Efectul de piramidă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În 1973, inventatorul american Patrick Flanagan explica modalitatea în care piramida amplifică microundele printr-un fenomen similar rezonanței magnetice, producând o energie ce poate fi transformată în electricitate, potrivit Agerpres.

În cartea sa ”Efectul de piramidă”, Paul Liekens scrie că a făcut un experiment în domeniului creșterii plantelor, așezând piramida deasupra unui loc pe care fusese plantat șofran. Rezultatul a fost că primele plante care au înflorit au fost cele de sub piramidă, iar creșterea a fost mult mai rapidă.


Un alt experiment a fost făcut cu semințe de ridichi, acestea fiind plantate cu puțin timp înainte de apariția lunii pline — faza care posedă cea mai mare putere de atracție pentru ca rădăcinile să se poată dezvolta, potrivit site-ului www.youth-energy-hope.wikispaces.com.

După 14 zile, a constatat că rădăcinoasele erau duble ca dimensiune față de cele plantate în condiții obișnuite. Și apa de la robinet a fost testată de Liekens, care a constatat că ținută 24 de ore sub o piramidă, are un gust mai bun, e mai pură și mai sănătoasă.


”Energia piramidei poate extrage moleculele de apă din metal mărindu-le propria rotație. În acest mod apa este îndepărtată chiar și din cele mai mici spații goale. Pe de altă parte, energia din piramidă este vulnerabilă la perturbările produse de câmpurile magnetice ale aparatelor electrice, ca de exemplu ale televizoarelor. De asemenea, și masa mai mare de fier poate provoca astfel de dereglări.

Printre altele, se cuvin menționate aici două forțe: 1.una care accelerează procesul de deshidratare; 2. alta care acționează asupra microstructurii organismelor. Sterilizarea sau uciderea microorganismelor, precum și regenerarea oțelului ar fi câteva exemple”, scrie Liekes în cartea sa, potrivit site-ului www.scribd.com.

Apa ținută în piramidă devine, din punct de vedere microbiologic, mai pură, se păstrează mai mult timp și, mai ales, atunci când este administrată organismelor vii, are efecte stimulative asupra proceselor de creștere și efecte curative pentru multe afecțiuni.

Pentru a obține apa de piramidă este necesară o piramidă care să respecte proporțiile celei din Egipt. Cel mai bun material pentru construcția unei piramide miniaturale este cuprul. Efectul este cu atât mai puternic, cu cât piramida este mai mare. Vasul în care este pusă apa este cel mai bine să fie din porțelan sau sticlă.

Locul în care se plasează vasul trebuie să fie situat la o treime de baza piramidei, precizează site-ul amintit. Durata de energizare a apei este de minimum 12 ore. Apa folosită va fi, de preferință, de izvor sau plată. Timpul de păstrare a apei de piramidă trebuie să nu depășească 24 de ore. Apa de piramidă nu se fierbe, nu se mai prepară în niciun alt mod.

”Apa de la robinet devenea mai bună la gust după ce era expusă 24 de ore în piramidă. Acest lucru a fost testat și confirmat de câțiva dintre scepticii mei prieteni din cercurile medicinei clasice. Am primit și câteva scrisori de la membrii organizației ‘Omni-Scientia’, înființate pentru promovarea cercetărilor în domeniul energiilor piramidei. Un membru din Tongeren mi-a telefonat și mi-a comunicat că l-a izbit gustul apei ținute în piramidă. Avusese probleme cu stomacul. După ce consumase apa ținută în piramidă, stomacul începuse să-i funcționeze normal, ceea ce ar fi fost cu neputință să obțină cu apa obișnuită. De asemenea, a observat că apa tratată avea gustul apei de izvor”, mai notează Liekes în cartea sa, ”Efectul de piramidă”.

Ca proporții, pentru circa 1,350 litri de apă se construiesc piramide având laturile bazei de 40 cm și muchiile de 38 cm fiecare; pentru doi litri — 45 cm, respectiv 42,8 cm; pentru 2,650 litri — 50 cm, respectiv 47,6 cm etc. Laturile bazei trebuie să fie orientate, pe cât posibil, cât mai exact spre punctele cardinale. Pentru evitarea pătrunderii prafului și altor impurități, piramida poate fi acoperită cu o folie de celofan, respectiv o altă piramidă drept husă. Apa se pune sub piramidă, în jurul stâlpului, în vase cu deschidere largă. Apa obținută în condițiile de mai sus poate fi păstrată în sticle cu dop o perioadă mare, chiar și la frigider în timpul verii, potrivit site-ului www.terapiinaturiste.ro.”[1]

SURSE

  1. https://www.antena3.ro/actualitate/efectul-de-piramida-in-viata-de-zi-cu-zi-326336.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Primul microcip pe bază de fotoni este de 15 ori mai rapid decât cipurile electronice
Aurul monoatomic, în forma sa pură, stimulează foarte mult anumite fluxuri şi schimburi energetice la nivel celular şi mai ales la nivel neuronal. Cu alte cuvinte, aurul monoatomic provoacă un proces foarte accelerat de întinerire. Un om poate să trăiască în acelaşi corp fizic timp de mai multe mii de ani, cu condiţia să consume, la anumite intervale de timp şi într-o cantitate bine determinată, această pulbere
Schimbările climatice - ciclice și aleatorii. Dioxidul de carbon nu este un poluator, ci o sursă de hrană pentru plante
Dispozitivul Acustic cu Rază Mare de Acţiune (LRAD) este utilizat de armată pentru controlul oamenilor
Structurile de putere ridiculizează experiențele oculte, ezoterice si alte fenomene paranormale, pentru a deține în exclusivitate controlul asupra acestor domenii, cu scopul de a controla oamenii
Oamenii de stiinta sustin ca inversarea polilor magnetici se va petrece mai repede decat s-a anticipat ! Planeta se schimba si noi, trebuie, o data cu ea !
Geometria sacră implică tipare universale sacre care sunt prezente în mod tainic în orice aspect din realitatea noastră, astfel de tipare fiind cel mai frecvent observate în arhitectură, artă şi în natura înconjurătoare
O descoperire uimitoare arată că în creier există structuri care percep dimensiunile paralele
CIA și unitățile ofensive de paranormali care să ucidă de la distanţă sau să implanteze gânduri sinucigaşe în minţile ţintelor umane care trebuiau lichidate fără intervenţii militare
Cancerul se vindecă cu ulei de canabis
Universul şi iubirea – Fizica cuantică a descoperit legătura dintre cele două?
Voinţa şi imaginaţia - supremaţia imaginaţiei asupra voinţei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...