„Egalitatea de gen” impusă în acordurile comerciale ale UE! „Egalitatea de gen” este o ideologie neomarxistă/progresistă/globalistă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„„Egalitatea de gen” impusă în acordurile comerciale ale UE

Plenul Parlamentului European a aprobat marți, 13 martie, cu o majoritate zdrobitoare (512 pentru, 107 contra) o rezoluție care leagă acordurile comerciale de liber-schimb de obligativitatea egalității între sexe (sau „egalitatea de gen” în termeni corecți politic).


„Politicile comerciale nu sunt neutre în ceea ce privește egalitatea bărbat-femeie”, a afirmat în cadrul dezbaterii Malin Björk (foto), co-raportoare a proiectului împreună cu eurodeputata Eleonora Florenza, ambele reprezentantele Stângii. Acordurile de liber-schimb au impacturi diferențiate asupra femeilor în sectoare precum agricultura sau industria textilă, a explicat Björk. Potrivit rezoluției, în prezent „doar 20% dintre partenerii comerciali nemembri ai UE menționează drepturile femeilor”.

„Dacă începem să impunem clauze precum aceasta, lumea va râde de noi”, s-a împotrivit Joachim Starbatty, din grupul Conservatorilor. „Nu putem impune viziunea noastră de gen întregii lumi. Acesta este colonialism.” Iar France Jamet, din grupul Națiunilor și Libertăților, a afirmat că, în condițiile în care „Europa numără 20 de milioane de șomeri”, măsura propusă este „anecdotică”.


Rezoluția impune „includerea unui capitol privind dimensiunea de gen în acordurile comerciale ale Uniunii” și o mai corectă paritate între sexe în componența echipelor de negociatori.”[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2018/03/egalitatea-de-gen-impusa-in-acordurile-comerciale-ale-ue.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...