Elveția a amânat implementarea tehnologiei 5G

Distribuie!by “O fi neinformată populația uneia dintre cele mai dezvoltate țări ale Europei? Implementarea tehnologiei 5G la nivel global a stârnit multe controverse. Pe de o parte, susținătorii ei ne asigură că internetul va merge mult mai rapid și că nu există pericole pentru sănătate. Pe de altă parte, opozanții […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“O fi neinformată populația uneia dintre cele mai dezvoltate țări ale Europei?

Implementarea tehnologiei 5G la nivel global a stârnit multe controverse. Pe de o parte, susținătorii ei ne asigură că internetul va merge mult mai rapid și că nu există pericole pentru sănătate. Pe de altă parte, opozanții susțin că este ultima etapă în controlul global al populației, că această tehnologie va permite supravegherea noastră la un nivel fără precedent și că ne va afecta sănătatea.


Dincolo de aceste controverse, două aspecte sunt foarte clare: 1. Nu există teste serioase care să ne confirme că tehnologia este sigură pentru sănătatea populației și 2. Banii și interesele din spatele tehnologiei 5G pot duce la anumite abuzuri. În cazul României, de exemplu, se vorbește despre o simplificare extremă a obținerii acordului din partea asociațiilor de proprietari, pentru instalarea antenelor 5G pe blocuri!

În aceste condiții, faptul că o țară ca Elveția a amânat implementarea tehnologiei 5G la nivel național, deși iniţial era programat să fie a doua țară, după Coreea de Sud, în care tehnologia 5G urma să fie activată total, ar fi necesar să ne pună pe gânduri.


Conform rfi.ro, „În aprilie 2019, primele antene au fost deja instalate în Elveția iar operatorii promiteau că până la finele lui decembrie 2019, 90% din teritoriu va dispune de 5G.

Însă, locuitorii din Geneva susţin că resimt deja primele efecte ale tehnologiei iar mişcarea de contestare a luat astfel naştere. În plus, Bertrand Buchs, medic şi deputat al Partidului Democrat Creştin se declară mirat de «viteza supersonică de alocare a frecvenţelor fără să fie stabilite riscurile sanitare, de mediu şi de securitate ale noii tehnologii».

În consecință, la un an după ce au fost acordate primele licenţe de exploatare, implementarea 5G se află în acest moment în faţa unui blocaj politic, a unor moratorii prin care se doreşte oprirea instalării noilor antene dar şi a unei puternice mobilizări cetăţeneşti. Astfel că autorităţile au decis să amâne instalarea tehnologiei pentru a putea măsura efectele reale ale 5G.”

Așadar, dacă Elveția a dat un pas înapoi, noi de ce ne aruncăm cu capul înainte? Până la urmă, ce este mai important: sănătatea și libertatea noastră sau o viteză mai mare la transferul de date?

5G şi vacile

Dacă planul inițial ca Elveția să aibă rețeaua națională 5G funcțională în decembrie 2019 nu a mers, asaltul tehnologiei nu s-a oprit aici. Surpriza a venit de la Huawei, care și-a dus ceea ce numește revoluția 5G în micuța localitate Taenikon, din nordul Elveției, mai precis… la vacile din zonă.

Tehnologia 5G a fost implementată la o fermă, vacilor fiindu-le atârnate la gât diverse dispozitive fabricate de chinezi. După cum susțin reprezentanții fermei elvețiene, aceste dispozitive sunt un fel de brățări Fitbit, dar create special pentru animale. Îi ajută pe fermieri să aibă control total asupra a ceea ce se petrece cu animalele, care sunt monitorizate permanent. Fermierii știu când acestea au nevoie de hrană sau când au probleme de sănătate.

Dacă vă vine în minte o paralală… nu este întâmplător!”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=23872
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Cu mască, fără mască
În Franța riști să te alegi cu doi ani de închisoare dacă te exprimi împotriva avortului
John Kerry acuzat de o jurnalista in Italia: "Voi ati creat Statul Islamic (ISIS)!"
Avocatul Robert Kennedy Jr. și reputatul medic Wolfgang Wodarg au răspuns într-un mod pertinent la unele din întrebările publicului, atât cu privire la "pandemia" Covid-19, cât și cu privire la vaccinare. Aceste informații sunt sistematic trecute sub tăcere de către mass-media oficială
Fluorura - un instrument de supunere şi imbecilizare a populaţiei
OMS a schimbat definiția „imunității de turmă”, susținând că aceasta nu se poate obține decât prin vaccinare în masă
Sondaj în SUA: Peste 70% dintre americani consideră că „statul profund” manipulează politicile guvernului
Viktor Orban: „Niciodată nu ar trebui să subestimăm puterea forțelor întunecate. O parte din statele cheie ale UE sunt ținute ostatice”
Henry Kissinger: „Dacă nu auziți tobele războiului, înseamnă că sunteți surzi!”
24 martie 1999 - bombardarea Serbiei de către NATO! Premierul Vucici: "Nu vom încerca să devenim stat membru al unei alianțe care ne-a ucis copiii! A fost cea mai brutală agresiune!"
Un interviu istoric revelează mari secrete de securitate națională, care au fost preluate de la extratereștri
Diferența dintre “Vestele Galbene” din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști. Franța în pragul unei revoluții populare antiglobalizare. Ecologismul militant promovat de politicieni pe deasupra cetățenilor se dovedește o nouă armă de destabilizare a suveranității națiunilor. Furia anti-ecologistă se apropie de inima UE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro