Elicopterele Negre ale SUA

Distribuie!

Elicopterele Negre reprezinta armata privata a Iluminatilor. Exista o sumedenie de rapoarte scrise, fie de catre cei din Serviciile Secrete, fie declaratiile martorilor oculari, cei mai multi fiind din SUA.

Elicopterele Negre41CT1RB65VL._SY344_BO1,204,203,200_tumblr_inline_nnn04sxGEP1r67otk_400

Mai multe aflam de pe publicatia Lovendal:


„Elicopterele negre urmăreau…un băiat!

La 7 mai 1994, un elicopter negru a urmărit un adolescent timp de 45 de minute în Harahan, Louisiana. Exteriorul său nu dezvăluia nimic, neavând vreun indicator al originii sau proprietarilor săi. Băiatul a fost înspăimântat nu atât de natura sinistră a aparatului în sine, cât de atitudinea ameninţătoare a ocupanţilor săi, care coborâseră din elicopter şi îl ţinuseră sub cătarea armelor. Băiatul nu a descoperit niciodată de ce acel elicopter îl luase pe el în vizor. Şeful poliţiei din zonă nu s-a arătat prea binevoitor, sugerând că elicopterele aparţineau guvernului SUA şi că problema îl depăşea complet.


Oameni înarmaţi coboară dintr-un elicopter negru…

O săptămână mai târziu, câţiva oameni care se aflau pe drum într-o maşină, în apropiere de Washington DC, au trecut printr-o experienţă asemănătoare. Şi ei au fost vânaţi – maşina lor fiind urmărită de elicopterul negru preţ de câţiva kilometri. Erau complet lipsiţi de apărare; când şoferul a încercat să iasă de pe drum, din elicopter a fost coborâtă o scară de frânghie şi câţiva oameni îmbrăcaţi în negru şi înarmaţi au început să coboare. Nu aveau de ales şi erau nevoiţi să se supună voinţei celor din elicopter. Şoferul se consideră norocos fiindcă traficul intens a forţat, într-un final, retragerea elicopterului, dar nu vrea să se gândească ce i s-ar fi întâmplat lui sau pasagerilor săi dacă drumul ar fi fost pustiu.

Din elicopterele negre se pulverizează substanţe chimice mortale

Apoi, în 1995, un elicopter negru a survolat ferma unui cuplu din Nevada şi a pulverizat o substanţă necunoscută deasupra acelei zone. Se crede că acest lucru a cauzat moartea subită a peste o duzină din animalele lor şi distrugerea pe scară largă a vegetaţiei din jur. Autorităţile au negat că ar avea cunoştinţă despre elicopter. Pulverizarea de substanţe chimice necunoscute, atât deasupra unor zone urbane, cât şi rurale, şi uciderea animalelor de companie, a plantelor şi a animalelor din gospodărie fără nici un motiv logic este de şi mai rău augur.

Elicopterele negre n-au intenţii paşnice

Misterioasele elicoptere negre par să fie observate în permanenţă, urmărind şi înspăimântând oameni complet nevinovaţi. Ele au fost asociate şi cu câteva cazuri de mutilări ale vitelor, pe parcursul anilor, deoarece astfel de aparate zburătoare misterioase au fost observate în apropiere înainte, în timpul sau după ce s-a petrecut o astfel de crimă bizară. Cel mai alarmant este faptul că ocupanţii elicopterelor nici măcar nu s-au prefăcut că ar avea intenţii paşnice, dimpotrivă, arătând că sunt destul de dispuşi să se folosească de armele de foc şi alte mijloace violente în beneficiu propriu, în tot acest timp păstrându-şi identităţile secrete.

În martie 1999 au fost raportate mai multe cazuri în care s-au observat misterioasele elicoptere negre în jurul zonei Pittsburgh, multe dintre ele la interval de jumătate de oră. Un elicopter a fost observat survolând aceeaşi stradă rezidenţială aproximativ cinci minute, înainte de a pleca. în mod incredibil, s-a întors zilnic pe parcursul următoarelor trei săptămâni şi a făcut acelaşi lucru de fiecare dată. Nu s-au oferit niciodată explicaţii legate de acţiunile sale.

Nu se pot face poze cu elicopterele negre!

S-au făcut în mod repetat fotografii cu elicoptere negre nemarcate executând manevre neobişnuite în zone rezidenţiale – nu deasupra unor baze militare, aşa cum ne-am putea aştepta în cazul unui elicopter ce efectuează un exerciţiu de antrenament. Sunt aceste elicoptere legate de misterioşii bărbaţi în negru? Cei care au îndrăznit să fotografieze elicopterele au fost abordaţi, se spune, de către bărbaţi în uniforme negre. Li s-a cerut să părăsească zona şi li s-a interzis să spună cuiva ce se întâmplase. Aceşti bărbaţi le-au confiscat şi camerele foto şi filmele.

Dacă misterioasele elicoptere şi ocupanţii lor sunt un fenomen extraterestru sau au legătură, de fapt, cu unele departamente guvernamentale ostile s-ar putea să nu aflăm niciodată. Dar pare sigur că nu vin cu gânduri paşnice şi că nu sunt dispuşi să respecte principiile democratice şi drepturile civile fundamentale.”[1]

Cathy O’Brien o victima a controlului mental, declara in cartea sa „Tranceformation of America” scrisa impreuna cu fostul agent CIA Mark Phillips, cel care a salvat-o, urmatoarele:

„Ma aflam impreuna cu George Bush, cel care ma controla mental pe mine, si eram intr-un elicopter negru complet, nu avea niciun insemn official, cand l-am intrebat ce face acest elicopter, mi-a raspuns: “sunt pentru a rapi diversi oameni, sau pentru a provoca diverse atacuri armate impotriva celor care incearca sa spuna adevarul despre noi.”[2]

Daca Cathy O’Brien declara asta, inseamna ca asa si este, nu degeaba a fost printre putinele persoane care a scapat din mana Iluminatilor.

Aceştia au fost oamenii politici care au declanşat războiul din Golf pentru a demonstra că „violenţa nu aduce nimic bun”! Una din „distracţiile” favorite ale lui Cheney, Bush şi alţii ca ei este aşa-numitul „Cel mai Periculos Joc”.

Acesta constă în ameninţarea cu moartea a unor sclavi ca şi Cathy, cu mintea controlată de agenţiile guvernamentale, care sunt lăsaţi să „fugă” apoi într-o pădure, de regulă în zone militare strict păzite, precum Lampe, în Missouri, sau Mount Shasta, în California, înconjurate de garduri înalte care nu permit nimănui să scape.

George Bush, omul care a făcut apel la o „Americă mai bună şi mai blândă”, Dick Cheney şi Bill Clinton pornesc apoi în urmărirea lor. Când sunt prinşi, sclavii sunt violaţi cu brutalitate, iar uneori ucişi. Din câte spune Cathy, Mount Shasta reprezintă „Cel mai mare lagăr de concentrare pentru sclavi cu mintea controlată pe care îl cunosc”.

Aici, ea a avut ocazia să vadă imensa flotă de elicoptere negre fără însemne despre care cercetătorii susţin că fac parte din armata privată a Frăţiei, care va fi folosită pentru vânarea disidenţilor atunci când va sosi momentul loviturii de stat. Aceste elicoptere au fost observate frecvent în cazurile de răpiri de către „extratereştri” şi în cele de mutilări ale vitelor.

Cathy afirmă că aceste operaţiuni militare şi de control mental sunt acoperite, între altele, de festivalul de muzică country de la Lake Shasta. Cathy a fost forţată să se mărite cu un satanist care se ocupă cu controlul mental pe nume Wayne Cox, un membru al formaţiei de muzică country Jack Greene. Greene este el însuşi satanist şi agent CIA. Misiunea lui Cox era să continue să o traumatizeze, pentru a-i compartimenta şi mai puternic mintea.

Într-o noapte, Cox a dus-o la ruinele gării Union Railway Station din Nashville, unde a găsit la lumina lanternei un cerşetor adormit. El i-a spus să „îl sărut de adio pe vagabond”, după care l-a împuşcat în cap. Ca şi cum scena nu ar fi fost suficient de oribilă, a scos o macetă şi i-a tăiat mâinile, după care l-a aşezat într-un sac de plastic.

Cathy a afirmat în nenumărate rânduri, în conferinţe publice, că Wayne Cox este un ucigaş în serie care taie invariabil mâinile victimelor sale, ca o semnătură satanică. Într-un interviu publicat în revista Contact, ea povesteşte:

„Prin anul 1978, Wayne Cox, primul meu controlor desemnat, obişnuia să dezmembreze într-o manieră rituală tot felul de vagabonzi, copii ai străzii şi alte victime ‚care nu trebuiau ratate’, distribuind apoi părţile secţionate din reşedinţa sa de la Chatham, Louisiana, către diferite capitale ale satanismului, inclusiv pe ruta ‚Little Rock-Missouri.”

Cathy susţină că agenţiile guvernamentale cunosc toate aceste lucruri, dar îi acordă imunitate, căci Cox lucrează pentru ele. Cu ocazia respectivă, el a dus-o pe Cathy într-un alt loc din ruinele gării, turnul vechiului depou, unde îi aşteptau Jack Greene, membrii bandei sale şi alte persoane îmbrăcate în robe negre.

Stăteau cu toţii aşezaţi în jurul unui altar îmbrăcat în piele neagră. Camera era drapată cu catifea roşie şi decorată cu lumânări aprinse. Cathy a fost condusă pe altar, unde a fost violată şi torturată, în timp ce sataniştii practicau un ritual de magie neagră care implica acte sexuale, băut de sânge şi canibalism.

Câţiva ani mai târziu, când s-a măritat cu un alt agent CIA, Alex Houston, acesta a silit-o să rămână gravidă şi să avorteze de mai multe ori, pentru ca fetuşii să poată fi folosiţi în ritualuri satanice. O alta misiune a Elicopterelor Negre dupa cum sustin fosti agenti CIA este aceea de a imprastia substante chimice in aer, pentru a elibera virusi in diverse zone, pentru a face sa apara diverse boli.[3]

Publicatia Efemeride ofera si alte informatii despre Elicopterele Negre:

„În 23 ianuarie 2015, un cotidian englez a publicat un articol referitor la elicoptere negre care au fost vizualizate în Anglia. Aceste apariții au fost confirmate și în Franța, dar și în SUA. Apariția lor a fost întitulată Black Helicopter Phenomenon. Originea acestor elicoptere, dar și obiectivul lor este un mister.

Niciun elicopter nu poartă înmatriculările obligatorii. Ele zboară n formație, câte două sau trei, dar au fost cazuri în care erau 20. Zboară în linie dreaptă cu mare viteză sau în cerc, ca și când ar încerca să vizualizeze cât mai bine zona. Parcă ar căuta ceva. Conform martorilor oculari, acestea zboară uneori la înălțimi foarte mici și în momentul în care au încercat să sune la poliție, acestea s-au ridicat și au plecat în mare viteză.

Este ca și cum s-ar fi știut că cineva încearcă să anunțe autoritățile. Elicopterele scot un zgomot static și par că au ceva atașat în spatele aparatului. Un lucru interesant este faptul că ele apar în zonele unde au fost văzute OZN și la fața locului se află specialiști care verifică locul. Se spune că este o legătură între elicoptere și studierea fenomenului extraterestru.

Mărturiile martorilor oculari au fost puse cap la cap și s-au tras următoarele concluzii. Elicopterele nu sunt înregistrate, nerespectând normele legale în vigoare. Au fost văzute mai ales, la apusul soarelui. Au viteze foarte mari pe traiectorii rectilinii. Zboară câte două, trei sau mai multe aparate. Survolează zonele cu mare atenție, ca și cum ar căuta ceva. Când martorii încearcă să telefoneze, dispar cu o viteză foarte mare. Zgomotul pe care-l produc este static și foarte puternic.

Prima apariţie a unui astfel de elicopter negru a fost reclamată de un fermier din Colorado, în 1972, când a descoperit că 40 de miei, care aparțineau fermei sale, fuseseră mutilați, pe un câmp din apropiere. Fermierul susținea că un elicopter negru a survolat zona, mult timp. Nu avea inscripții și a plecat în viteză foarte mare, când el s-a apropiat de animale.

În următorii ani, au fost alți martori care au telefonat poliției, pe aceeași temă. În 24 februarie 1975, doi polițiști americani văd pe un câmp un elicopter negru care aterizase pe o pajişte. S-au apropiat de aparat și din el au coborât doi piloți care au spus că fac antrenament și vin de la o bază militară din Louisiana. Polițiștii au verificat în Louisiana ceea ce piloții au susținut, dar baza militară a negat faptul că ar fi fost ore de antrenament în acea zi, în acea zonă.
Cazurile de animale mutilate s-au înmulțit, astfel încât polițiștii au fost obligați să încheie rapoarte în acest sens și să specifice faptul că au văzut survolând locul incidentului, elicoptere de culoare neagră.

Un fermier a declarat polițiștilor că o vacă din ferma lui a fost furată de un elicopter, acesta susținând că a văzut cum aceasta a fost ridicată și urcată într-un elicopter negru. Autoritățile americane au dezmințit faptul că acestea aparțin armatei și că au misiuni speciale. În 29 decembrie 1980, Betty Cash se afla în mașina sa, pe o șosea. Vede un OZN și oprește mașina. La câteva secunde, au apărut 23 de elicoptere negre care au înconjurat OZN-ul, acesta având probleme tehnice.

Cash a mărturisit că preț de 10 minute nu s-a putut mișca. Parcă era paralizată. După incident, s-a simțit foarte slăbită și a mers la medic. Diagnosticul a fost că era iradiată. Anchetatori celebrii în fenomene extraterestre au două variante, care vor să explice aceste cazuri. În prima variantă este vorba de faptul că armata americană cooperează cu extratereștrii. A doua variantă este că aceste elicoptere sunt de origine extraterestră.

Un pilot militar de la baza Fort Hood a declarat că într-o noapte mai multe elicoptere negre au survolat baza militară.
Au primit ordin să pornească în urmărirea elicopterelor. Misiunea a fost un eșec, din cauza vitezei foarte mari pe care au avut-o elicopterele negre.”[4]

Guvernul Frantei in alerta, dupa ce mai multe Elicoptere Negre au fostobservate survolant anumite zone !

„Anul 2015 a inceput cu multe evenimente straine de natura umana, unele voci sustinand ca este vorba de prezenta extraterestra. In aceasta luna, un robot trimis pe Marte, de catre cei de la NASA, a surprins imaginea unei umbre umanoide. Nu poarta casca, are parul scurt si pare ca se joaca cu robotul in cauza. Este imbracat cu un combinezon care ii asigura protectie si are in doua butelii care seamana cu cele de oxigen.

Va readuc aminte ca in iulie 2014, un alt robot a facut o fotografie cu un OZN care se apropia de Marte. In 20 ianuarie 2015, un site de specialitate din Franta atragea atentia asupra unui fenomen care s-a amplificat in ultimele luni, in Franta dar si in Anglia. Deasupra acestor tari au putut fi observate elicoptere negre, fara insemne, care au o viteza foarte mare si zboara in traiectorie rectilinie, in coloana de pana la 20 de elicoptere.

De mentionat este faptul ca in Franta si in Anglia, elicopterele nu au culoarea neagra, aceasta fiind interzisa. Kozan, un cetatean francez a depus o sesizare la politia din localitate, aratand ca in fata casei sale, in data de 10 ianuarie, a vazut trei elicoptere negre, care faceau un zgomot mare, zburau la joasa altitudine, au survolat cateva minute zona, dupa care s-au indepartat inspre munti. Deasupra muntilor din apropiere el a observat alte puncte luminoase, spre care s-au indepartat cele trei elicoptere.

Politia a raspuns sesizarii lui Kozan, spunandu-i ca armata franceza nu are in dotare elicoptere de culoare neagra si ca nu au avut zboruri de antrenament in acea zona, in seara mentionata. Acelasi site francez semnaleaza faptul ca guvernul francez este in alerta din cauza semnalarii multor aparitii ale OZN-urilor in spatiul aerian francez. Alerta a pornit in octombrie 2014 si din cauza faptului ca OZN-urile sunt semnalate in zonele unde Franta au baze nucleare.

Franta are 19 centrale nucleare, dotate cu 58 de reactoare. Legea interzice orice survol intr-un perimetru de 5 kilometri si la altitudini mai mici de cateva mii de metri. La inceput, francezii au crezut ca aceste zboruri sunt facute de reprezentantii asociatiilor antinucleare. Cinci dintre aceste asociatii au dezmintit faptul ca au efectuat astfel de zboruri in spatiul aerian francez.

Un alt eveniment important, s-a intamplat in 2015, cand specialistii de la NASA au comunicat ca Statia Spatiala Internationala, ISS, este supravegheata atent de obiecte zburatoare neidentificate. Aceasta statie se afla pe orbita Pamantului din 1998 si incepand cu decembrie 2014, aceasta supraveghere a statiei s-a amplificat. Obiectele zburatoare neidentificate au o aparitie constanta, si de doua ori pe saptamana, se apropie foarte mult de statie si fixeaza niste lumini puternice asupra statiei.
Specialistii de la NASA au reusit sa filmeze un astfel de OZN, care a zabovit mai mult de doua minute langa statie.

Alte evenimente cel putin ciudate, se produc incepand cu 2004, in Sicilia. Intr-un sat aparatele electrice care nu sunt conectate la reteaua electrica iau foc. Televizoare, telefoane iau foc, in special noaptea. Ideea ca un piroman ar putea sa produca asa ceva a fost exclusa.

S-a observat ca inainte ca aparatele sa ia foc, deasupra localitatii sunt observate niste lumini ciudate. Autoritatile au decis sa evacueze populatia din sat si sa intrerupa alimentarea cu energie. Incendiile au continuat, la fel si aparitia misterioaselor lumini, deasupra satului.”[5]

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/ce-sunt-celebrele-elicoptere-negre/
  2. Cathy Obrien si Mark Phillips – „Tranceformation of America”
  3. David Icke – „Copiii Matricei”.
  4. http://www.efemeride.ro/black-helicopter-phenomenon-misterul-elicopterelor-negre
  5. http://caplimpede.ro/guvernul-francez-este-in-alerta-elicoptere-negre-fara-insemne-au-survolat-tara-cu-o-viteza-foarte-mare/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...