Edward Snowden susține că deja spionii britanici pot accesa de la distanță orice telefon mobil

Distribuie!by “Edward Snowden a declarat că spionii britanici pot pătrunde pe ascuns în telefoanele mobile folosind mesajele text. Fostul contractor NSA a mai declarat că ar fi dispus să facă închisoare în SUA dacă autoritățile americane ar ajunge la o înțelegere cu el. Într-un interviu la BBC, difuzat în octombrie 2015, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Edward Snowden a declarat că spionii britanici pot pătrunde pe ascuns în telefoanele mobile folosind mesajele text. Fostul contractor NSA a mai declarat că ar fi dispus să facă închisoare în SUA dacă autoritățile americane ar ajunge la o înțelegere cu el.

Într-un interviu la BBC, difuzat în octombrie 2015, fostul contractor NSA Edward Snowden a declarat că spionii britanici pot să preia de la distanţă controlul asupra telefonului mobil al utilizatorilor, fără ca aceştia să ştie. El a susţinut că GCHQ (Government Communications Headquarters), foloseşte o serie de unelte de interceptare numite Smurf Suite, conform Deutsche Welle.


Vor să-ţi controleze telefonul în loc să te controleze pe tine”, a declarat Edward Snowden într-un interviu acordat programului Panorama de la BBC, adăugând că mesajele folosite de GCHQ pentru a obţine acces discret la telefoanele mobile ale utilizatorilor nu sunt anunţate printr-un bip sau alt tip de sunet sau înştiinţare.

Când (mesajul) ajunge pe telefonul tău, este ascuns, nu poţi să-l vezi. Nu apare pe ecranul telefonului tău. Plăteşti pentru un telefon, dar cine controlează programulul de pe telefonul tău deţine şi telefonul respectiv”, a adăugat Snowden.


Snowden a declarat că GCHQ foloseşte mai multe tipuri de programe Smurf pentru a obţine accesul la telefoane. Astfel, Nosey Smurf (Ştrumful băgăcios) le permite spionilor să pornească microfonul instalat într-un smartphone chiar dacă telefonul este închis, precizează Snowden. Alte programe – numite Tracker Smurf(Ştrumful urmăritor) şi Dreamy Smurf (Ştrumful visător) – permit ca telefoanele să fie închise sau deschise de la depărtare.

BBC a raportat că guvernul britanic a refuzat să comenteze noile informaţii, invocând clasica scuză a securităţii informaţiilor şi a securităţii naţionale. În plus, guvernul britanic lucrează la o lege care ar oferi mai multe drepturi agenţiilor de securitate şi spionaj privind monitorizarea activităţilor online.

Snowden, care şi-a deschis un cont de Twitter, a avut multe de spus despre GCHQ, chiar dacă dezvăluirile nu i-au aparţinut în întregime.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9268
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Operațiune "Steag Fals": Atentatul terorist din Orlando a fost orchestrat de către CIA cu scopul de a adopta noi legi "Big Brother" și pentru a interzice armele
De la Globalizare la Naționalism
Wilhelm Reich: "Sunt oare un om venit din spaţiul cosmic? Aparţin oare noii rase de pământeni, născută din încrucişarea unor bărbaţi extratereştri cu femei pământene?"
11 septembrie și Covid-19: Cenzura disidenței
Bertrand Russell, laureat al Premiului Nobel, în "Impactul ştiinţei în societate", 1953: "O societate ştiinţifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial"
Alte două posibile motive declanşatoare ale evenimentelor din 11 septembrie 2001: aurul şi N.E.S.A.R.A.
Scandalul mondial "Panama Papers" este o diversiune pentru a distrage atenția oamenilor ?
Ungurii au reușit să învingă Statul Paralel aducând naționaliștii la conducerea țării
Cum s-a schimbat discursul public în România după victoria lui Trump?
Covid-19: Organizația Mondială a Sănătății (OMS), controlată de Bill Gates, a prezis că mortalitatea va fi de 3,4%, dar un studiu derulat ulterior de Universitatea Stanford și de Centrul american pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) a arătat că mortalitatea este în jur de 0,1-0,26%
Diferența dintre "Vestele Galbene" din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști
Uniunea Statelor Sud Americane (U.N.A.S.U.R.) - un alt pilon catre Noua Ordine Mondiala! Aceasta este identica cu Uniunea Europeana si cu Uniunea Nord Americana!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete:

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro