Emil Străinu și Emilian Dobrescu – „Dosarul Delta: (Extra)tereștrii suntem noi”

Distribuie!

„Iubit şi adulat de unii, negat şi respins de alţii, fenomenul ipotetic al contactului civilizaţiei noastre cu ipteticele civilizaţii extraterestre face parte din cultura civilizaţiei lui Homo Sapiens Sapiens, cu sau fără voia noastră.

Toată povestea probabil că nu ar face atât de mult zgomot în multimedia dacă nu ar fi grefată cel puţin în parte pe un fenomen şi mai gălăgios, şi anume fenomenul OZN-UFO (al obiectelor zburătoare neidentificate) sau FAN (fenomene aeriene neidentificate), cum mai sunt denumite.


Ideea unei incursiuni în crestomaţia (chiar şi parţială) a domeniului citat este salutară şi benefică pentru cititorul român, mai ales cel din segmentul tânăr deoarece astăzi este foarte greu, chiar având la dispoziţie internetul, să-ţi dai seama de amploarea şi complexitatea fenomenului, nemaipunând la socoteală consumul mare de timp cerut pentru o amplă documentare.

dosarul-delta-extraterestrii-suntem-noi_mare

Diferite evenimente şi fenomene sunt prezentate prin prisma mai multor surse de documentare şi puncte de vedere primind de cele mai multe ori interpretări diferite, unele chiar insolite sau neaşteptate.”[1][2]


SURSE

  1. Emil Străinu și Emilian Dobrescu – „Dosarul Delta: (Extra)tereștrii suntem noi”, Editura Triumf, 2016.
  2. http://www.edituradaksha.ro/products/view/1762-dosarul-delta-extraterestrii-suntem-noi-crestomaie#.V5jaStcpfMw

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...