Elita financiară întreține un continuu război economic

Distribuie!by “Păpușărite de globaliști, administrațiile Statelor Unite sancționează economic pe oricine nu se supune directivelor sale. Departe de a fi simple „amenzi”, sancțiunile pot avea un impact deosebit de sever în economia unei țări pentru că implică blocarea unor tranzacții de vânzare/cumpărare pe piața globală și multe alte restricții deosebit […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Păpușărite de globaliști, administrațiile Statelor Unite sancționează economic pe oricine nu se supune directivelor sale. Departe de a fi simple „amenzi”, sancțiunile pot avea un impact deosebit de sever în economia unei țări pentru că implică blocarea unor tranzacții de vânzare/cumpărare pe piața globală și multe alte restricții deosebit de incomode.

Pentru a ne face o imagine despre efectul dezastruos pe care blocada sancțiunilor o poate produce, să ne amintim că în urma embargoului aplicat Irakului prin intermediul ONU (la inițiativa SUA), în perioada 1990-2003, au murit 1,5 milioane de irakieni, dintre care peste jumătate de milion de copii.


Un alt efect dramatic al sancțiunilor îl constatăm în prezent în Venezuela, care este adusă în faliment de sancțiunile americane. Țara se confruntă cu o inflație dusă la paroxism (moneda locală aproape că nu mai are valoare) și cu dificultăți majore în toate sectoarele de administrație publică. Prin aceste metode (adeseori folosite), neoconii din Washington doresc să aducă la disperare populația, să creeze o revoltă, apoi să intervină militar din „motive umanitare”, pentru a salva populația și pentru a institui „democrația”.

SUA acționează împotriva altor state și prin războiul cibernetic, care (așa cum au descris în detaliu Eduard Snowden sau Julien Assange) a devenit o modalitate de a destructura conexiunile oricărei economii. Conexiunile cibernetice majore constau în transferurile financiare de bani efectuate prin rețeaua SWIFT (Society for Worlwide Interbank Financial Telecommunication – Societatea pentru Telecomunicații Financiare Interbancare Mondiale). Aceasta este principala rețea de plăți internaționale care are sediul central în Belgia, dar este controlată de elitele de pe Wall Street.


Vedem așadar că tot mai multe state constată că sunt sancționate, obstrucționate și blocate de covârșitoarea dominație a pieței monedei americane și de schimbările rapide ale politicilor fiscale impuse de Washington. Unii spun pe față că asistăm la transformarea dolarului într-o cu totul anormală armă economică, iar această situație a devenit deja o tristă obișnuință, în special după anul 2000.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=19544
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Putin acuză SUA că "se foloseşte de grupări teroriste" pentru a destabiliza guvernele altor țări
Premierul Ungariei, Viktor Orban, despre Universitatea lui Soros din Ungaria: "Chiar dacă cineva este miliardar, el nu poate fi mai presus de lege în Ungaria"
Ințelegerea dintre SUA și o rasă extraterestră
Parlamentar islandez: "SUA vor ataca ţări ca să-şi menţină economia"
Operațiunea Cyclone: CIA a creat și finanțat Al-Qaeda cu scopul de a lupta împotriva sovieticilor în timpul Războiului din Afganistan (1979-1989)
Wikileaks a publicat e-mail-uri ale directorului CIA: discutii despre tortura, Iran, Afganistan, terorism si Corporatii
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Tehnologia 5G: Efecte asupra mediului și a trupului omenesc
În SUA, ONG-iștii lui George Soros întocmesc liste negre cu "site-uri de evitat", după victoria lui Donald Trump
Operațiunea Highjump (1946-1947) - atacul Aliaților asupra naziștilor din Antarctica și Agartha (Centrul Pământului)
Afacerea Lavon - Atacuri teroriste israeliene asupra Egiptului
Polonia catre Bruxelles: "Polonia este un stat suveran!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro