Elvețienii protestează împotriva 5G și cer referendum național

by ” Implementarea rețelelor 5G a început deja în mai multe țări europene, inclusiv în România. Cu toate acestea, numărul celor care sunt îngrijorați de efectul undelor electromagnetice emise de noile antene este foarte mare și ar putea bloca răspândirea acestei noi tehnologii. Elveția s-a numărat printre primele țări care […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Implementarea rețelelor 5G a început deja în mai multe țări europene, inclusiv în România. Cu toate acestea, numărul celor care sunt îngrijorați de efectul undelor electromagnetice emise de noile antene este foarte mare și ar putea bloca răspândirea acestei noi tehnologii.


Elveția s-a numărat printre primele țări care a început să implementeze rețelele 5G. Tehnologia este primită însă de revolta maselor care se tem că antenele folosite ar putea emite radiații electromagnetice ce le vor pune în pericol sănătatea, relatează AFP.

Elvețieni au planificat un protest în capitala țări în această lună și amenință cu organizarea unui referendum pe tema implementării rețelelor 5G. Oamenii sunt terifiați de perspectiva instalării de noi antene în apropierea caselor lor sau pe blocuri.


Această situație neplăcută are loc după ce, în februarie, Elveția a trecut o etapă importantă, a atribuit frecvențele 5G către trei operatori majori de telefonie, Swisscom, Sunrise și Salt. Licitația respectivă s-a reflectat în realizarea unor venituri de aproape 380 milioane de franci elvețieni (350 de milioane de euro).

În mod previzibil, cum s-a întâmplat de altfel și în România, operatorii elvețieni au intrat apoi într-o cursă a reclamelor pentru a anunța disponibilitatea noii tehnologii până la finalul acestui an în orașe, la țară și în regiunile muntoase. În luna iulie a acestui an, 334 de noi antene au fost deja instalate, potrivit autorităților.

Din păcate pentru operatorii respectivi, adopția și implementarea rețelelor 5G nu este văzută cu ochi buni de către cetățeni, mai ales de vorbitorii de franceză din Elveția. Inclusiv în Geneva, au apărut petiții online care speră să ducă la oprirea instalării antenelor de 5G. Oponenții avertizează că tehnologia 5G presupune riscuri de sănătate și de mediu fără precedent în comparație cu tehnologiile anterioare. Următorul protest este organizat pe data de 21 septembrie, în fața clădirilor guvernului din Berna.

Federația elvețiană a medicilor de asemenea face apel la prudență, spunând că ”atâta timp cât nu este științific dovedit că o creștere a valorilor limitelor radiațiilor nu are impact asupra sănătății, ar trebui să renunțăm să le creștem”.”[1][2]

SURSE

  1. https://playtech.ro/2019/tehnologia-5g-subiect-de-protest-cetatenii-speriati-sanatate/
  2. https://ortodoxinfo.ro/2019/09/19/elvetienii-protesteaza-impotriva-5g-si-cer-referendum-national
  3. Foto:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Europarlamentarul PMP, Siegfried Mureșan, dorește să contracareze "propaganda rusă". Orice ştire sau analiză care nu e placul UE va fi considerată automat propaganda rusească şi dezinformare
Un fost Ministru israelian al Apărării a declarat că Israelul are un canal de comunicare cu teroriștii ISIS și că teroriștii ISIS și-au cerut scuze după ce i-au atacat pe soldații IDF (Israel Defense Forces)
George Soros face o infuzie de 18 miliarde de dolari în Fundația pentru o Societate Deschisă, cu prezență în 40 de țări. În România, FSD a fuzionat cu Fundația Serendinno, condusă de Mircea Vasilescu
Avertismentul lui Edward Snowden: "Terorismul este doar un pretext! Guvernele vor altceva: manipulare diplomatică, spionaj economic și control social!"
Media, sistemul educaţional, băncile şi Wall Street-ul sunt principalii artizani ai dezastrului capitalist pe care îl trăim şi ne afectează existenţa
Jan Van Helsing - "Politic incorect"
Belgia sau Belgistan? Partidul „Islam” candidează la alegeri pentru a înființa un Stat Islamic 100%
Adevărul despre coronavirusul Covid-19
Precedent grav: Olanda deja propune sinucidere asistată pentru cei care consideră că "și-au trăit viaţa"
Blackwater - cea mai mare armată de mercenari din lume
Dr. Steven Greer – Cum lucrează Guvernul Mondial
Așa se face politica! Lider de la Varșovia: "Nu noi am exploatat țările din care provin refugiații ajunși în Europa, nu ne-am folosit de forța lor de muncă și nu noi i-am invitat aici"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro