Efectul de piramidă – cercetări științifice

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„In ultimii ani, oamenii de stiinta au studiat fluctuatiile campurilor informationale si energetice ale formelor piramidale. In apropierea Moscovei au fost construite doua forme piramidale, de inaltime, una are 22 de metri si cealalta 44 de metri.

Sunt construite din sticla. Nu au fost folosite metale. Greutatea lor este de 53 de tone. La marea piramida a lui Keops, raportul dintre baza si inaltime este de pi/2. La aceste doua piramide raportul este de 0,5, de trei ori mai mic, dar respectandu-se proportia.


Numarul pi a fost aplicat, cu mult inainte de a-l descoperi Pitagora. Egiptenii cunosteau secretele proportiilor cu mult inainte ca omenirea sa le cunoasca. Egiptenii antici numeau piramidele casa naturii. Rolul lor era de a transforma si transmite energie.

Cercetatorii rusi au realizat mai multe teste in interiorul acestor piramide. Printre acestea se numara si efectele campului piramidal asupra activitatii antivirale a imunoglobulinei. Testele au fost extinse asupra organismelor vii, fata de contaminari. Soarecii au fost expusi la contaminari si s-a constatat ca, 60% dintre acestia nu s-au imbolnavit.


Soarecii care au baut apa din piramida au fost mai rezistenti la aceste contaminari, fata de cei care au baut apa obisnuita. Pe timpul iernii, timp de trei luni, cercetatorii au plasat apa distilata, in interiorul piramidelor. Temperatura in interiorul piramidelor era de -38 de grade Celsius. Apa a ramas fluida.

In momentul in care sticlele cu apa au fost agitate, apa a inghetat. Cercetatorii rusi au realizat inele de granit si cristal, cu greutatea de pana la 200 de kilograme pe care le-au tinut o perioada in interiorul piramidelor, dupa care, le-au amplasat in diferite puncte din Moscova. Se spune ca, aceste inele asigura o protectie populatiei, fata de posibilitatea unei contaminari, potrivit efemeride.ro.

Pe o raza de 150 de kilometrii, in jurul celor doua piramide, aerul este mult mai ionizat. Langa o sonda de petrol a fost instalata o mica piramida. Dupa cateva zile, s-a constatat ca, vascozitatea petrolului scazuse cu 30%, situatie care a dus la extragerea mai rapida a acestuia.

Inainte sa fie insamantate, semintele au fost tinute cateva zile in interiorul piramidelor. Cresterea plantelor a fost cu 100% mai mare, fata de zonele unde s-au folosit seminte obisnuite.

Un alt experiment s-a realizat cu amplasarea unor pietre, care au fost tinute in interiorul piramidelor, in jurul culturilor. Cresterea si dezvoltarea plantelor s-a realizat mai repede, fata de celelalte cazuri.”[1][2]

SURSE

  1. efemeride.ro
  2. https://www.bzi.ro/efectul-de-piramida-un-mister-inca-neelucidat-786322
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Multe dintre invenţiile epocale au fost făcute prin clarviziune
Wilhelm Reich: "Sunt oare un om venit din spaţiul cosmic? Aparţin oare noii rase de pământeni, născută din încrucişarea unor bărbaţi extratereştri cu femei pământene?"
A deslușit Isaac Newton secretele "Tablei de Smarald", care i-a fascinat pe alchimiști sute de ani?
Prana – energia universala care ne hraneste si ne vindeca! Oameni care se hranesc cu energia solara! Oamenii de stiinta raman socati atunci cand studiaza oamenii care nu consuma nici apa, nici mancare! Stiinta oficiala nu e in stare sa explice acest mecanism!
Sufletul omului, la 5 secunde după moarte
Alexandru Dubrov, un biofizician de la Institutul de Fizică a Pământului al Academiei de Ştiinţe a URSS, a avansat conceptul de „biogravitaţie” pentru a explica psihochinezia
Oamenii de știință au confirmat experimental că dangătul de clopot distruge virusurile gripale, hepatice, bacteriile ce provoacă scarlatina, febra tifoidă și alţi agenți patogeni infecțioşi, are un efect dăunător asupra celulelor canceroase şi contribuie la revigorarea organismului chiar și în condiții de alimentație insuficientă
Astrofizica şi dimensiunea spirituală a vieţii omeneşti
Gândul şi cuvântul au influenţă asupra trupului fiecăruia, precum şi asupra celor din jur
Misterioasele civilizaţii din Atlantida, Lemuria şi Shambala
Regimentul Norfolk, răpit de extratereștri?
O femeie s-a vindecat de o formă rară de cancer ovarian cu ulei de canabis
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...