitaţional, electromagnetic şi nuclear. Biosicul produce câmpurile fizice şi pe cel biosic responsabil cu interacţiunea la distanţă între organismele biotice. Noesicul creează câmpul de interacţiune legat de transmiterea bioinformaţiilor.

După moartea omului, corpul său noesic rămâne ca o entitate ce continuă să existe în spaţiu, putând să acţioneze asupra altor oameni în anumite condiţii. Puterea acestui câmp noesic este dată de valoarea sa spirituală, nivelul spiritual la care a ajuns persoana în timpul vieţii.”

Sursa: Romulus Popescu – https://m.jurnalul.ro/paranormal/fiinta-umana-313884.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...