Edgar Cayce – un fenomen psihic

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un fenomen psihic așa a fost numit Edgar Cayce. Timp de 43 de ani a urmat cu sfințenie un ritual. Se întindea pe un divan, își așeza mâinile în zona plexului solar și intra într-o stare de somn autohipnotic.

Dacă cineva pronunța numele unei persoane, Cayce începea să vorbească despre acea persoană, dând amănunte intime din viața acelei persoane. Tonul și vocea cu care Cayce vorbea erau diferite față de momentele de aşa-zisă normalitate.


Când avea șase ani a avut primele viziuni cu defunctul său bunic. La 13 ani, i-a apărut în vis un înger care i-a spus că este înzestrat cu puteri paranormale.

La puțin timp, a observat că în nopțile în care adormea cu o carte în mână, a doua zi, putea să redea cu exactitate textul cărții, indiferent de mărimea acesteia.


Din cauza problemelor financiare, la 16 ani abandonează școala. Lucrează în diferite orașe din SUA ca vânzător, comis voiajor, librar.

Ca urmare a unei boli apărute la gât, constată că nu mai poate vorbi. Un mare hipnotizator al vremii, Hart, îl invită la o ședință de hipnoză. Pe toată perioada ședinței de hipnoză, Cayce a vorbit și a articulat foarte bine cuvintele. După ședința de hipnoză, a revenit la imposibilitatea de a vorbi.

Ședințele s-au repetat și același fenomen s-a produs timp de un an. Un psihiatru din New York, interesat de cazul Cayce, l-a supus unei ședințe de hipnoză în care l-a provocat pe Cayce la o discuție despre boala sa. Cayce a declarat că o traumă psihologică i-a creat disfuncții ale aparatului circulator.

Pe toată perioada ședinței de hipnoză, psihiatrul a observat că pieptul și zona gâtului deveniseră roșii și erau foarte calde.
Cayce a urmat tratamente legate de aparatul circulator și în anul 1901, vocea îi revine.

Psihiatrul îi propune lui Cayce ca ședințele de hipnoză să fie continuate în scopuri umanitare. Medicul rostea numele unui bolnav și Cayce, în stare de transă, descria istoricul bolii, cauzele și diagnosticul.

Mulți bolnavi s-au însănătoșit ca urmare a acestor ședințe de hipnoză. Cayce devenise un fenomen, iar ziarele scriau, un om incult devine un geniu în medicină sub hipnoză.

Cayce a fost primul care a dat date precise despre Atlantida. El a susținut că în anul 10500 î.Hr., Atlantida s-a scufundat ca urmare a unui cataclism. Supraviețuitorii au migrat în Egipt, unde au pus bazele unei civilizații înfloritoare. El a mai spus că arhivele acestei civilizații misterioase vor fi descoperite în Egipt.

EDGAR-CAYCE EDGAR CAYCE, fenomenul psihic care a făcut legătura între creatori și oameni

După moartea lui Cayce, în anul 1945, în Egipt, sub celebru Sfinx, au fost descoperite camere subterane. Autoritățile egiptene au interzis accesul cercetătorilor străini, din motive lesne de înțeles. Care popor ar fi de acord să-și rescrie istoria?”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/edgar-cayce-fenomenul-psihic-care-facut-legatura-intre-creatori-si-oameni
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Codex Gigas, misterioasa carte a diavolului
Nivelul tehnologic al civilizaţiei extraterestre din sistemul solar al stelei Sirius, civilizaţie care se pare că a jucat un rol important în destinul civilizaţiei umane. Siriusienii călătoresc cu nave-mamă ce transportă fiecare sute de nave mai mici, precum şi mii de fiinţe extraterestre. Asemenea nave-mamă se deplasează prin declanşarea unor câmpuri foarte puternice de energie, care sunt de natură să modifice structura spaţio-temporală ce înconjoară nava respectivă
Amprenta de picior veche de 500 milioane de ani socheaza istoricii si arheologii! Observam inca o data implicarea extraterestrilor antici!
Tunelul din Munții Bucegi către Irak
Construcţiile gigantice descoperite pe fundul oceanelor în mai multe locuri de pe glob
Telepatul poate citi gândurile altei persoane
„Tehnologia neagră” preluată din surse extraterestre de către „elita” Noii Ordini Mondiale este cu aproximativ 10.000 de ani înaintea tehnologiei utilizate în civilizația noastră „la vedere”
Descoperirea unei camere secrete uriașe în interiorul Marii Piramide din Egipt: În urma scanărilor cu o tehnologie non-invazivă, în interiorul Marii Piramide din Egipt, a apărut o cameră secretă uriaşă, de mărimea unui avion de pasageri. Încăperea urmează să fie explorată şi analizată de experţi
Interviu despre Shambala
Al treilea ochi și inteligența strămoșilor
FBI: Dosarele activităților paranormale
Sferele Klerksdorp, artefacte vechi de 2,8 miliarde de ani, care dovedesc existența unei civilizații avansate, au fost descoperite în Africa de Sud
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...