Emil Străinu – “OZN-urile – armele de revanșă ale lui Hitler”

by Nu mai este un secret faptul ca Al Treilea Reich, condus de catre societatile secrete Thule-Gesellchaft, Vril-Gesellchaft si Soarele Negru (SS), a contribuit la dezvoltarea farfuriilor zburatoare naziste – Haunebu si Vril. Cercetatorul german, Jan Van Helsing, s-a ocupat pe larg de cercetarea multor enigme cu privire la Al […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu mai este un secret faptul ca Al Treilea Reich, condus de catre societatile secrete Thule-Gesellchaft, Vril-Gesellchaft si Soarele Negru (SS), a contribuit la dezvoltarea farfuriilor zburatoare naziste – Haunebu si Vril. Cercetatorul german, Jan Van Helsing, s-a ocupat pe larg de cercetarea multor enigme cu privire la Al Treilea Reich, iar rezultatele le-a publicat in celebrele sale lucrari (“Organizatii secrete” vol. 1, “Organizatii secrete” vol. 2 si altele).

oznurile-armele-de-revansa-ale-lui-hitler_

Organizaţii secrete şi oculte au reuşit să stabilească contacte cu civilizaţii extraterestre, germanii încă de la terminarea Primului Război Mondial prin intermediul organizaţiilor ezoterice Vril – Thule şi Black Sun au intrat în contact cu o civilizaţie din Constelaţia Alderbaran de unde au primit tehnologie spaţială – Europa organizată azi pe baza planurilor vizionare ale lui Rudolf Hess!? – Germanii “părinţii” primelor “OZN – farfurii zburătoare” terestre – Hitler construise o navă care să ducă conducerea nazistă în Alderbaran – In Antarctica s-a construit un oraş ce trebuia să pună bazele celui de-al Patrulea Reich – Amiralul american Byrd învins în războiul de la Polul Sud de o flotilă de OZN-uri.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Imigrația este arma letală pe care progresiștii o folosesc pentru a instaura Noul Comunism Global (Noua Ordine Mondiala)
Vladimir Putin dezvăluie într-un interviu cine conduce SUA: ”Oameni în costume negre… Nu președintele decide”
Edward Snowden, fost agent NSA: "spionii britanici pot sa controleze smartphone-urile de la distanta!" "Nosey Smurf" ("Strumful Bagacios") le permite spionilor sa porneasca microfonul si camera video a oricarui smartphone, chiar daca telefonul este inchis !
Zborul 93 și „misterul” lui... o filmare de la locul „prăbușirii”, care nu a fost reluată niciodată
Traian Băsescu susține Noua Ordine Mondială! "Vă declar, de la bun început, că eu sunt un susţinător al integrării complete a statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv integrare politică, având ca obiectiv final crearea Statelor Unite ale Europei, ca opţiune fundamentală pentru garantarea păcii şi prosperităţii pe continentul nostru"
Noua Ordine Mondială: Agenda întunecată satanică, insidioasă din spatele globalismului și a ideologiei graniţelor deschise
Serviciul german de informații externe a spionat organizația Interpol mai mulți ani
Corectitudinea politică: O adolescentă s-a sinucis de teamă că va fi numită rasistă din cauza unei fotografii de pe Facebook
Rezerva fracționară bancară și iluzia banilor
Iată de ce globaliștii vor să-l înlăture pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad: În Siria nu există nici o bancă centrală Rothschild, Siria nu are datorii la FMI și Banca Mondială, a interzis Organismele Modificate Genetic și are multe resurse! Președintele Siriei, Bashar al-Assad, se opune Noii Ordini Mondiale!
Secretele Vaticanului: Jocuri de culise, documente ciudate și mistere neelucidate
"Războiul împotriva terorismului" a crescut terorismul cu 6.500%
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro