Edward Snowden susține că deja spionii britanici pot accesa de la distanță orice telefon mobil

Distribuie!by “Edward Snowden a declarat că spionii britanici pot pătrunde pe ascuns în telefoanele mobile folosind mesajele text. Fostul contractor NSA a mai declarat că ar fi dispus să facă închisoare în SUA dacă autoritățile americane ar ajunge la o înțelegere cu el. Într-un interviu la BBC, difuzat în octombrie 2015, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Edward Snowden a declarat că spionii britanici pot pătrunde pe ascuns în telefoanele mobile folosind mesajele text. Fostul contractor NSA a mai declarat că ar fi dispus să facă închisoare în SUA dacă autoritățile americane ar ajunge la o înțelegere cu el.

Într-un interviu la BBC, difuzat în octombrie 2015, fostul contractor NSA Edward Snowden a declarat că spionii britanici pot să preia de la distanţă controlul asupra telefonului mobil al utilizatorilor, fără ca aceştia să ştie. El a susţinut că GCHQ (Government Communications Headquarters), foloseşte o serie de unelte de interceptare numite Smurf Suite, conform Deutsche Welle.


Vor să-ţi controleze telefonul în loc să te controleze pe tine”, a declarat Edward Snowden într-un interviu acordat programului Panorama de la BBC, adăugând că mesajele folosite de GCHQ pentru a obţine acces discret la telefoanele mobile ale utilizatorilor nu sunt anunţate printr-un bip sau alt tip de sunet sau înştiinţare.

Când (mesajul) ajunge pe telefonul tău, este ascuns, nu poţi să-l vezi. Nu apare pe ecranul telefonului tău. Plăteşti pentru un telefon, dar cine controlează programulul de pe telefonul tău deţine şi telefonul respectiv”, a adăugat Snowden.


Snowden a declarat că GCHQ foloseşte mai multe tipuri de programe Smurf pentru a obţine accesul la telefoane. Astfel, Nosey Smurf (Ştrumful băgăcios) le permite spionilor să pornească microfonul instalat într-un smartphone chiar dacă telefonul este închis, precizează Snowden. Alte programe – numite Tracker Smurf(Ştrumful urmăritor) şi Dreamy Smurf (Ştrumful visător) – permit ca telefoanele să fie închise sau deschise de la depărtare.

BBC a raportat că guvernul britanic a refuzat să comenteze noile informaţii, invocând clasica scuză a securităţii informaţiilor şi a securităţii naţionale. În plus, guvernul britanic lucrează la o lege care ar oferi mai multe drepturi agenţiilor de securitate şi spionaj privind monitorizarea activităţilor online.

Snowden, care şi-a deschis un cont de Twitter, a avut multe de spus despre GCHQ, chiar dacă dezvăluirile nu i-au aparţinut în întregime.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9268
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Udo Ulfkotte, jurnalistul german care a susținut că a fost plătit de CIA timp de 17 ani să dezinformeze, a murit de "atac de cord"
Uniunea Europeană este o insultă pentru democrație
Hillary Clinton și ISIS finanțați de Qatar! SUA împreună cu Qatarul îi finanțează pe teroriștii ISIS!
Tsunami-ul din 2004 a fost provocat de o bombă
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
"Skull and Bones" ("Craniu si Oase") - organizatia satanista a Iluminatilor
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
12 experți cunoscuți se exprimă împotriva isteriei în cazul coronavirusului Covid-19. Dr. Sucharit Bkakdi (Germania): Măsurile guvernului împotriva Covid-19 sunt grotești, absurde și foarte periculoase
Partidul Comunist American, cu sediul pe Wall Street. Papa Francisc și prorocirile lui Nichita Hrusciov
Actualul sistem financiar mondial este în pragul prăbușirii
Despre generalii războiului informațional și mașinăria propagandistică numită generic "Clinton News Network" (CNN)
Control total asupra informaţiilor electronice pe teritoriul Marii Britanii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro