Edward Snowden recunoaste ca o parte dintre extraterestrii conduc lumea din 1945 ! In realitate, reptilienii, o conduc de 500.000 de ani !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul spion NSA, continua sa socheze multi oameni, prin faptul ca nu vorbeste fara dovezi, ci dimpotriva are documente clasificate. Subiectul pe care el l-a abordat a fost acela al extraterestrilor, un subiect care face senzatie asta, dar care starneste, in mod automat, interesul multor oameni. Snowden, a vorbit despre faptul ca acestia ar conduce lumea din 1945.

Edward Snowden despre extraterestrii

Informatia a fost publicata pe Antena 3:


„Edward Snowden a prezentat serviciilor speciale ruse dovezi incontestabile că extratereștrii există, dar și despre faptul că America este condusă de la mijlocul secolului trecut de o rasă de extratereștri. Aceste informații au ajuns în presă după ce agenția iraniană de știri Fars a preluat de pe site-ul whatdoesitmean.com această știre.

Potrivit documentelor, puterea în SUA nu este deținută de actualele autorități, ci de o specie de extratereștri. Documentele dezvăluite de Snowden dovedesc legătura SUA-extratereștri-Hitler, care paralizează Rusia.

Sursa citată afirmă că SUA a fost condusă de un guvern din umbră, încă din 1945. Acești extratereștrii au devenit forța secretă din spatele guvernului american, ei având o bază în Nevada. Acest guvern din umbră a condus și Germania nazistă.În afara acestei informații, se mai spune că extratereștrii au vizitat de mii de ani planeta noastră și că există mai multe tipuri de extratereștri, printre care și Tall Whites care lucrează pentru US Air Force din Nevada.

Începând cu 2011, în SUA și Canada au fost auzite sunete bizare, pentru care nu există încă o explicație. Vibrațiile puternice, zgomote, țipete, toate acestea au dus cu gândul la fenomenul OZN și la eventuale baze subterane ale extratereștrilor, aflate în Canada dar mai ales în SUA.

Documentele arată că programele derulate prin NSA prevăd în mod clar instrumentele și metodele prin care extratereștrii conduc lumea, agenda lor secretă țintind dominația globală. Premierul britanic, David Cameron a amenințat cu acțiuni în instanță pe ziariștii de la The Guardian, în cazul în care aceștia continuă să publice documente de la Snowden. El a spus că aceste documente pot afecta siguranța de stat a multor țări.”[1]

Reptilienii conduc lumea !

Este subiect care a tot fost discutat intens si aici pe acest site. In spatele acestui titlu, care pare, la prima vedere, sinistru sau nebunesc, se ascund o serie de dovezi, fie de natura istorico-arheologica, fie de natura vizuala. Dovezile istorico-arheologice sint cele care ne prezinta, in cadrul istoriei antice, ideea de „oameni-sarpe”, „rege-sarpe” sau „rege-dragon”. Astfel de titluri, apar adesea in cadrul caselor regale pamantene, deoarece, asa cum scrie si Printul Nicholas de Vere von Drakenberg, in cartea sa „Mostenirea Dragonului – istoria secreta a liniilor genealogice regale”, ei, cei din casele regale pamantene, sint urmasii directi, ai acestor fiinte. Nicholas de Vere, cel care a recunoscut asta, nu era un oarecare, ci era Mare Maestru al Curtii Regale a Dragonului, cu sediul in Londra, unde se initiaza si astazi, descendentii-dragon.


In toate culturile antice, de pe aceasta planeta, apare aceeasi tema comuna „zeii-sarpe” ori „zeii-dragon”. Daca ne uitam cu atentie pe frontispiciul caselor regale pamantene, vom observa ca acestea au ca si blazoane tot felul de soparle inaripate. Astfel de statui, se regasesc peste tot in lume, mai ales pe Catedralele Gotice, care nu sint altceva, decat constructii speciale ale Iluminatilor, ce reprezinta „pantecul feminin”, asa cum Obeliscul (simbol masonic), reprezinta partea masculina, mai fiind denumit si „penisul dragonului”.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/originea-regalitatii-pe-aceasta-planeta-provine-de-la-reptilienii-anunnaki.

SURSE

1. http://www.antena3.ro/show/bizar/cine-conduce-de-fapt-lumea-inca-din-1945-documentele-arata-clar-acest-lucru-269819.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...