Efectul anticancer al uleiului din arbore de ceai

Distribuie!

Uleiul extras din arborele de ceai ar putea fi utilizat pentru obtinerea unui tratament rapidieftin si eficient impotriva anumitor tipuri de cancer de piele, potrivit unui studiu realizat recent de cercetatorii australieni, informeaza dailymail.co.uk. Acest remediu natural, folosit adeseori pentru a calma iritatiile si durerile cauzate de insecte, a reusit sa reduca, la soareci, dimensiunile tumorilor canceroase din piele de tipul non-melanom, in primele 24 de ore de la aplicare, si sa elimine complet tumorile in primele trei zile de la inceperea tratamentului scrie Romania Libera.

Uleiul de arbore de ceai este o esenta obtinuta din arborele de ceai australian (Melaleuca alternifolia), obtinuta prin distilarea frunzelor. Mai este cunoscut si sub numele de ulei esential de tea tree. Numele de ,”arbore de ceai” a fost dat cand capitanul James Cook a descoperit Australia in 1770. Echipajele navelor sale fabricau ceai din frunzele arborelui de ceai. Sunt peste 200 de specii ale acestui arbore, dar numai una poseda calitati medicinale efective. Habitatul natural al arborelui de ceai este coasta de nord a New South Wales, Australia.


Uleiul esential de arbore de ceai. 19 moduri de a-l utiliza acasa

 

Frunzele de Melaleuca alternifolia erau folosite de catre aborigeni de sute de ani. Ei le zdrobeau pana le transformau intr-o pasta cu care tratau ranile. Frunzele zdrobite erau de asemenea folosite pentru apararea impotriva insectelor. Esenta pura a arborelui de ceai este lipsita de culoare, ocazional de un galben pal si are un miros placut tipic. Este o substanta extrem de complexa, ce contine cel putin 48 de componente organice. Uleiul esential din arbore de ceai are puternice proprietati antiseptice, antimicrobiene si este folosit ca tratament alternativ pentru tratarea infectiilor.”[1]


SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/efectul-anticancer-al-uleiului-din-arbore-de-ceai-79110
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...