Edward Snowden, Julian Assange, Bradley Manning și Guccifer – eroii zilelor noastre în lupta împotriva Iluminaților

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In prezent, lupta impotriva Iluminatilor este apriga, fortele binelui isi fac simtita prezenta si mai puternic, iar fortele raului par sa tina pasul. Trezirea omenirii din aceasta letargie este cel mai important pas pentru eliberarea din aceasta odioasa inchisoare a controlului psiho-emotional pe care Iluminatii l-au perfectionat de-a lungul mileniilor. Vom prezenta cateva persoane, care prin dezvaluirile lor au creat mari prejudicii in tabara Iluminatilor, unii au fost pedepsiti, altii au scapat fiind ajutati.

1. Edward Snowden, fost agent CIA si NASA, a dezvaluit public spionajul mondial practicat de SUA


„Edward Snowden a lucrat în serviciul de pază și sectorul tehnic al serviciului de spionaj american al CIA și NSA. Până în mai 2013 a lucrat ca agent secret în sistemul de administrație și consultare al firmei Booz Allen Hamilton. Prin funcția de colaborator tehnic deținută avea acces la informațiile strict secrete ale serviciului de spionaj american, între care se remarcă cele obținute prin programul agenției NSA PRISM de supraveghere și spionare a rețelelor de Internet. Încă din 2007 începe să considere că moralmente munca de spionaj generalizat pe care o desfășoară nu este în acord cu valorile personale, însă decide să nu treacă la dezvăluiri publice întrucât își pune speranțe într-o modificare de politică în materie de spionaj o dată cu câștigarea alegerilor prezidențiale de către Barak Obama, însă în 2013 e forțat să admită că speranțele au fost deșarte.[1]

El a furnizat date secrete lui Glenn Greenwald, care era jurnalist la revista britanică The Guardian, și care fără a divulga sursa de informații, a publicat în 2013 datele obținute de la Snowden. La data de 9 iunie 2013 în Hong Kong, Snowden face cunoscut în mod oficial că el este cel care a furnizat gazetei engleze informațiile secrete. În prezent el este urmărit de serviciul secret american, fiind acuzat de înaltă trădare[1][2][3][4][5]. Refugiat în Hong Kong, el a părăsit China la 23 iulie 2013, după ce autoritățile chineze au acceptat să-l extrădeze. El a călătorit fără pașaport, care i-a fost revocat de către guvernul SUA.


Ajuns în Rusia în aceeași zi, Snowden s-a stabilit în zona de tranzit a aeroportului Sheremetyevo din Moscova. El și-a angajat un avocat rus, Anatoly Kucherena, și a cerut azil politic în peste 20 de țări.

A rămas blocat în zona de tranzit a aeroportului respectiv și a refuzat să părăsească aeroportul, în ciuda declarațiilor președintelui rus, Vladimir Putin, conform cărora ar fi liber să părăsească aeroportul deoarece nu a comis nici o crimă pe teritoriul Rusiei, până ce nu va primi azil într-un stat. La 1 august 2013, Rusia i-a acordat azil politic lui Snowden pe durata a un an. Acesta a părăsit aeroportul, în care a fost blocat timp de 1 lună și 1 săptămână.”[1]

2. Julian Assange și Wikileaks – un pericol pentru Iluminați și Noua Ordine Mondială

„WikiLeaks este o organizație non-guvernamentală care și-a construit un renume mondial. În anul 2010 a publicat mii de documente confidențiale care proveneau de la Pentagon și puneau în lumină diplomația paralelă a SUA, intervențiile sângeroase din Afganistan și Irak.

Fondatorul WikiLeaks este Julian Assange care timp de câțiva ani a publicat documente confidențiale pe care le obținea prin propriile contacte.

Ulterior, oricare internaut care avea astfel de documente le putea trimite pentru a fi publicate. După scandalul Pentagon Papers, au început să intre în posesia a mii de documente.

În ceea ce privește finanțarea, existau sponsori anonimi din lumea întreagă. WikiLeaks a reușit să strângă milioane de dolari în conturi, spre disperarea Casei Albe care a decis în mod ilegal băncilor să le blocheze conturile.

Pentru a evita această situație, sponsorizările au fost făcute către o fundație germană, de unde WikiLeaks intra în posesia lor.
Din cauza scandalului creat, Julian Assange a fost obligat, în anul 2012, să se refugieze la ambasada Ecuatorului din Londra. Pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare, el fiind acuzat de viol în Suedia.

Julian Assange a fost numit îngerul cu părul alb. Este o personalitate puternică, debordantă, care devine incomodă pentru clasa politică mondială.

S-a pus întrebarea cine se află în spatele WikiLeaks și ce interese are? Greu de răspuns la o asemenea întrebare. Un lucru este cert. Documentele top secret care le parvin se scurg pe canale politice foarte influente. Sunt persoane din interiorul acestui sistem care fac un joc dublu.

WikiLeaks a fost numit câinele de gardă. Avem nevoie și de o astfel de formă de jurnalism, într-o lume în care totul este dual.
WikiLeaks a fost creată în anul 2006. Perioada de glorie a început după 2010, când au publicat filme făcute în Irak, în care soldații americani executau civili. Filmul și fotografiile au fost preluate de toate agențiile din lume. Assange a avut curajul să atace cea mai mare putere din lume.

Turcia a blocat WikiLeaks pentru a limita accesul la informațiile cu privire la lovitura de stat. Erdogan a fost speriat de cele 300000 de e-mail-uri care urmau să fie publicate.

Conform celor de la WikiLeaks, au intrat în posesia acestor documente cu o săptămână înainte de producerea loviturii de stat din Turcia.

În ceea ce privește România, WikiLeaks a publicat articole și documente, încă din anul 2011, cu privire la corupții și oligarhii din România, care controlează sistemul bancar, politicul și media.

101204usaassange

WikiLeaks a publicat dosarul juridic al lui Adrian Năstase, susținea că Mircea Geoană se deplasează la Moscova cu avionul unui magnat român și a dezbătut problema oligarhilor români, Patriciu, Voiculescu, Vântu și Becali. WikiLeaks a publicat documente secrete cu privire la încercarea de suspendare a președintelui Băsescu.”[2]

3. Bradley Manning, fost ofiter al armatei SUA, condamnat in 2013 la 35 de ani de inchisoare, dupa ce a acuzat Casa Alba si Mass-Media ca au manipulat opinia publica cu privire la interventia in Irak si Afganistan, folosind ca argumente 750.000 de pagini de documente clasificate

„Într-un editorial intitulat „Ceaţă asupra aparatului de război”, publicat în ziarul The New York Times, Chelsea (Bradley) Manning acuză Statele Unite că evită să abordeze subiecte despre anarhia şi corupţia rămase în Irak şi Afganistan după intervenţiile militare americane.

„În contextul în care Irakul a ajuns la război civil şi America se gândeşte la o nouă intervenţie, această treabă neterminată ar trebui să evidenţieze urgent modul în care Statele Unite au exercitat control asupra presei în timpul intervenţiilor în Irak şi Afganistan”, afirmă Manning.

„Cred că actualele limite ale libertăţii presei şi atitudinea excesiv de secretoasă a Administraţiei SUA fac imposibil pentru americani să înţeleagă deplin ce se întâmplă în războaiele pe care le finanţează”, adaugă Manning, argumentând că, în alegerile desfăşurate în Irak în 2010, presa a minţit opinia publică, prezentând o situaţie stabilă.

„Poate că vă amintiţi că presa americană era plină de articole despre succesul alegerilor din Irak (…). Mesajul subtextual era că operaţiunile militare americane au fost eficiente în crearea unui Irak stabil şi democratic. Însă noi, cei care am fost acolo, eram conştienţi de o realitate mult mai complicată”.

Grupul terorist sunnit Stat Islamic în Irak şi Levant (SIIL), afiliat reţelei Al-Qaida, a ocupat, în ultimele săptămâni, numeroase provincii din nordul Irakului, iar acum avansează spre Bagdad. Statele Unite au anunţat că analizează posibilitatea unor raiduri aeriene împotriva poziţiilor insurgente, excluzând însă o nouă intervenţie militară terestră.”[3]

4. Hackerul roman, Guccifer, cel care i-a speriat pe Iluminati, dupa ce le-a spart adresele de e-mail, provocand un scandal international

Guccifer (pe numele real Marcel Lazăr Lehel) este un hacker român. A fost condamnat, în 2012, la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 3 București fiind acuzat de încălcarea intimității virtuale ale unor nume cunoscute din România, între 2010 și 2011. Astfel, Guccifer a accesat ilegal conturile de Facebook și adresele de e-mail ale unor persoane publice.

Printre alții, Guccifer a mai spart conturile unor personalități precum comedianul Steve Martin, actrița Mariel Hemingway, trei membri ai Camerei Lorzilor din Marea Britanie, CEO companiei de asigurări americane MetLife și John Negroponte, fostul ambasador SUA la ONU.

În august 2013, „Guccifer” a postat pe pagina sa de Facebook un link către o corespondență prin e-mail între fostul secretar american de Stat Colin Powell și europarlamentarul PSD Corina Crețu.

Guccifer a spart conturile de e-mail de Yahoo și Gmail ale șefului SRI, George Maior. După aceea s-a oferit să îi ofere informații despre George Maior omului de afaceri și politicianului Dan Voiculescu.

Guccifer A fost arestat preventiv pe 23 ianuarie 2014. Pe 6 iunie 2014, Guccifer a fost condamnat la șapte ani închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.”[4]

manning-assange-snowden-575x385 snowden-assange-manning

Acestia sunt cei mai cunoscuti oameni, care s-au luptat cu Iluminatii. Desigur, nu sunt singurii, altii sunt anonimi, iar altii sunt mai putin cunoscut, insa Iluminatii se tem de ei. La Berlin, sustinatorii acestora le-au ridicat statui din bronz in semn de mare respect. Cu toate acestea, lipseste hackerul roman, Guccifer, dar speram sa se afle si el printre ei, avand propria sa statuie din bronz.

SURSE

  1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden
  2. http://www.efemeride.ro/wikileaks-cainele-de-garda-al-jurnalismului
  3. http://www.realitatea.net/acuzatii-grave-sua-si-presa-americana-au-mintit-despre-situatia-din-irak-si-afganistan-cine-le-face_1462266.html
  4. https://ro.wikipedia.org/wiki/Guccifer
  5. Foto: revista-amauta.org
  6. Foto: europeanguardian.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...