Elveția își retrage oficial cererea de aderare la Uniunea Europeană

Distribuie!

„Parlamentul elvețian a votat miercuri decizia ca statul să retragă oficial solicitarea de aderare la Uniunea Europeană formulată de guvern în 1992, însă aflată de atunci în stand-by.

Precedată de un vot similar în camera inferioară, decizia de miercuri a camerei superioare obligă guvernul elvețian să transmită Bruxelles-ului să ”considere aplicația ca fiind retrasă”, după cum a explicat ministrul elvețian de Externe Didier Burkhalter  publicației Neue Zürcher Zeitung.


Didier Burkhalterdeclarase oficial săptămâna trecută că respectiva solicitare, formulată Comunității Europene în 1992, era de fapt ”invalidă”.

În 1992, Elveția a respins aderarea la Zona Economică Europeană, la care Islanda, Norvegia și Lichtenstein au aderat, având acces la piața unică europeană. La vremea respectivă, guvernul elvețian  a decis că statul trebuie să se alăture Uniunii Europene, dar aderarea, care a făcut obiectul unui referendum organizat în același an, a fost respinsă de elvețieni.


Rezultatul referendumului a blocat orice discuții între Bruxelles și Berna pe tema aderării, iar cererea trimisă de guvernul elvețian a rămas de 24 de ani în stand-by.”[1]

Este bine ca Elvetia refuza sa adere la UE. In viitor nici nu va mai exista UE, iar statele vor reveni la forma de existenta asa cum o cunoastem din secolul XX, iar tot acest timp nationalismul va fi si mai puternic. Rezultatul este socant: oamenii inteleg ca au fost manipulati cu privire la aderarea la UE, spunandu-le „ce viata buna si prospera vor duce”, dar adevarul este unul crunt. Asadar, cu fiecare zi ce trece, oamenii se satura de ideologia globalista.

SURSE

  1. http://cursdeguvernare.ro/elvetia-isi-retrage-oficial-cererea-de-aderare-la-uniunea-europeana.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...