Edward Snowden susține că deja spionii britanici pot accesa de la distanță orice telefon mobil

by “Edward Snowden a declarat că spionii britanici pot pătrunde pe ascuns în telefoanele mobile folosind mesajele text. Fostul contractor NSA a mai declarat că ar fi dispus să facă închisoare în SUA dacă autoritățile americane ar ajunge la o înțelegere cu el. Într-un interviu la BBC, difuzat în octombrie 2015, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Edward Snowden a declarat că spionii britanici pot pătrunde pe ascuns în telefoanele mobile folosind mesajele text. Fostul contractor NSA a mai declarat că ar fi dispus să facă închisoare în SUA dacă autoritățile americane ar ajunge la o înțelegere cu el.

Într-un interviu la BBC, difuzat în octombrie 2015, fostul contractor NSA Edward Snowden a declarat că spionii britanici pot să preia de la distanţă controlul asupra telefonului mobil al utilizatorilor, fără ca aceştia să ştie. El a susţinut că GCHQ (Government Communications Headquarters), foloseşte o serie de unelte de interceptare numite Smurf Suite, conform Deutsche Welle.


Vor să-ţi controleze telefonul în loc să te controleze pe tine”, a declarat Edward Snowden într-un interviu acordat programului Panorama de la BBC, adăugând că mesajele folosite de GCHQ pentru a obţine acces discret la telefoanele mobile ale utilizatorilor nu sunt anunţate printr-un bip sau alt tip de sunet sau înştiinţare.

Când (mesajul) ajunge pe telefonul tău, este ascuns, nu poţi să-l vezi. Nu apare pe ecranul telefonului tău. Plăteşti pentru un telefon, dar cine controlează programulul de pe telefonul tău deţine şi telefonul respectiv”, a adăugat Snowden.


Snowden a declarat că GCHQ foloseşte mai multe tipuri de programe Smurf pentru a obţine accesul la telefoane. Astfel, Nosey Smurf (Ştrumful băgăcios) le permite spionilor să pornească microfonul instalat într-un smartphone chiar dacă telefonul este închis, precizează Snowden. Alte programe – numite Tracker Smurf(Ştrumful urmăritor) şi Dreamy Smurf (Ştrumful visător) – permit ca telefoanele să fie închise sau deschise de la depărtare.

BBC a raportat că guvernul britanic a refuzat să comenteze noile informaţii, invocând clasica scuză a securităţii informaţiilor şi a securităţii naţionale. În plus, guvernul britanic lucrează la o lege care ar oferi mai multe drepturi agenţiilor de securitate şi spionaj privind monitorizarea activităţilor online.

Snowden, care şi-a deschis un cont de Twitter, a avut multe de spus despre GCHQ, chiar dacă dezvăluirile nu i-au aparţinut în întregime.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9268
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

SUA și Israel încearcă să dea o lovitură de stat în Iran
SUA: Un tribunal obligă o florăreasă creștină să vândă flori pentru „nunți” gay
David Rockefeller pledează vinovat în faţa acuzaţiilor că face parte din conspiraţia care a pus la cale globalizarea
Spionii americani (NSA) si britanici (GCHQ) au spart baza de date a cartelelor SIM din lume furand datele persoane ale utilizatorilor ! Informatia bomba a fost oferita de Edward Snowden, fost agent NSA !
Emil Străinu - "Fuhrerul și arma finală"
Obama a încercat să blocheze ancheta emailurilor lui Hillary Clinton
Legea Controlului Armelor din SUA: un plan de a interzice posesia de arme de catre cetatenii americani ! In SUA, politia a devenit structura militarizata, iar Statul Politienesc devine puternic pe zi ce trece !
Un studiu al istoriei încălcării drepturilor omului de către agenţiile de informaţii ale SUA şi al cercetărilor din domeniul armelor electromagnetice
Manly Palmer Hall, francmason de gradul 33 - "Învățătura secretă a tuturor timpurilor"
Legea Logan - legea care interzice politicienilor americani sa se intalneasca in secret cu alti politicieni din alte tari! Legea presupune arestarea celor care fac asta! Membri Grupului Masonic Bilderberg au incalcat dintotdeauna aceasta lege!
Descoperite în Siria: Arme NATO şi alte dotări ale insurgenţilor
Jose Manuel Barroso, membru Bilderberg și fost Președinte al Comisiei Europene, a fost numit preşedinte al Diviziei Internaționale a Goldman Sachs
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro