Edward Snowden: „SUA si Marea Britanie au interceptat comunicatiile militare ale Israelului”

Distribuie!
Statele Unite și Marea Britanie au spionat Israelul, arată documentele făcute publice de Edward Snowden.
Serviciul secret american NSA și echivalentul său britanic, Government Communications Headquarters, ar fi folosit o bază din Cipru ca să intercepteze țările din Orientul Mijlociu, inclusiv comunicațiile militare ale forțelor aeriene israeliene.
edward-snowden-i-a-ajutat-pe-teroristi-complotistii-au-profitat-din-plin-de-secretele-divulgate-de-296506
Potrivit documentelor, citate de digi24.ro, americanii și britanicii ar fi încercat să afle detalii despre misiunile Israelului împotriva palestinienilor din Gaza și împotriva Siriei și Iranului.
O dată cu scurgerea informațiilor colectate de cele două servicii secrete occidentale, s-a aflat și că Israelul ar putea avea drone militare înarmate. Existența lor nu a fost confirmată niciodată oficial.
Deocamdată singurul comentariu despre aceste dezvăluiri a venit din partea ministrului israelian al Energiei care, într-un interviu, a dat de înțeles că spionajul american și britanic nu este chiar atât de grav, dar că armata ar trebui să schimbe modul în care își protejează comunicațiile.
SURSE
1. http://www.activenews.ro/externe/Edward-Snowden-Statele-Unite-si-Marea-Britanie-au-interceptat-comunicatiile-militare-ale-Israelului-129511

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...